Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/huligani

Marketing

FRANCUSKA

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Najace huligane u Francuskoj ima PSG,poznata je ona njihova podgrupa "pariscasuals".
Više o toj podgrupi možete doznat na njihovoj službenoj stranici OVDJE

Zbog manjka teksta stavit cemo izjave viđenijih navijača:

Parižani ubili ekipu St.Etienna u St.Etienneu..., došli im pred tribinu, ali ih je murja poslije ubila od batina i gumenih metaka, nisu htjeli uć na tribinu zbog toga kaj je PSG tražil da ako žele kupit karte moraju dati brojeve osobnih...a sutra navodno bu velikih sranja u Parizu...vidjet ćemo...
11.2.2005

-------------------------------------------------------
"U početku, grupa prijatelja (njih oko dvadesetak), bivši ultrasi Sochaux 92, koji se više nisu prepoznavali (nalazili) u mentalitetu Joyridersa 96. Od kraja 99', formirali smo se u (pod)grupu, i smjestili se pokraj Joyridesa 96. Danas brojimo 50-ak priznatih cartés članova i nekolicinu simpatizera, na tribini ili na stadionu. Smješteni smo na Drugom Sjeveru (njihov Seconde Nord), uvijek pored Joysa s kojima surađujemo oko premještaja, tifoa, animiranja (vođenja navijanja), ... Nismo isključivo (nužno) «ultra» grupa, ali grupa složena od ultrasa i aktivnih navijača koji se ne pronalaze više u tom specifičnom mentalitetu.
Na razini matos (organizacija, izdanja) imamo 2 modela šalova (jedan vuneni i jedan satenski(svileni)), bedge(amblem,simbol), polo majicu s vezom, majicu s kapuljačom sa znakom grupe, vestu s ovratnikom sa otiskom na prsima. Redovito smo izdavali i fanzin kojem smo dali naziv 100% (originalno, ne?). Dosada je izašlo 5 brojeva, a pojavit će se u novom izdanju onaj dan kad dođe do malo razbuđivanja...
Naše ime 100% Sochaux upućuje na to da smo prije svega bili vjerni navijači, ali da više ne želimo da se podrazumijeva da smo ultra (ekstremna) grupa, i namjeravamo se malo regrupirati prema odstupanju od samog kopa, ali zadržati vezu s njim. (?)
U sezoni 2003./04. ime grupe postaje Banda Ultra Sochaux (Ultra grupa Sochaux)."

----------------------------------------------
juce je odigrana tekma na parku princeva za kup izmedju PSG i AUXERRE !

kao po obicaju sada doslo je do incidenata izmedju KSD i tigrisa kad smo ulazili na stadionu grupa od 50/60 tigrisa nas cekala iza kordono kerova i redara tu je bilo glupiranje i prepucavanje al na zalost je bilo nemoguce doci do njih pa smo krenuli ka nasem delu tribine kad ono dok smo se mi penjali gore tigrisi krenuli na drugu stranu kopa i takodje se popeli na nasem nivou tribine da nas napadnu tu ih mi provalimo pa krenemo od jednom u juris na njih da ih sacekamo iznad stepenica tako da panduri su bili iznenadjeni tim potezom pogotovo sto nas je tad bilo samo 20 (+/-) (tekma je odigrano u 17H radnim danom) opet razocaranje sa njihove strane posto umesto da krenu i oni na nas picke se zakopale u mesto :wtf: kad su skontali da sad nema foliranje (bez zastite kerova nisu vise tako hrabri) tu su pocele pesnice da sevaju i vrlo brzo su poceli da beze 5/6 na njihovu zalost nisu uspeli pa su dobili teske batine dok nas rederi uz pomoc murije nisi razdvojili i njih sproveli u njihov deo tribine !

sad u subotu nam dolazi ST-ETIENNE tako da nas opet ceka zanimljiva tekma ! 5.2.2006

--------------------------------------------------
od prosli vikend nov zakon o navijacima ... panduri imaju pravo od sad bilo kome da zabrane stadion 3 ili 4 meseca i da nisi nista uradio, nikad uhapsen itd , imaju samo jednom pravo da ti zabrane stadion bez razloga, posle jedino na sud mozes da dobijes zabranu ako si uhapsen itd.

u subotu protiv St Etienne posle pet godina nako Pariz - Galatasaray, cela ekipe ce se ponovo skupiti, posto nam se vraca najstarij voda

-----------------------------------------------------
tekma je danas odigrana u 17H a mi smo se skupili u 13H i ocekivali ove iz ST-ETIENNE medjutim oni se nikad nisu pojavili !
oko 15h30 saznamo od nekog lika da je video TIGRIS-e (njih 60) da izlaze iz metro-a pa smo mi krenuli ka njima da ih sacekamo kad ono samo sto smo izasli iz kafica i pesacili 50 metara oni trce ka nama tu mi na njih i nismo ni stigli do njih kad su pocele vec rakete baklje flase kamenji itd da lete ! picke su imale sa sobom sve moguce oruzje od palice do suzavci (one pandurske) kajisi, motke itd... nema sta nisi imali ! kao da su na boj posli !!! picke povele sa sobom i neke boksere, arape i crne kao te sto su pravili sranja po francuskoj a sto veze nemaju sa navijanjem mi i ovako u manjem broju (oko 20KSD + 15 +/- iz boulogne) smo se hrabro drzali praznih ruku koliko god smo mogli al smo na kraju malo popustili kad su stigli kerovi i kad je jedan nas reketom pogodjen !

tigrisi su uhapseni "skoro" svih 60 ! a ostali nisu smeli da udju na stadionu gde smo ih mi cvrsto cekali !

ajde sad da vidim dal ce ista biti od toga dal ce sad panduri i pored tako silnih hapsenja, oruzja i dokaza protiv tigrise nijh osloboditi ili ce konacno malo i njih kaznjavati a ne samo nas !!! 5.2.2006


Video 1
Video 2
Video 3

Post je objavljen 09.02.2006. u 09:17 sati.