[dnevniQ]
Pregled vijesti za 22.8.,qstrip.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/qstrip

Marketing

[dnevniQ]
Pregled vijesti za 22.8.

» Enki Bilal mijenja izdavača. Ne, čekajte, takva vijest zaslužuje barem uskličnik: Neki Bilal prelazi u Casterman. Dovraga, ne uspijeva mi se uzbuditi. 'Ajmo ponovo: Enki Blabla napušta svog dugogodišnjeg izdavača, Humanoide i … Ah, koga briga! Zanimljiviji je intervju s deset godina mrtvim Hugom Prattom (na talijanskom), a taj je malko naporan.

» Ono što vam neki dan nismo smjeli reći, sad smijemo: definitivno je da se Goran Sudžuka vraća kao crtač na seriju Y, The Last Man te da će raditi epizode od 40-42. Za one koji nisu pratili seriju, evo članka koji lijepo objašnjava premisu.

» Appleseed, manga Masamunea Shirowa iz vremena dok ga se možda još moglo razumjeti o čemu priča, će postati film i to 3D.

» Uvijek je zanimljivo vidjeti nove priručnike o crtanju i tako tome. Francuzi imaju tri nova, specijalizirana i umjereno skupa, ali zgodno prezentirana, na teme postavljanja stranice, skiciranja po putu i stvaranja likova. Možda kome pomogne?

» I za malo čitanja na poslu, početkom radnog tjedna, jedan web-strip koji nije najgluplji na svijetu. Slikica uz ovaj dnevniQ je iz njega, mislio sam potražiti Bilala, ali nije mi se, nekako, dalo.

(mcn)


Post je objavljen 22.08.2005. u 01:54 sati.