Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ribafish

Marketing

Dnevnik 39 - k'o prstom u šupak...

Miha se svima naokolo hvali kako je Rok lijepo, mirno i dobro dijete. Lijepo - nema sumnje, pored dvaju tako erogeno egzotično erotičnih karakternih te inteligentnih osoba nesklonih samohvalisanju, egotripovima i pretjeranim slikanjem,
Free Image Hosting at www.ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
dobro - u svakom slučaju jer je na tatu, a mirno nije da se na glavu postavim. Tipičan dan nakon što se vrnem krepan s posla je da je Miha iscrpljena kao da je trčala olimpijski triatlon i hiti mi juniora na pleća s rečenicom – nemrem više, nije stao cijeli dan. Onda ja takav kilav držim sedam kila trzavog mesa s nestabilnim vratom i pokušavam čitat, gledat telku a ponekad i kuhat. Najgore je kad se probam popišat jer nemrem gledat dole, a i samo mi je jedna ruka slobodna, pa mlazim po zvuku, što ponekad in e uspije najbolje. A Rok čim ga probaš stavit na ležaljku, odmah počne cendrat. Pa ga ne mičem s pleća i tu i tamo ubijam krugove po sobi jer se onda smiri. Onda u deset oni odu spavat a ja ostanem fušat do 1-2. Onda legnem i zaspim s buđenjem svaka dva sata jer mali siše takvim intenzitetom i žestinom kao da se tuku King Kong i Godzilla (sve čekam da isisa Mihi oko na bradavicu), pa tih petnaestak minuta nema spavanja. Mihi pogotovo. I onda negdje oko 3-4-5 otvori okice, razveseli i živne i luđački se hoće igrat. Onda ga Miha nosa jedno vrijeme, a kad totalno popizdi – preda mi štafetu i onda ja hodam uz početnu špicu “Dobro jutro Hrvatska” i moram gledat onu jadnu ružnu Bljažu i smežuranog sluzavog štreberka Domagnoja kako pokušavaju bit voditelji. Najgora od svega je ipak špica koju tako očajno tuli Praznik Maja (ima pravo DJ Seljo). I tak do devet kad ogladni pa zbudim Mihu, pa Miha izdrži druga dva-tri dana i pušta me da ćorim pa opet popizdi i tako u krug. Možda sam bahat, ali bilo bi mi puno ljepše kad bi Rokinjo prećorio noć, no, što je – tu je. Na moje pitanje zašto ne održava Roka budnim po danu (koji pretežno prespava), Miha mi kaže – ajd ga ti razbudi. I tu se posvadimo i komunikacija prestaje dok mališa ne proplače pa ga mazimo i pazimo. Sve češće razmišljam o stavljanju mizernih količina pive u bočicu kao što me savjetovao Julijan, ali ipak je još prerano. Možda bude sportaš?
Uz Julijana i Bilića, došli su i Tomo i Ana, Vlade i Zoki, Crvena, teta Zdenka i Sanja i svi s guštom glođu sjajne Bobikine čvarke a ja cuclam žestu. A Rok je u tim trenucima najmirniji na svijetu. Daj spavaj po noći buraz, evo, 50000 blogera drži fige za to!!! Jel tak!?
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

Jedno je sigurno, gladan nije i ne bu, a pogledajte kaj se zove sretno djetinjstvo! Ha!
Dame i gospodo, Rok vs la grande dojka
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

Došlo mi par zgodnih slički iz države na istoku Europe koja će unatoč svemu prije u EU od nas, pa da podijelim to s vama…
Shopping na prvom mjestu
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Bistri biciklist
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Mad Hamdo’s
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Za klimu je potrebno troje
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Svi pišu o onom retardiranom sucu iz Like i njegovom frendu, lokalnom moćniku koji je zbog prirođene moždane sjebanosti išao gurat prst u šupak nekom komadu na tulumu. I tip frenda proglasi nedužnim jer je po njemu, dakle i po hrvatskom zakonu nasilno stavljanje prsta u šuleta jednako rukovanju. O, dabogda ti djeca prstićima iz guze celer hemeroidni za ručak vadila, debilu bolno bolesni. I nitko da takvog čovjeka makne s funkcije. Naravno kad ima bratiće u saboru, prijatelje u stranci i ko zna koga još gdje. Ako se ovo ne zataška, morat će jadan otići na isto takvu funkciju u neko drugo mjesto u Hrvatskoj i kao da ničeg nije ni bilo. Jaka smo država. Od murije nas je strah, doktorima idemo samo kad moramo, nastavnike mlatimo, u benzin nam stavljaju vodu, sudstvo nam je korumpiranije od čileanskog... Vladaju primitivci i seljačine.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
I onda netko pljuje Duju što je otišao… Ma pametan dečko.

Ovu bi državu trebalo preokrenut naopačke kao čarapu, uvest desetgodišnji režim da svi imaju 2000 kuna plaće i preko vikenda grade ceste i onda bi možda moglo i bit nešto. Inače, do vijeka vjekova ćemo bit roblje šačici bogatih primitivnih moćnika i kukati kako nam je bijedno. Žalosno.

Sutra završavam broj i idem lokat na tulum firme. Vodim i familiju sa sobom da vide malo svijeta.
A danas sam odbalio na citat jednog od tipičnih hrvatskih moćnika, Tončija Prdoljaka koju je Ari Pekka Nikkola (blog: svijet u boci) postavio na forumu: "Hrvatska je idealna zemlja za morske sportove jer ima oblik katamarana."

Sjećate se dnevnika radnog naslova "What a beautiful day"? Iskopah sliku!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Aj živili!


Post je objavljen 21.12.2005. u 23:41 sati.