Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trekkers

Marketing

.:.....kAkO nApRaViTi ViRuS.....:.

hmmm... svi se mi cudimo kako su ti hackeri briljantni kako oni mogu svasta raditi ali u cijelosti osnove stvarno nisu teske! na ovajpost me potaknuo jedan blog. Radi se o morpheusovom blog (mozda ste bili tamo)... on je takodjer napravio ovakav post ali je napravio nekoliko pogresaka s kojima nista nece raditi! e sad da ne duljim.. a evo nekoliko osnova!

-Ovaj je tekst pisan iskljucivo u informativne svrhe . Ja nisam ni u kojem slucaju odgovoran za bilo kakvu stetu prouzrocenu ovim tekstom.Koristite ga na vlastitu odgovornost!

Da biste napravili taj ''virus'' potreban vam je obican Notepad iz Windowsa .Prilicno je jednostavno.
Najkorisnije naredbe su :

-@echo off - ova naredba ce reci kompjutoru da NE prikazuje sto se trenutno dogadja . Vrlo korisno , ako ne zelite da zrtva vidi sto program radi :-)

-echo text ovdje - ova naredba ce reci kompjutoru da na ekran napise ''text ovdje'' . Recimo da zelite napisati ''IDIOTE'' na zrtvin zaslon . Tada cete utipkati ''echo IDIOTE'' .

-cd - ova naredba kaze kompjutoru da ide u C disk .

-rd ime foldera - ova naredba ce ukloniti folder (Remove Directory) . Ovo je malo skureno za objasniti . Recimo da ste u prethodnom koraku napisali cd windows onda ne mozete sada napisati rd windows jer se windows ne nalazi u c:windows . Ako niste nista razumjeli ja vam uz najbolju volju više ne mogu pomoci .

-@del ime filea - ova naredba brise odredjeni file iz prethodno odabranog foldera .

pause - sluzi kako bi zrtva vidjela natpise!

-end - ova naredba zavrsava proces i izlazi iz programa .

evo primjera:

@echo off

echo OVO JE VIRUS!

echo DRUGI PUTA BUDI MALO OPREZNIJI S OTVARANJEM NEPOZNATIH DATOTEKA!

cd

pause

end

OVAJ VIRUS NECE NISTA BRISATI SAMO MOZETE PODVALITI NEKIM LJUDIMA I UPLASITI GA!HEHE

zatim kako bi virus radio kada ga spremate (save as) tamo gdje upisujete ime fajla ispod toga cete vidjeti "save as type" u tom prozorcicu cete vidjeti .txt ali morate kliknuti i promjeniti na "all files"
zatim kada upisete ime fajal primjer "virus" morate napisati "virus.bat"
i to je to ako nesto niste shvatili slobodno pitajte (u komentarima)! pozzz

Post je objavljen 29.03.2006. u 07:13 sati.