Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sex13

Marketing

Klitoris

Mnoge žene trebaju stimilaciju klitorisa za vrijeme spolnog odnosa, dok muškarci ne znaju gdje se točno nalazi. Stoga je potrebno razjasniti neke stvari.

Ovdje se ne radi o nekom zamaskiranom tipu sa kapuljačom (zapravo na neki način i da, ali o tome kasnije), koji je neuhvatljiv i poznat po tome što su ga našli prethodni partneri. Najlakši način, ukoliko ga ne možete pronaći, je pitati partnericu. Za one koji trebaju upute; klitoris je mala izbočina smještena između vanjskih vaginalnih usana, iznad ulaza u vaginu.

Iako je naizgled to mala izočina, ispod te male izbočine nalazi se mnoštvo erektivnog tkiva. Često je najbolje početi od baze klitorisa, a ne se odmah usredotočiti na njegov vrh. Baza se nalazi odmah ispod vrška klitorisa.

Lagano stimuliranje vanjskih usana sa dva prsta je dobar početak, zatim krenite lagano rotirajući prste oko vrha klitorisa (to možete raditi i sa jezikom ili vibratorom). Nemojte se žuriti, mnoge žene zapravo ne vole direktnu, punu stimulaciju klitorisa. Ukoliko želi direktniju stimulaciju raširiti će jače noge, podići zdjelicu ili vam pritisnuti jače ruku na klitoris.

Također možete lagano "povući" klitoris između dva prsta - ne možete ga doslovce vući, jer teško je držati ga, ali osjećaj je senzacionalan. Kada se partnerica uzbudi, njen klitoris može nestati između nabreklih usana stoga ne odustajte on je još uvijek na mjestu.

Stimulacija klitorisa i dodirivanje G-točke garantira uspjeh. Stoga partnerice - ohrabrite partnere, a partneri - znate što treba činiti.


Post je objavljen 27.07.2005. u 09:08 sati.