Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sex13

Marketing

Erotska masaža


Erotska masaža poznata je još od davnina. Erotska masaža spoj je tjelesnog i mentalnog, i kada se pravilno izvodi može biti senzualna i erotska baš onoliko koliko želite da bude.

Ključ dobre masaže je u pripremi. Nekoliko stoljeća unazad, to bi vjerojatno značilo ubiti divlju životinju i upaliti vatru. No, danas su stvari mnogo suptilnije. Za potpuno opuštanje stručnjaci predlažu nekoliko stvari; upalite mirisne svijeće, pustite CD sa opuštajućom glazbom, pripremite čisti ručnik i naravno ugasite mobitel!

Sada pripremite ulje za masažu, samo priprazite ulje može oštetiti kondom od lateksa!

Prije nego započnete masažu, razgovarajte sa partnerom. Razgovor sa partnerom je važan kako biste mu objasnili što je to erotska masaža. Opišite je kao laganu, nježnu, strastvenu aktivnost koja podrazumijeva nagost i dodirivanje intimnih dijelova tijela!

Pa da počnemo. Da se zagrijete, počnite laganim prelaženjem po tijelu vašeg partnera vrhovima prstiju (počnite od leđa). Činite to lagano, ne žurite. U protivnom, samo gubite vrijeme, ali isto tako i odličnu priliku za uživanje. Prelazite sa jednog dijela partnerovog tijela na drugi, dodirujući ramena, ruke, bedra, listove i stražnjicu...

Kada se vaš partner potpuno opusti - pazite da ne zaspi - počnite s erotskom masažom. Uzmite malo ulja za masažu u dlanove i protrljate ih dok se ulje ne zagrije. To je vrlo važno, jer ne biste željeli da vam voljena osoba vrisne i pokvari ugođaj. Sada objema rukama lagano klizite preko tijela voljene osobe, provjerite sa partnerom da li je dodir ugodan.

Kada izmasirate sve ključne dijelove partnerovog tijela (ramena, ruke, bedra, listove i stražnjicu...), duge lagane pokrete zamijenite kratkim i čvršćim. U tu svrhu upotrebite težinu svoga tijela prije nego snagu ruku, ali zapamtite da morate biti nježni; ovo nije svijetsko prvenstvo u hrvanju i vaš partner neće biti zadivljen vašim dobro izvedenim "zahvatom".

Dok prelazite dio po dio partnerovog tijela, kratkim, čvrstim pokretima, sjetite se da izmasirate i stopala, pogladite stražnjicu, a ako je u pitanju žena, nježno gladite njene grudi. Kad procijenite da je pravi trenutak, lagano klizeći rukama krenite niz partnerove noge. Ovlaš dodirnite genitalije, raspaljujući strast dodirom po unutrašnjoj strani bedara. Nakraju, nakon što ste partnera uzbudili, tražite da zamijenite uloge ili sa masaže pređite na eksplicitnije seksualne aktivnosti, kao što je masturbacija.


Post je objavljen 26.07.2005. u 17:10 sati.