Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sex69

Marketing

TITANIK

Eh to mjesto je priča za sebe, drži ga relativno mlada ekipa. Znam gazdu dok je konobar bio po lokalima sa sumnjivim moralom gostiju;)
Ukratko vatrogasne postrojbe imaju DVD dom za koji su mještani izdvojili novac i sagradili ga davnih dana. U domu umirovljenici nešto izvode, folklor vježba, organiziraju se izbori, nekad smo se primali u njemu u pionire, sad se ponetko zajebe i napravi svatove i tako.
No kraj toga doma na katu je bio mali lokalni kafić lokalnog nogometnog kluba. Prostor je gradski u biti lokalne samouprave, tu se niti nezna tko pije a kamoli tko i dali plaća? Novi vlasnik napravio zimski vrt od balkona.
Nekad je taj kvart imao naziv i mala Srbija, sada ima novi Mala Bosna!
Parking je uredno popunjen đipovima, bmw, audi, mercedes nešto malo ostale marke...
Ekipa je u redu, cure su normalne i pristupačne, CIJENE SU BAGATELA TOTAL U odnosu na druge, za siću se napit..
malo je gužva ali to je traži. Pjevač i pjevaljka su neki novi nadobudni, mlade snage. No imaju u kompjuteru sa kojeg "mixaju" muziku brdo MP3a i winamp za playera ;) he he... isplati se doći u tjednu ili nedelja, ima i osiguranje no u nizu svraćanja do tamo NIKAD nisam susreo ni najmanju frku ...
A rekoh cure su pristupačne i nisu kao kao sponzoruše po drugim mjestima...
Muški dio bleji na šanku rekoh, cure plešu, svi se gledaju i očekuju nešto što se većini neće desiti!
Što se tiče narodnjaka to mi je IN mjesto bolje od svih "ubojitih" ostalih.


Mjesto zločina:Zagreb
Kvart : Sveta Klara
Glavni orjentir je Zagrebački Velesajam - JUG, pa skrene se u kvart Trnsko, prođe kraj narodnjaka Fontana, preko pruge i ponovo ljevo nekih kilometar, u daljini se zna vidjeti crkva a kraj crkve 100metara dalje je Titanik. Može se i sa drugih strana, recimo kao za MOMU od INA zgrade prema V. Gorici i onda ima jedno malo skretanje kod građevinskog materijala desno, pa opet desno preko pruge, i kod križa lijevo;)


Post je objavljen 12.03.2006. u 13:12 sati.