[dnevniQ]
Pregled vijesti za 29.4.,qstrip.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/qstrip

Marketing

[dnevniQ]
Pregled vijesti za 29.4.

» Pa, ona prehlada baš i nije prehlada. Nešto na bakterije je tako da sam na antibioticima i spavam po cijele dane, osim kad treba napisati vijesti … ali bar nisam na mjestu ovoga momka.

» A na temu žena: tvrde kako bi ih više radilo stripove da ih više čita, a više bi ih čitalo kad bi bilo više stripova za njih. A kad ja kažem da postoje muški i ženski stripovi, ondak sam šova?

» Malko sam dekoncentriran pa nisam baš čitao cijeli članak (ali zveles će sigurno) tako da mislim da je riječ o restauraciji nečega, no naslov mu je u svakom slučaju neodoljiv.

» A superherojske stripove ja možda ne volim (ne kao takve već više ono što nam se nudi), ali ne mogu poreći da je Grantu Morrisonu stalo do njih pa da se trudi napraviti što se već trudi napraviti. Kako ne bih previše ulazio u nezanimljivu mi tematiku, samo ću primijetiti kako se ovaj blog potrudio uredno recenzirati svaki od trideset nastavaka Morrisonove Seven Soldiers serije te je to brz i jednostavan način da se uputite u problematiku.

» I na kraju, premda mislim kako sam rekao da o Craigu Thompsonu više neću, evo jedne kritike koja smatra da se dosada stripove nije kritiziralo kako treba te pokušava Blanketse raščlaniti na posve nov način.

(mcn)


Post je objavljen 29.04.2006. u 13:28 sati.