Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ribafish

Marketing

Eto i rješenja...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Skupili smo mi toga ohoho... Svaka čast na trudu!

Još ćemo i frendovi postat! Ko neke naše estradne zvijezde...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Počela je sezona skokova i vodi neki mići Čeh s glavicom na kojoj kaciga izgleda kao hauba, a on sam odaje dojam atom-mrava. Ako se stariji ljubitelji ovog retardiranijeg sporta sjećaju, upravo je tako izgledao i vječni nenadani Primož Ulaga, koji je oscilirao po 80-ak mjesta u dva dana, ali ipak donosio velika veselja sredinom osamdesetih. Iako je bez te kacige skroz normalni debeljuškasti slovenac koji podsjeća na Pallina. A jel znate gdje je sada velikan, legenda i bog skokova - kralj Matty Nykaenen? Čovjek je popovo u zatvoru, nakon što je bio na slobodi 186 minuta i onda počeo radit sranja u birtiji. Najbolji sportaš svijeta osamdesetih, nedodirljivi plavokosi letač nikad nije bio okrunjen tom titulom iako mu nitko od ostalih sportraša nije bio ni sjena. A sad je u totalnom penisu. Alkos. Agresivni alkos. Iskopao sam sliku legende sa Zdenkom i Senkom od pred par godiba iz Insbrucka i sad jedva čekam da dođe ta Planica i da razveselim sebe na par sati i napunim baterije do sljedeće zime. Matty, smirio se ti nama dabogda, nikad nećemo prestat pit u tvoje ime...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Doduše, naslijedio ga je skoro drugi Matty, Hautamaeki, ali nešto je posustao ove sezone. Planica je njegova. Čistokrvni letač. Ovo je Zoki snimio pred tri godine kad je rušio 231,5 metar.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

A ovo je slika iz Yokohame kad smo mazali talijane ko krumpir salatu. Ja sam onaj s kapicom naslonjen na murjaka. Simpatičan narod... Već zamišljam tekmu s Brazilom, i u ložama masne Satandera, Krkinu, Džepića, Letvicu, Nosokopa i ekipu kako si onim masnim ručicama koje vire iz sakoa daju pet kad damo gol... Tuga...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Bitno da osiguranje u Švabiji bude jako. Kad nekome na primjer ukradu bicikl...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Uostalom kaj ja brinem za Švabiju. Miha bu se opet vrnula na 68 kila kao ovdje i sve će bit sjajno. Ema, si naučila pravila Curlinga?
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Još da Rok nauči pjevat navijačke...
Jebate, pa zašto mi nemamo navijačke pjesme? Dajte mi nabrojite tri prave pjesme a da nisu novokomponovane od baruna, ili nastale iz puke zajebancije kao Moja domovina. Ne. U boj u boj nije navijačka pjesma... Da vas čujem!



Post je objavljen 17.12.2005. u 23:01 sati.