Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sex69

Marketing

MUHAREM, NADALINA, GARBAGE CITY.... - nema ih više

Kod Muharema u starom Prečkom e to su bila stara vremena, Aquarius i Muharem. Nema ga više.
Tučnjave svako drugo večer i to žešće. No bio sam pa metar puta i nikad nije bilo frke a uvijek sam slušao i gledao rezultate tučnjava na nekim njuškama.
Imao sam sreće ;)
----------------------
NADALINA - tu sam odrastao, tamo je sada neki i dalje lokalni kafić i mislim nogometni klub ili tako nesto, zove se sasvim drugačije
kad se ide za Botinac.
-------------------------
GARBAGE CITY - kao što mu ime kaže grad smeća, nalazio se u ZG na Jakuševcu kraj gradskog deponija smeća. U biti na prvom katu zgrade nekog auto salona i kineskih trgovina u sklopu sajma auta. Ali ipak onako neugledno mjesto. Pravi kafanski stolovi sa kariranim stoljnjaccima.
Pevaljka, pevač i dobar repertoar, ok ekipa, curi su mi tamo maznuli mobitel dok je plesala sa jednim klošarom, pa tko joj je kriv.
Znao sam neke od ekipe pa sam imao poseban status. Dolazili su razne poznate face, dame u bundama da vide što ima.
Gostovanja popularnih, šteta zatvoreno je nešto nakon napada na vlasnika, mislim zabio mu netko nož u leđ ili pucao, tako neka kombinacija.
------------------------------
Sad se ne mogu sjetit kojih je sve još bilo klubova a zatvoreni su, sjećam se išao sam i u neki u Botincu, pa i neki kod Siska, neka rupa.. al pevaljka je bila dobra, imam i slike na starom hardu koji je vrisnuo, trebao bih ti spasit reda radi.

------------ slobodno spomenite tko je još bio a da ne radi.. ovi koji rade tek ih ima još

Post je objavljen 19.03.2006. u 12:16 sati.