Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cnn

Marketing

Tko je smjestio Goranu Ivaniševiću?

Iako je prošlo već više od mjesec dana otkako je Goran Ivanišević rekao zauvijek zbogom hrvatskoj Davis cup reprezentaciji još uvijek nije potpuno jasno što se to dogodilo. Prateći medije i izjave naših igrača i Ivaniševića ipak se razaznaje gdje je problem.

Do prije nekolik o tjedana sumnjalo se da je možda Niko Pilić bio problem, no onda Ivanišević je na jedno direktno novinarsko pitanje da li je Pilić kriv, odgovorio niječno. U intervjuu kojeg je dao Ivo Karlović za nedjeljni Jutarnji list, pojavilo se opet pitanje izbornika. Karlović je odgovorio da je problem bio što su neki ljudi iz saveza htjeli nametnuti Ivaniševiću savjetnika, što Ivanišević naravno nije htio.

Dakle krivac je definitivno u redovima HTS-a. Tko bi to mogao biti? Mislim da je odgovor na to pitanje vrlo jednostavan.

Prisjetimo se tko je na amoralan način iznudio od grada Splita nekoliko milijuna kuna za domaćinstvo polufinalnog susreta u Davis cupu. Prisjetimo se tko se to naguravao među tenisačima da bi se uslikao pored velikog pehara Davis cupa u slovačkoj. Prisjetimo se tko je prisvojio repliku pehara Davis cupa koji je bio namijenjen HTS-u. Prisjetimo se na kraju krajeva, tko je glavni u HTS-u.

Odgovor je uvijek isti… Radimir Čačić.

Kao potvrdu mojih sumnji dobio sam gledajući finalni teniski meč Ljubičić – Koubeck. Mićo Dušanović je malo navlačio Gorana da se nakon susreta s Austrijom ipak primi izborničkog stolca i goran je rekao da je sve išlo po planu i da su se onda Čačić i Pilić počeli nešto dogovarat mimo njega.

Nadam se da će ta štetočina što prije odperjati ne samo iz HTS-a nego i iz ove zemlje.

Post je objavljen 05.02.2006. u 18:53 sati.