Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jalucifer

Marketing

Udario junak na junaka, a sve oko narodnjaka!

Prije dva tjedna komentirao sam aktualne slučajeve pucnjave oko "narodnjačkih" klubova. Pogledajte i napis o tome kako je sramota reći da branitelji moraju poštovati zakon!

Evo sada nešto se slično dogodilo u noćnom klubu Bel Ami (ovo je link na posljednji tekst objavljen u Zornjaku, imate sa strane listu prethodnih tekstova), gdje također trešte narodnjaci do pet ujutro.

Koji divni kaos, koji divni rašomon, gdje se ne zna tko mlati, a tko plaća! A sve naši dečki, sve Hrvati!

U prvom komentaru, novinari su dodali i ovo:

U proteklih dvanaestak godina zabilježeno je nekoliko slučajeva u kojima je elita policijskih postrojbi ubijala ili bila ubijana u incidentima po lokalima. Ono što je zajedničko tim incidentima jest da su pripadnici postrojbi bili u situacijama potpuno neprimjerenima njihovoj ulozi i profesionalnosti.

Javna je i tajna da neki od njih, aktivni ili bivši, u fušu rade kao redari u klubovima poput Bel Amija i sličnim te tako gazdi osiguravaju red i mir, a sebi dodatni izvor prihoda.

To je strašno uzrujalo specijalce, pa su nastavili pobunom. Međutim, ovo je zaista poznato svima, koji se imalo tom stvari bave, da se tako "u fušu zarađuje".

Došli, prvo, u četiri ujutro četvorica pripadnika specijalne policije u lokal sa narodnjacima, da se malo zabave (imajte u vidu: nisu došli profesionalno; neki komentatori pak navode da je to mjesto "leglo kriminalaca"); pa došlo do tučnajve sa većim brojem navodnih "redara" za koju je nejasno tko je započeo, gdje su ova četvorica, očito malobrojniji, izvukli kraći kraj. Pa uletjelo 16 njihovih kolega, bolje opremljenih, uništavali po lokalu i mlatili, tko im padne šaka. Pa došla temeljna policija u nezahvalnom pokušaju da ustanovi tko je tu koga tuko. Pa se svi specijalci solidarizirali sa onom šesnaestoricom. Pa upadaju u stanove bez naloga i traže famozne "redare", koje eto, ni nakon četiri dana, ne mogu naći…

A meni su najzanimljiviji brojni komentari koje su ostavili čitatelji uz gore navedeni posljedni članak na tu temu.

ja potpuno podržavam specijalce, ima da kad hrvat vidi policiju ima
strahopoštovanje prema njemu a onaj ko je kriv da drhti ko šiba

al da ih se i pošteno plati pa da ne rade u fušu kao utjerivači dugova i kamatari te redari po klubovima u svim većim gradovima

U ovoj komediji nedostaje samo jedan Slobo da uzvikne "drugovi - nesme niko da vas bije"

Da je incident izbio zbog srpske glazbe podržao bih specijalce, ovako nemogu, osuđujem ih, jer su i oni išli na "zabavu" i dobili su je.

Možda da im daju plate prekovremene za "noćni rad"

trebali su dignut lokal u zrak i rijesit stvar

da sam ja Kirin, slijedeći moj potez bi bio, američki sistem, slijedećih N plaća 50% manje

Smatram da srpski lobi radi sve da rasturi našu vojsku. Zamislite kad se ovaku optužuju specijalci (a još su pretučeni) kako bi se tek optuživali obični vojnici. Možda i zato tražimo da se ukine vojni rok.

da je tvoj tito živ, a nije, i da je još otvoren Goli otok, da bar je, a nije, i da funkcionira pravna država ( na koju se neki pozivaju), a ne funkcionira, te kriminalčine i ološi iz ludnice, pashe,belamija, koji hodaju ulicom, a pritom imaju ko biblija debel dosije sjedili bi već odavno tamo gdje im je mjesto i to jako jako dugo.

Predlažem Kirinu koji se fino zna izderavati na branitelje pred kamerama,da organizira vikend party busom u Čačak samo za profije hrvatske spec.policije svakog petka ili subote

dajte mi navedite jednu zapadnu zemlju gdje smijete proturječit policajcu a kamoli da ga nekakav redar napadne?

Nit su specijalci specijalci, nit su redari redari

ATJ Lucko neka promini ime u ATJ Cajke. Ili KUD Cajke.

Čekajte samo kad nam ukinu specijalce kaj će onda bit,ovo je djelo bivših udbaša,jedva su dočekali da im uleti ATJ,kaj mislite da je birtija sam tak bezveze u Lučkom?!

I am interested in Partizan related relics from Croatia. If anyone has anything I might be interested in them? Info and Pics would be appreciated.

Ovi kaj su dobili batine pokazali su se kao apsolutni glupani čim su se doveli u poziciju da budu vreće za napucavanje.Osobno,u ratu ne
bih htio imati takve glupane pored sebe.

Napokon da i u ovoj državi netko drži do časti! Drž'te se deči i ostani složni

Klubove treba zatvoriti, narodnjačke naravno. Oni su uzrok svih zala koja zadese mlade ljude.

profesionalcu koji zeli zutilom prodavati novine i siriti bombasticne lazi neka procita ovo jos jednom: "Najavio je da će se ujutro konzultirati i vidjeti može li se preko državnog odvjetništva nešto učiniti protiv onih koji šire takve laži.

Svako takovo leglo kriminala i svega onoga koje ide uz kriminal treba dignuti u zrak.

Drz te se decki! Napokon su shvatili da je policija korumpirana i ne moze stati na kraj srpskoj kampanji u glavno gradu slobodne nam Hrvatske!

da sam ja faca poslije 24h na repertuaru Mozart,Bach itd..Vjerujte nikad pizdarij neće biti Pa kad ste čuli da je HNK-u neko maznuo palicom nekog specijalca

Ionako je javna tajna da je Specijalna Policija RH najjača mafijaška organizacija u državi.

Halo,halo....kakava solidarnost,kakve gluposti...dečki su se VAN SLUŽBENE DUŽNOSTI protuzakonito pozivali na status specijalaca

POLITIČARIMA PAŠE DA JE U ZEMLJI SRANJE I OPĆI METEŽ JER SE U TOME GAMAD NAJBOLJE SNALAZI!

Iskompleksirani bjednici. Ti decki svakodnevno riskiraju zivote da bi vi mogli mirno spavati.

toga stvarno samo kod nas ima... murija radi kaj oće a mi klo telci samo gledamo... dok i nama ne zakucaju na vrata.. dođi zakucaj meni bez naloga

OVAKVE STVARI PROVODENJA ˝PRAVDE˝ MOGU RADITI SAMO BIVSE KOMUNJARE!!!!! SVAKA CAST BIVSIM BRANITELJIMA STO SU IM POKAZALI!!!! BOG I HRVATI!!!

Specijalna policija je mjesto gdje završe nasilnici koji počnu kao nekakvi redari ili propali sportaši iz borilačkih sportova koji onda pod maskom zakona provode teror po gradu.

Shvatite da je kriminalac na vratima rekao: ˝ZA PANDURE JE KLUB ZATVOREN˝, I DA JE REKAO TO STO JE REKAO, I ONI SU UPORNO S TIM ISTIM KRIMINALCIMA HTJELI POPITI PICE!!!!

ti specijalci nisu sigorno kamatari, ali da mafijaš drži taj klub poznata je stvar, pa i urednik se ustrtario, jel tako?

Srami se, srbima se prodajes


Svi su na mojoj strani. :)

Naknadna bilješka: u rano jutro 6. srpnja klub Bel Ami je izgorio u požaru kji je izazvala eksplozija nepoznate naprave.

Post je objavljen 01.02.2006. u 14:27 sati.