Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/erotika

Marketing

Prljave strasti

| Lezbijske priče | Prvi val orgazma obuzeo ju je iznenada pa se morala pridržati za zid da bi ostala na nogama. Lina nije prestajala pa je Rozi ubrzo krenula prema novom zadovoljenju., na novo orgazmičko putovanje. Nije željela ovaj put svršiti bez Line. Podigla ju je ispred sebe. Sada su opet stajale jedna nasuprot druge. Bez puno pripreme gurnula je Lini prst u njezinu tamnu pećinu i na slijepo je počela istraživati njezine pukotine. Lina joj je uzvratila uslugu pa su se namjestile tako da mogu najlakše zadovoljavati jedna drugu.

Publika je urlala. Djevojke su se valjale i borile u blatu, prskalo je na sve strane, atmosfera je bila užarena. Skliska blatna tijela sudarala su se uz pljackav seksi zvuk. Vješto su se izbjegavale i izvježbano izvodile skladne poteze, služeći se publici nepoznatim trikovima. Jedna je morala pobijediti pa je prema unaprijed određenom rasporedu danas bolja bila Paklena Rozi. Vruća Lina prepustila se njenim rukama i završila na leđima u blatu. Publika je u deliriju divljala i skandirala.

Obuhvatila je jednu rukom i prignula glavu, oblizujući je kao da liže sočnu voćku. Uhvatila je bradavicu zubima i nježno je zagrizla. Jezikom ju je draškala, dok je slobodnom rukom prelazila po drugoj bradavici. Polako je spuštala ruku prema Rozinom raspuknuću, a ona je lagano raširila noge prepuštajući joj se. Prstom joj je dotaknula klitoris, što je izazvalo dubok Rozin uzdah
Krenule su u svlačionicu dok se blatna masa cijedila niz njihova gola tijela. Grudi su im poskakivale, a kapi blata klizile su niz sočne okrugle sise. Voljele su svoj posao, iako je bio doslovno "prljav". I voljele su jedna drugu. Poljubile su se čim su za sobom zatvorile vrata svlačionice. Bile su same i to su uvijek znale iskoristiti. Ljubile su se onako blatne jedva dolazeći do daha. Pustile su vruću vodu stojeći ispod tuša; nastavile su se ljubiti dok se blato ispiralo s njih. Lina je Rozi naslonila na zid prikucavši je uz njega, čvrsto je držeći za guzu. Uvlačila joj je jezik, gurala joj ga sve dublje u usta. Obje su stenjale od strasti koja ih je obuzimala. Kemija koja je postojala između njih od prvog dana bila je još uvijek izuzetno jaka. Grlile su se grčevito kao i kad su prvi put vodile ljubav. Pustila joj je oble čvrste guzove i uhvatila je za grudi, nježno ih je mazila ispirući i posljednje tragove blata s njih.

Obuhvatila je jednu rukom i prignula glavu, oblizujući je kao da liže sočnu voćku. Uhvatila je bradavicu zubima i nježno je zagrizla. Jezikom ju je draškala, dok je slobodnom rukom prelazila po drugoj bradavici. Polako je spuštala ruku prema Rozinom raspuknuću, a ona je lagano raširila noge prepuštajući joj se. Prstom joj je dotaknula klitoris, što je izazvalo dubok Rozin uzdah. Naslonjena na zid otvarala joj se poput do kraja rascvalog cvijeta. Vješto joj je rukom obrađivala procijep vlažan i uzdrhtao. Kleknula je pred nju, glavu joj utisnula u svilenkaste dlačice. Jezik je odmah pronašao svoj put do točke G, vješto vodeći Rozi prema sve većem užitku. Noge su joj klecnule dok se ugoda širila njezinim tijelom.

Bez puno pripreme gurnula je Lini prst u njezinu tamnu pećinu i na slijepo je počela istraživati njezine pukotine. Lina joj je uzvratila uslugu pa su se namjestile tako da mogu najlakše zadovoljavati jedna drugu. Ruke su im se sudarale, dok su se frenetično zadovoljavale prstima. Ljubile su se, gurkajući se i tarući grudima, a šum vode zaglušivao je njihove uzdahe i jecaje zadovoljstva
Prvi val orgazma obuzeo ju je iznenada pa se morala pridržati za zid da bi ostala na nogama. Lina nije prestajala pa je Rozi ubrzo krenula prema novom zadovoljenju., na novo orgazmičko putovanje. Nije željela ovaj put svršiti bez Line. Podigla ju je ispred sebe. Sada su opet stajale jedna nasuprot druge. Bez puno pripreme gurnula je Lini prst u njezinu tamnu pećinu i na slijepo je počela istraživati njezine pukotine. Lina joj je uzvratila uslugu pa su se namjestile tako da mogu najlakše zadovoljavati jedna drugu. Ruke su im se sudarale, dok su se frenetično zadovoljavale prstima. Ljubile su se, gurkajući se i tarući grudima, a šum vode zaglušivao je njihove uzdahe i jecaje zadovoljstva.

Pogledale su se svjesne da su na istom nivou uzbuđenja, sasvim blizu svršavanja. Obje su ubrzale dobro savladanu igru prstima pa ih je orgazam preplavio gotovo u istodobno. Zajedno su se tresle obuzete vrhuncem strasti. A onda ju je Rozi okrenula leđima prema sebi tražeći da se naguzi ispred nje. Sa stražnje strane dočepala se njene pičke i oblizala Linine preostale sokove. Lina se oslonila rukama na zid s guzom visoko u zraku . Rozi je oblizivala njezin rosni pupoljak nudeći joj još jedno olakšanje. Nije joj trebalo puno, Lina je stenjala tražeći da ubrza jezičnu igru, a onda kriknula svršavajući .

Morale su se požuriti jer je sljedeća borba bila pri kraju. Nježno su se zagrlile, ljubile i mazile, još malo uživajući u ljubavi i bliskosti. Kada je borba završila njih dvije su već bile spremne za odlazak. Nitko u muškoj publici nije ni slutio da je njihovo prijateljstvo tako jako i čvrsto. From Smokva.com

Post je objavljen 06.08.2005. u 14:32 sati.