Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/yoko

Marketing

Tema: KRAJ LJUBAVI... POČETAK NOVOG PUTA

Ljubav čini da jednom osjetite da ste tako visoko, a onda odjednom se učini da je jedini smisao te visine brzi pad. A što se više pada, teže se ustaje...

Došli su dani kada sama pomisao na njega ne izaziva baš ništa u vama, ne možete se sjetiti njegovog broja telefona. Ne sjećate se ni na koji parfem miriše, niti koja vam je bila omiljena pjesma. Dobro, znači da ste ga preboljeli i da dalje možete bez njega, sami, neovisni i slobodni.

Kako nastaviti dalje? Ne mislite više na njega, niste više tužni i ne mrzite sve muškarce. Nisu svi kao što je on, a i da jesu, vi ste iz te veze valjda izvukli neku pouku, uvidjeli ste neke svoje pogreške za koje ćete se, u budućnosti, truditi da ne budu ponovljene. Važno je da vidite sebe u pravom svijetlu, tj. da sagledate vašu bivšu vezu realno. U tome vam može pomoći netko sa strane, mada možete i sami biti dovoljno samokritični. Ako ne sagledate pravilno stvari i događaje, dogoditi će vam se ista stvar ponovo u novoj vezi. Tko je pogriješio? Je li samo on kriv, a vašeg udjela u krivici uopće nema?!

Poslije svake veze (pogotovo onih dužih) potrebno je određeno vrijeme koje ćete provesti sami sa svojim mislima. Nemojte ulijetati u nove veze preko noći, jer će vas to samo sluditi i zbuniti. Ne postoji određeno vrijeme koje je potrebno da prođe između dvije veze, i za svaku osobu je drugačije. Prije "upadanja" u novu vezu morate biti ponovo jaka osoba kakva ste nekada bili. Nije rješenje da budete sa nekim tko se tu našao kao rame za plakanje, a i najmanje što vam sada treba je da vam neko dosađuje, zivka i vrti se oko vas. Preboljeli ste jednog - ne želite se valjda odmah vezivati za drugog?

Upoznajte što više ljudi i izlazite neobavezno sa njima, proširite krug prijatelja. Za početak dobro se zabavljajte, a onda razmislite što zapravo želite od buduće veze, od partnera. Vidjet ćete da to nimalo nije lako - znati što se želi. Tu vam možda mogu pomoći prijateljice, koje su vjerojatno i najadekvatnije u definiranju muškarca koji je dobar za vas, više nego vi same. Neka vas one upoznaju sa nekim i neka izlasci budu u grupi

cerek

Post je objavljen 02.05.2006. u 17:31 sati.