Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bet4all

Marketing

Naučite da dobijete - saveti za klađenje

1) Ne kladite se u više novca nego što možete priuštiti da izgubite.
2)Nema sigurne opklade. Sigurna opklada ne postoji.
3)Informacije. Da bi ste povećali vaše šanse za dobitak potrebno Vam je što više informacija o fudbalu i klađenju. Takve informacije mogu se pronaći u novinama, magazinima, na web stranicama, forumima, chatu i slično.
4)Igrajte singlove. Šanse za dobitak su veće kada se kladite na samo jednu utakmicu, u odnosu na to kada se kladite na više utakmica. Kada se kladite na više utakmice, dobićete veću kvotu očigledno, ali morate ih pogoditi sve. Izgleda lako da pogodite 3 para, ali imajte na umu da tiket od 3 para ima 27 mogućih kombinacija (3*3*3), od kojih je samo jedna dobitna. Singl ima samo tri moguće kombinacije.
5)Ne kladite se samo da bi ste se kladili. U nekim danima ima samo nekoliko utakmica na koje možete da se kladite. Ne kladite se samo zato što osećate da morate. Pametnije je da sačekate dan ili dva, kada budete imali veći izbor utakmica.
6)Prednost domaćeg terena. Statistika pokazuje jasnu prednost domaćeg tima. Posmatrajući 27 evropskih liga u zadnje tri godine, rezultati pokazuju da je u 46% utakmica domaćin pobedio ( nerešeno je bilo u 27% utakmica i pobeda gostiju u 27% utakmica).
7)Čitajte između redova. Komentatori često kažu stvari kao: "Oni su izgubili svega dve utakmice ove sezone." Ovo možda izgleda kao dobar tip. Ali ako brojke pokazuju 5 pobeda, 6 nerešenih, i 2 poraza, ovaj komentar baš nije mnogo od pomoći. To znači da tim nije pobedio u 62% utakmica.
8)Gradski derbi. Ovakve utakmice imaju tendenciju da se završe nerešeno. Vaša analiza ovakve utakmice mora uzeti u obzir prestiž i tradiciju. To znači da se na dotadašnje rezultate oba tima ne može slepo oslanjati.
9) Kup, dva meča ( kući i u gostima). Ako veći klub igra prvu utakmicu u gostima, onda je obično zadovoljan nerešenim rezultatom ili niskim porazom.Oni znaju da će obaviti svoj posao kada budu igrali kod kuće. Takođe ukoliko jedan tim ima veliku razliku iz prve utakmice onda može sebi da dozvoli da u revanšu igra nerešeno ili izgubi ukoliko ide dalje.
10)Kup utakmice slabijeg interesovanja. Ponekad veliki klubovi igraju sa rezervnim timom da bi odmorili svoje igrače.
11)Kup utakmice protiv tima iz niže lige. Istorijski gledano, kad tim iz niže lige igra protiv velikih timova, odigraju mnogo bolje nego u običnoj utakmici. Ovo je stoga što je svaki igrač motivisan. Možda hoće da zadivi trenere viših liga ili moguće TV gledaoce. Takođe postoji mogućnost da veliki tim potceni tim iz niže lige.
12) Novi trener. Ako je tim dobio novog trenera u zadnje vreme, igrači obično odigraju bolje u naredne jednu ili dve utakmice.
13)Profitna strategija. Kada računate Vaš mogući profit od opklade, treba da se usresredite na procenat koji zarađujete, a ne na to koliko će te novca dobiti.

Uzeto s http://www.sigurica.com


Post je objavljen 15.08.2005. u 02:48 sati.