Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sex69

Marketing

PASHA

Narodnjačka "elita" (sarkazam i cinizam u tom izrazu).

Simpatično je što zgrada do je policijska uprava, kvart Kruge je općenito poznat po kriminalu i nikakvoj djelotvornosti policije (kao i svugdje).
Nekad davno to je bio disko, ali gazdo nije bilo dosta pa je bavio se drugim djelatnostima. Navodit dug je redosljed, imao je i partnera prijatelja koji je na Miramarskoj ulici imao isto disko (poznato bacanje bombe na terasu kluba). Malo radi, malo zatvoren, malo preuređuje pa sve ponovi tim redom.
Mjenjaju se vlasnici, mjenjaju se nazivi... Nikad sreće nema.
Bio sam na otvorenju, sve same bjesne pile na parkingu. Jebeš to ako ne dođeš na narodnjake sa autom skupljim od 300.000kn (cijena polovnoga he he ).
Unutra se svi ljepo promotrimo onako hladno, ocijenimo, odmjeravamo, pozdravimo ovisno prema grupaciji. No preporučuje se grupni dolazak sa ekipom, zlu ne trebalo. Česta su gostovanja, privatni tulumi i tako.
Zbog švercanja oružja u klub uveli su i ženske redare koji pregledavaju ženske stvari i njih same.
Ukratko ako niste bili u zatvoru ili nemate nekog bliskog tko je, tamo VAM nije mjesto, ok osim ako ste riba koja traži sponzora...
Pucnjava svako malo, racija tu i tamo.

Mjesto zločina:Zagreb
Kvart : Kruge
Glavni orjentir je Vukovarska ulica smjer Zapad - Istok, nakon koncertne dvorane Lisinski prvi semafor desno, 3 metara i u dvorištu ste kluba


Post je objavljen 14.03.2006. u 11:52 sati.