Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ribafish

Marketing

Filmska večer

Gledam Brejv Čmar. Volim te povijesne koji baš i nemaju veze s poviješću al ima šore i htio bi uvijek bit ko oni glavni frajeri. Sjećam se kak bi mlatio starog nakon Rata Žlijezda ili Navaho Groma, htio pucat poslije Park je moj ili ono nakon Debi osvaja Dallas... I opet mi suza na oko krene kao kad ubiju Unkasa - kad vidim onog epizodnog ludog Irca. I još mi nešto krene na pojavu Sophie Marceau. Čak mu je i ona prva-prava koka dobra za poludit. Ali kako ovi metilji s HTV-a puštaju filmove ko onomad deset jednih te istih epizoda Tom i Jerryja (koje unatoč tome nikad ne bi dosadile...), prečesto i ukrug dok ne počnemo i u dragim filmovima primjećivat pizdarije.

Danas sam, gledajuć osmi put Džibsona odvalio na scenu kad mu Sophie daje lijek za protiv bolova, on izlije to u usta i zažvali je dobrih dvanaest sekundi. Kad ona izađe iz kadra, Mel kulerski ispljune deci protivotrova kojeg je za vrijeme ljubljenja valjda čuvao u bubnjiću, eustahijevoj trubi ili centru za ravnotežu. Ili je imao mašala šupalj zub.

Uglavnom, i ja sam nekad bio kao lav...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Pa je uslijedio udarac!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Pa sam nastavio bit lav. Matori lav....
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Onda je Miha posudila Nespavanje ili tak nekak s C. Baleom koji je smršavio 20 kila za film. I otišla spavat s Juniorom, kojem raste nova kosa. Plava doduše, ali i prastrina mi je bila plava. Svejedno, ako ga zateknem jednog dana u ovoj pozi, znači da je moj!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Anyway... Dokle sežu granice egotripa? Frajer je hodajući leš. Kosturko u potrazi za Oscarom nije jeo tri mjeseca da bi ostvario ulogu u nekom američkom «Djeca u prometu» plaćenom oglasu u trajanju od dva sata. Svašta.

Da mi je deset skinut al da se ne odreknem čvaraka i pivice. Sutra na degustiranje 14 finih belgijskih u Esplanadu! Samo da ne pretjeram ko onomad...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Joooj... Život može biti tako lijep... Idem se uvalit među svoje najdraže sisavca i sisodavca i smišljat teme za novi broj. Any suggestions?

Za kraj, jedna reklama s happy endom! Mama, oženio sam učiteljicu!!!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Post je objavljen 01.12.2005. u 01:02 sati.