Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/starwarsfan

Marketing

SWF Blog klub - Učlani se i ti!!

Odlučio sam napraviti "CroatiaSWF Blog klub"! Neće to biti ništa veliko, fascinantno, već samo imena (imena vašeg bloga) vas koji želite biti članovi!(možda poslije bude nešto više)! Ta imena će biti na mome blogu u boxevima! Vi ste "dužni" samo staviti jedan mali banner na svoj blog, nešto kao "SWF blog član", biti će dvije vrste bannera, jedan plavi (svijetla strana) i jedan crveni (tamna strana), to ovisi o tome na kojoj ćete strani biti vi!

Ovako, uvijet da postanete član je: da imate blog, da ste pogledali bar jedan SW film i da znate donekle o čemu se radi! To ću ja osobno provjeriti! Sastavit ću 10 pitanja po kojim ću vas rangirat! Biti će par skupina, tj. rangiranja članova, u tri skupine = Padowan, Jedi Knight i Jedi Master! Tako slično i za tamnu stranu, vi birate na kojoj ćete strani biti!

Sve što trebate učiniti je slijedeće, pošaljite mail na moju adresu : starwarsfanblog@gmail.com : , mejl treba sadržavati = Link vašeg bloga i Rečenicu "Upit za članstvo u SWGB klubu" i ispod, kojoj strani sile bi pristupio, znači "Svijetla ili Tamna strana""!
I željeno člansko ime koje će se prikazivati, ako odlučite na tamnu stranu onda je obavezno staviti predznak "Darth", kao npr. Darth Vader, po slobodnom izboru npr. Darth Marko, Darth Aragorn i sl. budite maštoviti! A Ako odlučite na Svijetlu stranu onda neko željeno ime koje želite, ali pod uvijetom da je u stilu SW-sa, npr. Robert Skykiller, ili Obi-Wan Xaver!
Pod subject mejla morate napisat "Upit za članstvo u SWFB klubu" i vaše željeno ime!
Evo primjera kako bi trebao izgledati mejl:
Primjer maila, kako bi trebao izgledati!

Nakon što ste vi poslali mejl, ja ću vam u što kraćem vremenu poslati pitanja! Pitanja će biti od lakših do težih! Ovisit će o strani sile koju budete odabrali! Kada vam ja pošaljem pitanja, vi meni morate odgovoriti u roku od 24h! Odgovori moraju biti odgovoreni po redu, znači, prvo broj pitanja (1-...odgovor).

Ja ću vaše odgovore "ocjeniti" i poslat ću vam mail da vas obavjestim o vašem rangu, također ću vam poslati i kod bannera koji trebate staviti na svoj blog!! Nakon toga će vaš blog biti na mome blogu među članovima SWFB kluba!
Lista članova SWFB kluba će biti na mome blogu, na vidljivome mjestu, i klikom na ime člana (člansko ime), link će voditi na njegov blog! Tako možete dobiti i posjete na svoj blog!

Nadam se danas već nekoliko članova! May the force be with you!





Post je objavljen 19.02.2006. u 14:37 sati.