Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dalibor

Marketing

Rocky Kasparov

N O V O - U P D A T E !!

* Kako je već svima koje nije briga znano, moje višemjesečno izbivanje na blogu uzrokovano je odlaskom na odjel intenzivne njege koprivničke bolnice do čega je došlo prezaigranim podizanjem bukovih metrenjaka prilikom jednog radnog boravka u šumi
( tzv. holc session kako kažu VIP osobe u Zagrebu koje o šumarstvu znaju sve i garant bi pod tim imenom otvorile blog, a ne ''rušači drva'' ).
Isti drveni predmet sručio se na moju glavu baš kada sam odbrojio 34. podizanja iznad glave.

O G L A S Ostale novosti za tri čitatelja kojima je na brizi: počela je Liga nogometnih veterana Koprivničko- križevačke županije i moj naštampani ''Dalibor'' dres nesuđene mi FC Barcelone čeka prvi okršaj u petak u Podravskoj Subotici .

UPDATE 1:
Odgodio zbog obaveza prvu utakmicu u Pod. Subotici, ali smo zato danas 27.04. sprašili čuveni Legrad s 4:0. Pozdrav direktoru Podravske banke kojem sam bušio ''rupe'' na desnom boku .

UPDATE 2 : Nakon početne euforije i prve utakmice, uslijedila su 3 ( !!! ) poraza u nizu. Igrao sam očajno, jadno, glupo i loše. Danas ( 25.05.) samo loših 10 minuta jer su me boljele noge i u glavi mi nije bilo bistro ( valjda tlak ). Zabrinut sam :D

UPDATE 3:
Moram linkati što Beštijica kaže o nogometu. Ima nešto u tome, iako secira samo navijački dio ljubitelja nogometa. Nastavno na sve to, moram reći da se NE SLAŽEM.

* U slobodno vrijeme obilazim dućane s opremom za bebe jer takva su vremena došla, a u CD-u mi više ne sviraju Cinkuši nego festival dječje pjesme Kukuriček 2005. Knjeee ;))

O G L A S Za formiranje šaho-boksačkog kluba u Hrvatskoj. 11 rundi, 4 minute šaha, 2 minute boksa. Pa si ti misli, budi odvažan, budi Rocky Kasparov.

Legenda:
* - pazi laž !
OGLAS – oglas ali istina

Eh, takvi mi se danas čine blogzi samo bez priložene legende.


Post je objavljen 18.04.2006. u 23:28 sati.