Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kronotvorije

Marketing

Zatrpana kraljica....

OK, prije nego svi počnu na svojim blogovima objavljivati SENZACIONALNO Janino 3. mjesto na ZLATNOM MEDVJEDU, SNJEŽNOJ KRALJICI ili kako god se to natjecanje zvalo, da i ja naškrabam svojih par riječi, malo pomaknutih. Svi će sad htjeti ugrabiti svoje mjesto na naslovnici bloga (o tome u što se naslovnica pretvorila, a pretvorila se, koji drugi put) u jednom članku gdje će biti spomenuta imena bar 10ak bloggera koji će nas htjeti obavijestiti kako je janica odvozila crveni spust. Kao da svi to već ne znamo, kao da nismo svi gledali i da o tome već ne pišu sve imalo značajnije tiskovine. Svi će sad slati izvještaje i slikice sa događaja, VAUUUU... to nisam vidio na tv-u, vidi.... STAZA.... LJUDI.... TRIBINE.... GLE! SKIJAŠICE!!!! OHHHH.....PREDIVNO! Kad smo već kod tribina, tj. vip tribine i onog žaljenja za nepojavljivanjem „slavnih“ ličnosti – ma koga boli k... kaj Boban mislio o tom spektaklu, živo mi se jebe za njegovu pojavu i njegovo mišljenje o svemu tome. A platinasti dio tribine? Ulaznica o 7,5 tisuća kuna?!?!?! Šeks i Kosorica su si sami to platili? Iz vlastitog džepa? Moš mislit!!!

Janica bi bila prva da se spuštala sa dva štapa reći će svi. Ma nemoj! Možda i bi, ali čekaj malo, nije joj taj ŠTAP nitko oduzeo, nije joj nanesena nepravda i nije ju nitko odmah na početku stavio u neravnopravan položaj. Krenula je sa štapom, bacila ga, NAPRAVILA GREŠKU, SJEBALA SAMA SEBE, POGRIJEŠILA!!! Kužite? Pogriješila. Zato nije prva! Svi će opet reći kako je za neuspjeh krivo i 7. startno mjesto! Dajte ljudi, molim vas! Pa pobjednica je startala sa 5. a drugoplasirana sa 8. Ponavljam, OSMOG!!! Sljedeća točka – IME NATJECANJA!

Zlatni Medvjed, Snježna Kraljica... čemu PROMJENA? Reći ću vam čemu promjena. Naime, radi se o sljedećem. Prošlogodišnja utrka bila je PRVA u hrvatskoj povijesti, svi su očekivali kako će janica biti pobjednica i kako će postati PRVA koja je osvojila Zlatnog Medvjeda. No, to se nije desilo, a bila je to jedna i jedinstvena prilika, nema popravka, ne možeš drugi put biti prvi koji je osvojio nešto. Zato je trebalo promijeniti ime kako bi Janica opet na našim prostorima bila PRVA koja je osvojila, sada već održanu, Snježnu Kraljicu. No kvragu, ni ove godine se to nije desilo, opet je zaribala! I tako, ne preostaje nam ništa drugo nego da za sljedeću godinu natjecanju opet promijenimo ime kako bi Jana opet bila u mogućnosti da bude PRVA koja ga je osvojila. Vjerujem da će natječaj za novi naziv biti raspisan uskoro, te predlažem da ovdje na blogu mi budemo prvi koji će predložiti novi naziv, upišemo se u povijest i tako pomognemo organizatorima, Jani i cjelokupnom slijepom narodu. Dakle izvolite.... pišite prijedloge za novo ime.


Post je objavljen 06.01.2006. u 00:31 sati.