Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/preparati

Marketing

KOMPANIJA TIANSHI

Zašto Tianshi?-Tianshi je kompanija koja je nastala kao rezultat sve veće potrebe za zdravom hranom, zbog činjenice da je okoliš sve više zagađena, da danas ljudi jedu puno toga što više nije hrana.

.Tko je i što je Tianshi?-Samo ime Tianshi znači 'nebeski lav', taj lav simbolizira snagu i uspjeh ove kompanije.Na jednom krilu donosi zdravlje a na drugom blagostanje.

.Povjesni razvoj Tianshia-Svjetska zdravstvena organizacije je ustvrdila da je osteoporoza kao bolest dosegla razinu epidemije. Čak 8-10% svjetskog stanovništva ima problema sa koštanim sustavom.
Zbog toga je patentiran kalcij sa vrlo visokim postotkom usvajanja i gosp. Li-Ci-Njuanj je kupio taj patent i s tom proizvodnjom je kompanija počela.Osnovana je 1993 god. Od 1995. radi po sistemu MLM-a.

Tianshi danas-Danas je Tianshi biotehnološki gigant. Korporacija koja objedinjuje mnoge djelatnosti, počev od proizvodnje, transporta, nekretnina, turizma, Tianshi čak ima i svoje Sveučilište
.Kompanije danas posluje u oko 100-njak zemalja. Ima ukupnu vrijednost oko 2 mlrd. dolara. Oko 15 miliona distributera.
U Hrvatskoj je nedavno otvoreno predstavništvo i danas ima oko 1500 distributera.

Moto kompanije-Misao vodilja i moto kompanije je služiti društvu, postići visoke rezultate i biti uvijek prvi. Tianshi je lider na području biotehnologije.

.Tehnoogija kompanije-Kompanija ima suvremenu modernu proizvodnju, savršen računalni sustav i preciznu kontrolu kvalitete proizvoda. Svi proizvodi posjeduju međunarodni certifikat ISO 9002.

Proizvodi: oko 120, zdravstveno-higijenske namjene.

-proizvodi koji smanjuju hiperlipemiju, -zadržavaju proces starenja
-inhibiraju razvoj zloćudnih stanica -povisuju funkciju crijeva
-djeluju kao antistresno sredstv -reguliraju imunitet
-zaštićuju kožu itd.

.Rezultati kompanij-:lider, 15 milona distributera, posluje u 100-tinjak zemalja. 1000 trgovina u Kini. Proizvodi i u SAD i Kanadi a uskoro će i u Europskim zemljama.

.Nagrade kompanije:oko 30 medalja i diploma. 1979 god. K.T.M. priznata od strane Svjetske zdravstvene organizacije, član FDA.

Post je objavljen 14.07.2005. u 00:20 sati.