Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cnn

Marketing

U dalekoj zemlji na brdovitom Balkanu, prst u anus je kao rukovanje

Bljuje mi se od sudaca kao što je Branko Milanović. To je onaj sudac koji je oslobodio Josu Mraovića znanog kao Tuđman od optužbi da je silovao američku košarkašicu u svojem hotelu.

Obrazloženje presude glasi: „u počinjenju te radnje mora sudjelovati, ili na strani počinitelja, ili na strani žrtve, spolni organ jedne od osoba i on mora prodrijeti u neki od ostalih dijelova tijela druge osobe, jednako kao što prodire u spolnom odnošaju... U ovom slučaju ni prst ni anus nemaju svojstva spolnosti, ako bi bili u međusobnom kontaktu, jer ni prst ni anus nisu spolni organi, pa njihovim kontaktom ne ostvaruje se spolna radnja i ne može se izjednačavati sa spolnim odnošajem... U hrvatskom jeziku zna se točno što je spolni odnošaj, zna se točno što je spolna radnja i nitko ne može nešto drugo navesti kao spolnu radnju, niti izjednačiti sa spolnim odnošajem

Predlažem da se tom Milanoviću gurne topovska cijev u anus, ispali počasni plotun i da time odamo priznanje ovom kompetentnom sucu i stručnjaku za spolne snošaje.

Post je objavljen 19.12.2005. u 19:00 sati.