Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sex69

Marketing

FONTANA

Još jedno mjesto sa narodnjacima. Osiguranje držila ili drži ekipa Radovana Buvača zvanog Beba. Svako malo ga se spominje po crnoj kronici. Zadnje u kontekstu tabanja specijalaca u Bel Ami (joše jednom narodnjačkom klubu/kafiću).

Krenut ću od povijesti prostora. Na tom mjestu pokojni tata"Radoš", otac obitelji sa dva sina koji ga nasljeđuju imao je ŠTAGALJ sa konjima!!!! He he nije se puno promjenilo ni danas, ok ljepše izgleda ali gosti he he šalu na stranu. Nakon pametnih i plemenitih životinja tu je bila kafana sa narodnjacima. Onda postaje noćni klub jer vremena se mjenjaju, od noćnog kluba sa plesačicama i animir damama kad su oba brata završila u zatvoru jedna od dama (žena od jednog brata) nastavlja u sličnom revijalnom tonu sa bordelom.
Nakon bordela su radili kao neki kvazi restoran. I kako spada kao klub sa narodnjacima. Toliko je gostiju bilo da se parkiralo po okolnim njivama, morali su kupit jedan komad zemlje i napraviti parking kako im se biznis proširio. Uredno čisto, sa ekipom u stražnjoj sobi spremnom za intervenciju i batinanje nepoćudnih elemenata koji pretjeraju sa zabavom.
Sprega vojske, policije, kriminala!
Čuvajte se onih koji su ušli sa jaknom, znači kako su "netko" i da su naoružani! Inače takvi nebi ni ušli.
Rezervacije mjesta po klanovima, ćelavi i sa što više godina zatvora imaju prednost. Ozvučenje kako spada, čisto uredno, WC na nivou hotela a ne narodnjaka.
Gazdarica na šanku kontrolira svakog sekunda kao KOBRA koji konobar je što naručio, izdaje račune, nema toga njoj da promaken ili da joj maznu a ne.
Ok kradu oni goste sa kusurom.
Prije su bili mnogo usrdniji sada su konobari jako jako bezobrazni pa im se zna desiti da ih netko sačeka i malo ispljuska zbog toga. Iz poštovanja prema gazdi to ne urade unutra,ali mu se i požale uredno.
Od hrane se može dobiti pršut sa sirom i maslinama čisto onako malo da se prigrize i bolje popije.
Muzički će vas zabavljati fino pevaljka i pevač a često imaju i gostovanja razna. MUZIKA JE DOBRA !

Ekipa se promjenila u zadnje vrijeme i ne viđam više "ekipu" sad su većinom klinci, i nadobudna tatina djeca. Vrhunska auta na parkingu a ono balavci od 19 koji nešto glume.
Super mjesto ako nekom želite otet auto! Dva šamara i fijuuuuuuuu.
Djevojčice uredno razgolićene sa PUSH UPovima neka se vide što nudite, prvo cijede običnu vodu na slamku a kad ih se počasti piju svašta... Koliko para toliko muzike!
No nije više IN mjesto, ako želite neku sponzorušu početnicu preporučujem!
Sada se ide masovno u Pashu i Ludnicu.

Mjesto zločina:Zagreb
Kvart : Sveta Klara
Glavni orjentir je Zagrebački Velesajam - JUG, pa skrene se u kvart Trnsko, samo pravac do kraja glavne ulice, tu specijalci obavljaju "kontrole" i skrenete levo, već se vide svjetla i objekat


Post je objavljen 13.03.2006. u 11:30 sati.