Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ribafish

Marketing

Dnevnik 47 - Između dva fuša...

Otkrio sam kako se može inscenirati savršeno ubojstvo. Doduše u Americi. Kod nas to baš i ne bi tako prošlo - većina optuženih bi pomrla od starosti dok bi dočekali presudu.
Tamo je naime, čitao sam danas u novinama, neka gospođa oslobođena optužbe za ubojstvo iako je ubila svog supruga i priznala je da ga je ubila. Naime, žena se branila da je ušla u sobu u kojoj su bili goli bebač, njen muž sa spuštenim hlačama i upaljen pornić. Ona je to vidjela, izvadila pištolj i ubila pseto na licu mjesta.

OK. Do ovog dijela se apsolutno slažem sa svime, jer bi prvi smaknuo ikog da mi se samozadovoljava u krugu sto metara od klinca. Ali pogledajmo stvar iz drugog kuta. Muž dolazi umoran s posla i stavlja neki film u DVD. Može biti pornić a i ne mora (neka digne ruku muškarac koji doma nema pornić!? Dooobro, idemo dalje). Žena i dijete spavaju u drugoj sobi, on ih ne želi buditi. Frajer strgan od posla ili koje pivice tako zaspi pred telkom. Žena to promatra iz prikrajka, jedva dočeka njegov san, ulazi tiho u sobu i upuca ga s par metaka na spavanju. Za desetak sekundi donese uspavano dijete iz druge sobe, sama stavi pornić u DVD ako ga već nema i skine pokojniku hlače. Rasplače se, zove 911 i glumi. Ne orgazam nego histeriju. Ali svejedno glumata. Pred susjedima i murijom, pušta suze i zahvaljujući sudstvu odlazi na slobodu te u naručje nekom Stevenu iz Nebraske koji je mlađi i mišićaviji od njenog bivšeg.

Al ga serem...

Rok je otkrio noge. Sad mlati ko blesav. Obično mene nakon obroka u trbuh. Ili mamu prije obroka u tetrapak.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Jebo mene mali ćuko ako se u toj nozi ne krije novi Ronaldinho! Ima netko kartu viška za Brazil? odjebalo me preko neta...

Još malo pa će počet radit pizdarije...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

I dalje skupljam ambalažu. Izgovor da popijem pivicu-tri prije spavanja.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Iako i dalje pridajem veliku pažnju jebanju sa zdravom hranom - voćem i povrćem.
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

Gledao sam hrvatske Osbournove. Radni naslov - dajmo im da šmrću. Ili da se bodu. Kad se sjetim da su me kao klinca rokera/pankera u tatinoj komandosici bar 50 puta prepipali zbog droge i lupali mi šamare i čvrge kad ne bi ništa našli, a ja izašao s 5 hrda za litru bijelog lošeg u rinfuzi iz Bačvice... Ni flašu nisam imao nego ih je gazda preko dana skupljao po parkovima pa nam ih prepro. Zašto se nitko iz državnog vrha ne sjeti da bi bilo puno manje narkomana ako se spriječi dilanje droge, a ne da se divimo hrabrim mladim ljudima poput Bareta i još nekih kako su se samoprijegorno odhrvali žrvnju prokletinje i sad su opet dio zajednice. Jebo to. Rađe umlatite nekog dilera i objesite ga na trgu nego da gledam ušlagirane zvjezdice. Ma nije Dino takav. On je tak bedast po prirodi, znam.

Vraćam se na bazen. Dršte mi fige. Norma za svjetsko veteransko mi je 48.00 na 3000 metara, a sad si mogu popušit ispod potkoljenice ako idem ispod sata... Mh...

Rezultati prošlomjesečnih anketa:

a) Mogu li muškarci shvatiti žene?
Ja (žena) kažem da mogu 51
Ja (žena) kažem da ne mogu 85

Ja (muško) kažem da mogu 26
Ja (muško) kažem da ne mogu 119

Iz ankete je vidljivo da:
1. žene ne znaju što hoće
2. da će muškarci i dalje pit.

b) Koji vam je najdraži junak vica?
Zeko, medo i ostala živina 127 votes
Mujo, Haso, Fata... 102 votes
Mali Ivica 27 votes
Plavuša 19 votes
Cigo 18 votes
Murjaci 16 votes
Crnogorci 15 votes
Političari 9 votes

Iz ankete je vidljivo da:
1. je zeko kralj
2. da rijetko tko voli političare


Nova anketa:






Došli ste doma nakon ovakve južine, kiseli ste i totalno bez volje. Ali, može li biti još gore? Kao tko se ne biste htjeli probuditi?
Vlasnik turbo folk lokala
Onaj zločesti iz "Schindlerove liste"
Saborski zastupnik
Govnovalj disleksičar
Sizif invalid
Edip nakon seksa
Otvor čučavca
Ne bih se htjeo/la probuditi


  

Free polls from Pollhost.com





Post je objavljen 19.01.2006. u 01:10 sati.