Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kava

Marketing

Prava istina o Blog Kavi

Do sada ste znali da se na ovom blogu dogovaraju prijateljska druženja blogera nekoliko puta godišnje radi druženja. Vaš novinar je incognito prisustvovao posljednjem okupljanju na već znanom mjestu u znano vrijeme i opravdano sumnja da se iza nevinog okupljanja zapravo krije Organizacija Blog Kave (u daljnjem tekstu Organizacija).
Na okupljanju su sudjelovali, abecednim redom:

Ivana. Prvi puta na ovakvom okupljanju. Cura koja pršti od pozitive. No, postoji sumnja da je na okupljanje došla samo radi špijuniranja i dojave stanja konkurenciji. Je li ona zapravo samo cura željna ulaska u Organizaciju ili konkurentski špijun pokazati će vrijeme.

Lonely Girl. Glavna organizatorica okupljanja. Volonter koji želi
okupljati ljude radi upoznavanja ili Veliki Brat (u ovom slučaju Velika Sestra) sa opsesivnom potrebom za kontrolom? Iako u samom vrhu Organizacije, neki izvori kažu da neki članovi pretendiraju na njeno
mjesto.

Nebitan. Čovjek koji za sebe očito smatra da nije toliko bitan, no
pouzdani izvori govore da ima veze sve do vrha. Moglo se čuti poticanje Lonely na sukob koji je gorenavedeni spremno prihvatio. Ne čini li ga to upravo savršenim pretendentom na poziciju Velikog brata se ne zna.

Pamsweetpea. Simpatična plavuša sa svojim obrtom u kojem radi nakit. No, boja kose je najvjerojatnije stavljena kao strateška varka za neprijatelje. Iako ne osobno, vaš novinar je čuo da nakit zapravo nije samo nakit, već gadgeti kojima Organizacija nadzire svijet.

Plavookamalena. Plave oči obično znače dobrotu. No, u ovom slučaju se može vjerovati da je riječ o iznimci koja potvrđuje pravilo. Ima veze sa samim vrhom, ali surađuje i s Nebitnim. Je li samo nevina cura ili mozak u sjeni koji radi u svoju korist nije potvrđeno.

Ribac. Čovjeku koji gleda svijet preko ruba naočala nikada ne treba
vjerovati. Iako plave oči zavaravaju, sumnja se da je doušnik Organizacije, te knjigovođa koji nečiste transakcije dobrano očisti. Iako u nerazjašnjenim odnosima sa vrhom do sada se održao.

Sretno Dijete. Cura koja pršti energijom sa vlastitom radionicom
nakita. Suradnja sa Pamsweetpeom ju čini sumnjivcem u drugu osobu iza gadgeta u Organizaciji. Navodno, specijalnost je da naizgled nevine predmete pretvoriti u opasna oružja, no nikada nije potvrđeno.

Tonko. Najtajniji čovjek na kavi. Iako očiti pozitivac, privatni razgovori sa Lonely nadvijaju sjenu nad savršenom krinkom. Ne previše poznat drugim članovima, navodno je laskavi agent koji eliminira protivnike, i to sa stilom, pokupivši svaku ženu na putu.

Zarobljena Leptirica. Iako već dosta dugo prisutna na okupljanjima, moglo se vidjeti da konspirativno priča sa nekim članovima. Nije dokazano je li tajnica koja upozorava na opasnost ili dvostruki agent koji pokušava srušiti Organizaciju iznutra. Kako god bilo, s nogu obara kolege i neprijatelje.

Zbog svoje sigurnosti, vaš novinar je morao otići sa mjesta dogđaja/zločina, sa samo ovim informacijama. Je li okupljanje blogera na kavi zbilja tako nevino, ostaje na vama da prosudite.

Objavio: ribac

Post je objavljen 17.11.2005. u 17:31 sati.