Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ribafish

Marketing

Dora - finale za anale, tj. Analno dorino finale

subota, 04.03.2006.

Nije mi više toliki gušt kao polufinala, ali se igrom slučaja nalazim doma, a i znam da ću se dobro nasmijat, pa eto.

Angels
Klinke su pljunuti "Kakadu luk". Valjda su im unuke. Užasno mi je smiješno kako se današnji šminkeri furaju na punk. Svake godine daju nekim klincima i navodnim otkačenjacima da uđu u finale. Zašto, pitam se... Jel im ono Anja Alavanja na bubnjevima?
Glas: 3 kreštav ali moćan. Vlatkici može uzor bit
Pjesma: 1 blesavo i iritirajuće. Ko bi ih takve pustio na ikakav party?
Stil: 1 jebo šminku koja se fura na trash
Ukupno: 5/15

Jacques Houdek
Žaklina ispija krv sa rane od stakla. Ni ne sumnjam da bi krv možda s njega - curila, kad bi se, ne daj bože porezao. To bi štrcalo ko gejzir! Prazno, tužno, nikakvo. Di mu je taj glas o kojem priča?
Glas: 2 ima, al ne pušta. Tehnicira, al ne napucava...
Pjesma: 1 nula. Instant zaboravljivo
Stil: 1 Snjegović u negativu
Ukupno: 4/15

Nagazim
Huljić Dinasty. Kad će više neko dijete Huljić počet pjevat pa da baš sve bude u njihovim rukama. Unjkavo, meketavo, prepjev Abbinog Fernanda i veliko ništa. Da se Eurovizija održava na Islandu, Huljić bi tuljana dresirao da mu pjeva uz prateće pingvine. A njih i sad ima...
Glas: 1 deranje
Pjesma: 3 kenjuckavo, ali bolje od ostalih
Stil: 2 bar ne strše preveć
Ukupno: 6/15

Alen Vitasović
Tu jenu noć, da je nis sluša... Simpa stvar, on OK, ali to smo već čuli. Možda Grci nisu?
Glas: 3 konstanta
Pjesma: 3 plagijat, ali vesela
Stil: 3 bar je dosljedan
Ukupno: 9/15

Raspashow
Nepotizam je ipak imao presudnu ulogu. Mali od Akija nastavlja. Dečki izgledaju kao da igraju tablić za Župu Marije spasiteljice. A i pjesma je takva.
Glas: 2 mali može, ali ne još
Pjesma: 1 katastrofa. Ni droge ni boga...
Stil: 1 župni bend. Aleluja
Ukupno: 4/15

Danijela
Nakon što joj je crkva poništila brak, sad čaga s 4 konobara. U njenim godinama... Gospođo? Pardon, ex gospođo! Tompson sad šampanjce po Kanadi otvara od sreće što je se riješio. Pjesma? Ko limunada bez limuna, leda i šećera.
Glas: 1 miš koji se davi u rajngli vrelog kelja
Pjesma: 1 prdac kolibrija
Stil: 1 žalosno. Ko da se 5 lu©Ęaka ganja po kupeu
Ukupno: 3/15

Ibrica Jusić
Kad će više neka pseća gripa ili snobovska kuga pa da ih nema više nigdje. Ko da Oliver na svakom festivalu pjeva Galeba... Na kojim je drogama to pseto da ne skače ni ne laje?
Glas: 2 električna jegulja sound dosadi nakon 30 godina
Pjesma: 3 čisto simpatična prema ostalima
Stil: 1 dobio bi -10 kad mi predsjednik žirija ne bi bio tako strog. Super mu je look. Kao Al Capone sa šarlahom. Bože...
Ukupno: 6/15

Karma
Dobži pžjesmi nahodou na festivalou v Opatijko so naši Karmički rasturkali!!! Hurrra!!! Možda prolazi u Bratislavi, ali ovdje teško. Ma ona dva su sto posto iz Kolonije, ali ovdje sviraju druge instrumente! Komad do jaja. Ali zašto nosi haljinetinu a Danijela pokazuje bokserice???
Glas: 2 ako je njen, iako mislim da je od one tete u pozadini
Pjesma: 2 veselkasto, kiselkasto
Stil: 1 ona zgodna, one dvije polugole, žena koja pjeva umjesto nje dekoltirana, sve ok. Ali oni bobyguardi?
Ukupno: 5/15

Tina Vukov
Vice Vukov je stric njenom tati. Otud joj valjda i glas. A i potpuno je prirodna i lijepa. Kad joj netko napiše i pravu pjesmu, eto nam nove Radojke Šverko!
Glas: 4 fakat obećava
Pjesma: 1 otužna, ljigava, nikakva
Stil: 4 jednostavno i normalno, dapače - ukusno
Ukupno: 9/15

Petar Grašo
Oliverov Copy-paste. Bez glasa, bez karme, bez ičega, grči se na playback i ima tri čelistice koje usput i pjevaju. Katastrofa.
Glas: 1 virozni puh
Pjesma:1 to pjesma?
Stil: 1 raspjevane čelistice... Ma daj, molim te...
Ukupno: 3/15

Lana Jurčević
Noga, cica, faca, podnošljiv glas. Da je Mineja tako pjevala, sad bi slavna bila. Šteta što uleti onaj karatist s nekim grčkim narodnim instrumentom ko hren u štruklu.
Glas: 3 ništa posebno, ali konstantan
Pjesma: 3 simpa pop ljiga. Idealna za Evroviziju
Stil: 4 ona savršena, ali zašto učmarivanje Grcima?
Ukupno: 10/15

Serverina
Čemu joj služe ti silikoni u usnama? Da se bolje zakači za mikrofon? Cipal alike. Žalostan ritam, bijedan tekst, njih trideset na sceni koja je veličina stola za ping pong. Koga će dofurat u Atenu kad pobijedi? Kranjčara i Modrića, Nevenku Tuđman, Dolly iz Čarobnjaka iz Oza, Kermita, Adnana Bečića...
Glas: 2 ima sluha, ali ima i Zdenka Kovačiček. A ona ima i glas
Pjesma: 1 Tekst-Brena, Glazba-Dara Bubamara, Aranžman-Ceca
Stil: 2 prekrasna je, ali čemu onaj živi zid iza nje u narodnim nošnjama?
Ukupno: 5/15

Jelena Rozga
Namazala je kapke u ljubičasto i ogrnula zavjesu iz tuš kabine jeftinog hostela u Kuala Lumpuru. Sve je ostalo isto. Kao i svake godine Huljićad pokušavaju s jednom agresivnom. Ali nikad neće nadmašiti užas Nazareta. Oni i njihove vjerske. Otkako je prošla Doris, ne odustaju. Jezivo.
Glas: 1 deračina
Pjesma: 1 vjersko religijska besmislica
Stil: 1 ko u kavezu s lastinim repovima
Ukupno: 3/15

Minnimo
Ofucani dredloks i styling srednjoškolskog profesora obrane pred mirovinom. Guta kao tuljan s mumpsom i općenito je jedna velika tragedija. I to je kao najbolji pjevač države...
Glas: 2 za staru slavu...
Pjesma: 2 za staru slavu
Stil: 1 za staru slavu
Ukupno: 5/15

Ivana Banfić
Ta je promijenila stilova ko Letica stranaka. Još mi ide kroz glavu njeno vulgarno orgijanje na koncertu u Karlovačkom korneru u Portugalu, a sad glumi Ladaricu. Odvratno
Glas: 2 ali minus dva
Pjesma: 1 velikogorički Janika Balaš?
Stil: 1 je ona zgodna, ali ona tri crna leptira u pozadini?
Ukupno: 4/15

Kraljevi ulice
Zašto oni pjevaju francusku šansonu? Grčka, ne Francuska!
Glas: 3 ima glasinu, ali me odmah podsjeti na nalet golubova tifusara na Trgu...
Pjesma: 2 je to sladak pjesmuljak, ali ne za ovaj festival
Stil: 1 idealno za tulum HSU-a, ali ide se na Euroviziju a ne na "Vaš šlager sezone"...
Ukupno: 6/15

Eto. Ja bi slao Lanu. Zgodna, vesela, pjesmuljak taman za kiselkaste žirije. Ali ZNA SE ko mora pobjediti. Žena koja kaže (prenio www.index.hr): "Ne želim pušiti srpsko smeće!" Dok mi i dalje pušimo hrvatsko.


Jebo 50 000 i 100 000 blogova moj Dariuse, kad smo tu di smo.

Ispričavam se ako sam nekoga povrijedio, ali ovo je moje subjektivno viđenje stanja na hrvatskoj estradi. A di je mali čovjek čudnog imena? Alo!?


20:21 - reci sad bledoliki ili zauvek ćuti (41) - printaj, nije tvoj papir... - #


picko - 04.03.2006. u 21:39 kaže: lana pobjedjuje ziher


mya - 04.03.2006. u 21:42 kaže: upravo odgledah i tu finalnu paradu, ostadoh zaprepaštena na nekim glazbenim brojevima a komentare ću objavit uskoro! e da, pobjedu odnose ili Seve, Danči, I BEE ili Lana, da. a taj iz njene numere s instrumentom je LOL, kaj je najbolje znam ga (ali ne lično ili osobno iz Besta kad se bacaka na house-ROTFL).


Kaco Mortale - 04.03.2006. u 21:44 kaže: Afrika paprika??? Koji kurac? Šta?


drugo ja od V. - 04.03.2006. u 21:45 kaže: meni je zadnja pjesma bila najbolja. mislim, nisu imali ni jednu narodnu nošnju, nikakve gusle se nisu čule u pozadini, sve 5. Za lanin nastup sam se baš nasmijala, ona dvojica su mi izgledali kako nekakvi pastiri, ma grozno nešto.


vagabundo - 04.03.2006. u 21:47 kaže: jeli se ovoj pauznoj zabavljacici vidi frizura kroz gacice...cini mi se da da...mrni se cini da su jucer severina i kraljevi ulice imali jednak broj bodova ali su kraljevi ulice bili ispred na listi jer su dobili vecu podrsku zirija....a seve....ako hocemo folkolor posaljimo lindzo na euroviziju...oni bi jos i nesto napravili


c'est mois, Nemetz - 04.03.2006. u 21:56 kaže: A ti se pritajio, pa bum - novi topic... ja svoj komentar ostavio još prije par minuta na onom ispod...


vagabundo - 04.03.2006. u 22:00 kaže: cekaj...jeli oni nama ovim limunadama pokusavaju reci kako nasi i nisu tako losi ili sto ...kao da su napravili nathecaj za najgoreg imitatora


c'est mois, Nemetz - 04.03.2006. u 22:00 kaže: .. u kojoj vašu kandidatkinju Jurčevićku proglasih Lepom sekom a Seve pobjednicom... jeb'ga ja se rukovodio da idemo ocjenjivat ko je bolji trash...


igor - 04.03.2006. u 22:10 kaže: ajde govno jedno jebi se ti malo.Seres tu po svemu,a sam si zadnji izrod i govnar.Vidjeli smo te na upitniku,pravi retardant.Tako da lijepo mozes popusit kurac!!!Kraljevi Ulica su bili vrhunski,a ti si zadnja supcina na svijetu!!!


vagabundo - 04.03.2006. u 22:15 kaže: zajebao je ziri...da su dali 16 kraljevima ulice....seve...zena usred pjesme iz cista mira kaze "seks!" wtf....tourret?


c'est mois, Nemetz - 04.03.2006. u 22:21 kaže: Haha Tourette-ov sindrom :) Nije u reprizi izvalila - ili sam prečuo?


vagabundo - 04.03.2006. u 22:22 kaže: je je...i to s s s seks...


mya - 04.03.2006. u 22:22 kaže: neeeeee! trijumf rvackog debilizma! da, afrika paprika je valjda naj stih, jebote pa to je za nepovjerovat. jedinu nadu da jos nekog normalnog ima su drugo, treće i četvrto mjesto. stara fuksa ide u Grčku, smijat će nam se cijela Europa a i šire. ak niš drugo, nebuju se morali mučit oko prevoda na engleski!


lolina - 04.03.2006. u 22:26 kaže: riba ti si prava trač baba al imaš 5 za trud , fakat kak ti se da toliko pljuckat ,a kladim se da sad doma gledaš snimku i pjevaš zvrc zvrc cikla nikla kruh salama paprika


posh - 04.03.2006. u 22:28 kaže: pa jasno. koja sramota, istinabog totalno očekivana.


c'est mois, Nemetz - 04.03.2006. u 22:36 kaže: Actually, Severina je dobila svojih 15 min. svjetske slave zbog filmića a pričat će se ta tema i na dan EVrovizije, pa bi samim tim mogla ostat visokoplasirana. Osim ako nema ovdje stvarno(?) razočaranih jer nismo poslali nešto "kvalitetno" i koji misle da je Eurovision song contest nekaj "ozbiljno"... tko je sve u zadnja vremena pobje©Ęivao na toj euro-trash paradi... mogla bi se s tim sisama i čubama još i urezat u primozak onom soju euro-konzumenata koji stvarno daju(?!) svoj glas kad se ispišu oni brojevi telefona na ekranu...


milena - 04.03.2006. u 22:45 kaže: 1.Angels: Debela sa reklame T-com-a, vrati se, sve ti je oprošteno! Kakadu luk sa frizurama podivljalih arara nakon strujnog udara (al smo ribe!), ali bi bolju stvar smislio moga malog nećaka bend u tatinoj garaži...na dvi žice basa...2.Jacques Houdek - a di su ti dva ključna zuba otpala? kenjkavo, ne sjećam se pjesme 3.Magazin- Huljiću, aj više ne seri 4.Alen Vitasović-ah, sjećam ga se kad je bio jedan od glavnih komada na obali...još da mi je znati o čemu je pjevao..5.Raspashow-prazan skup, 6.Danijela - mala mišica koja je jučer odlučila nešto u stilu "I will survive" pa ti Thompsonu vidi šta je emancipacija - strašno...7.Ibrica Jusić - Stari dostojanstveni gospodin, odmah se sjetim i Lea Martina. Prava pjevačka veličina. Al mi ga nekako otužno vidit. Sišao sa slike RTZ - negdje iz studentskih dana moje najstarije tetke.I pjesma isto. Kako je uopće dospio tu?..8.Karma - očito loša karma. Nisu oni ništa krivi...9.Tina Vukov - ajde ćerce kući, nisi ti za ovo. Neloš ti je glas, a daješ dojam da znaš i pjevati i nije ti gola guzica- pa jes ti normalna? 10.Petar Grašo - to si nam piva i lani, samo si se sad nekako više satra.Sve je to od lošeg vina...Il je uvik ona za sve kriva...11. Lana Jurčević - slatko djevojče. Falšira, i općenito je preporučljivo ugasiti ton. 12. Severina- Seve, opajdara si i po! Ko te nako transparentno namaza? Bravo, srećo! Predvi©Ęam još veći rast popularnosti u Crnoj Gori. U Srbiji ipak nemaš šanse. Ceca je Bog. 13. Jelena Rozga - Riba, nisi dobro čuo "tekst". Nije ta Marija, to je bila Doris...Jelena, srećo, pa reka je pogrešno ime, al kud ćeš na nesriću odma nogan...daj tu nogu da potakljan lozu...14. Massimo - najbolji si. Pjesma ista kao i cijeli zadnji album. Sve po starom...Al nemoj se matereti kriviti, srce će mi pući, i kamen bi rasplakao...Za Caritas si dušu dao, nek ti udijele šta veštita.... 15.Ivana Banfić - malo si mi greza za izdrhtalu udavaču sa krunicom...16.Kraljevi ulice - a di je vergl? Udijelite sirotinji... Pobje©Ęuje Ševe..šta znaju Grci šta pjeva...a i meni bi bila zanimljiva afrička plemena....


Buba - 04.03.2006. u 22:45 kaže: Gledajmo na to s vedrije strane....budući je cijela Europa vidjela Sevin porno-uradak, red je da ju i upoznaju.


ogorčena - 04.03.2006. u 22:48 kaže: znaš što je meni u cijeloj priči najžalosnije? Što ljudi koji od države primaju redovnu plaću za očuvanje izvornog hrvatskog folklora (članovi Ansambla LADO) imaju obraza honorarno raditi na ovakvim projektima kao što je "štikla". I još za scenski nastup koriste narodnu nošnju koja nije njihova privatna, nego isto tako pripada fundusu Ansambla. Ovim ismijaše cjelokupan trud, rad i ideju matične kuće - Ansambla LADO. E, što sve ljudi neće raditi da do©Ęu u medije...


vagabundo - 04.03.2006. u 22:59 kaže: ogorcena, to je isto kao ona klapa koja je cupkala iza nizetica u proljecu ...


milena - 04.03.2006. u 23:05 kaže: A ko je cupka i puva u diple iza Thompsona na Poljudu? Lipo je čouk reka:" Ja sam puno nji' zvaaaa...ovo su oni koji su tiliiii, a ima onih i koji nisu tiilliiuuu"....


mya - 04.03.2006. u 23:06 kaže: ogorčena u potpunosti se slažem s tobom i razumijem! uf, uspjela sam napisat sve komentare a sad idem van! Laku noć!


bil gladen - 04.03.2006. u 23:06 kaže: nemaš ti pojma nije eurosong sanremo pa da ide lana .na seve tipuju svi naši bliži (i dalnji) susjedi te sa računa i na njih kod saldiranja bodova. seve bi vikla moja štikla i još bi se rada pikla. ako je zaštitila svoj kratki film mogla bi još tu dignuti i koju lipu tako da dodatno napuni i državni proračun.


gawrun - 04.03.2006. u 23:07 kaže: siguran sam da će severina pobijediti


k-o-k-a - 04.03.2006. u 23:12 kaže: ne slažem se baš sa svim tvojim ocjenama. malo si prestrog. al dora i dalje ide velikim koracima prema propasti. nešta je zbilja trulu u državi hrvatskoj kad pjesma afrika paprika ide na eurosong. meni je največi šok što je novković napisao glazbu za to čudo. pa on je nekada imao ukusa. al bez obzira na sve mislim da će seve dobro proći na eurosongu. ako je mogao stefan rab biti 4 sa pjesmom koja ne znaći ama baš ništa valjda će i seve biti me©Ęu prvih 15:)


djevica - 04.03.2006. u 23:21 kaže: Žalosno, ali istinito, ali ipak mi je draže što je Seve pobjedila nego ta Lana, šteta što se moram složiti s večinom kritika, da ne kažem svim...


c'est mois, Nemetz - 04.03.2006. u 23:24 kaže: Kaj taj Goran Bregović kad aranžira ne zna ništa nego reciklirat jedno te isto Dugme? Briga njega jel Iggy Pop ili Sevka... Ojdadadaojdaojdaojdada, mislim... ali zna on tanku žicu pogodit, glasaće bre/bolan/se veda cela Jugoslavija, biće tu i glasova i budućih koncerata za našu uspaljenicu a i dobar cirkus na stage-u... osim ako joj ovi gangaši iz Čavoglava ne odole i ne oderu "neku našu" u Grčkoj :)


vagabundo - 04.03.2006. u 23:30 kaže: hahaha...lolina, fantastican komentar....ribo, tocno te mogu zamisliti kako cupkas sa rokom u rukama i pjevas zvrc zvrc ....hehe...svaka cast


Pero - 04.03.2006. u 23:34 kaže: Covjece, crnogorska pjesma nas predstavlja na Ojrozongu. Druze Bregovic mi ti se kunemo, da s tvoje glazbene ljestvice ne skrenemo. Iso Kriste ... Meni je najbolja bila Tina Vukov, pa Kraljevi ulice, to je barem licilo na nekaj. Sve ostalo, za zile rezat uz onaj CD Beloga Dugmeta koji na sebi ima komunisticko ordenje.


Pero - 04.03.2006. u 23:36 kaže: E da, Riboliki, Lana Jurcevic ?????????????????


horror - 04.03.2006. u 23:38 kaže: Pobjednička pjesma katastrofa. U Njemačkoj su par godina za redom na njihovom pandanu dore ljudi iz sprdancije glasali za najlošije pjesme i najveće zajebante (steffan raab, i mislim godinu ranije onaj neku Udo ili kako već koji je imao neki sprd show i poslije čak i film snimio). Bilo bi dobro da je Severina kod nas dobila iz istog razloga, a ne zato jer ljudi ("žiri" i gledaoci) fakat briju da je ta pjesma zakon...


SadisticoShy - 05.03.2006. u 00:44 kaže: ma ova gedora je nesto pregrozno..ja bum se vubil u darkere prešal!


Wandalusia - 05.03.2006. u 01:16 kaže: tourette ili ne...ma Seve je pobijedila na Dori ....Zove me Pape i ceni od smija...još prekjučer smo skupa čitali tekst, rugali se i bacali se po podu...carica! opet nas je naguzila svih, vrhunska zajebantica...ovo nam je kazna što smo se smijali na pornić, što smo joj svi kroz ukradeni uradak "izvižitai sve njene buže"...ćutim da je razvukla onim svojim ogromnim usnama jedan od najtrijumfalnijih osmjeha ever...take that, Croatia!Natalie Dizdar i Matija Dedić nisu ipak prosječna hrvatska slušanost...


ogorčena - 05.03.2006. u 01:23 kaže: Vagabundo - nije isto klapa ili Ansambl LADO. Usput, taj isti čovjek koji ponosno na fotkama drži lijericu i umire od sreće što je pod Severininim nogama nekada je u Legenu svirao gajde. Sreća da taj bend više ne postoji i da se ne mora dovoditi u situaciju da se jedan njegov član povezuje s ovim svim (btw od večeras sigurno više ne bi ni bio član).


ribafish - 05.03.2006. u 01:47 kaže: sve sreća da sam pobjego na trening curlinga i pričao sa živim ljudima pa mi nije ni jedna melodija u glavi ostala... mislim da je ona klapa bila "Nostalgija"


igor - 05.03.2006. u 01:51 kaže: riba,,,, samo da se ogradim.. ono gore nisam pisal ja... to je neki peder istog imena,..


ribafish - 05.03.2006. u 01:53 kaže: al mi je bio super onaj nastup francuskog "bordela u gostima" u poluvremenu!!!!!!!!!


Kaco Mortale - 05.03.2006. u 02:19 kaže: Selim se u Pakistan.


pklat - 05.03.2006. u 03:12 kaže: " miš koji se davi u rajngli vrelog kelja" - aaaaaaaaa!!! Skrsio se od smijeha! Ali bilo je jos genijalnih. Fakat si rodjen za vrijedjanje. :)


marica - 05.03.2006. u 09:08 kaže: Ej stari blog ti je genijalan samo tak nastavi.Imaš dobre sličice a i super pišeš postove.I slažem se s Kaco mortale.Šta će joj to Afrika paprika???Bezveze.Pozdrav!




Post je objavljen 04.03.2006. u 00:49 sati.