Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kronotvorije

Marketing

Blogovi napadaju!

Eto ti.. nisam mislio da ću se ikad ovdje izjašnjavati kao da se obraćam svom dnevinku i da ću pisati neke događaje iz života ali eto, desilo se... sustiglo me i to prokletstvo..
Moj blože... eto pišem ti zgrožen količinom alkohola, suza, plača, tuge i sreće istodobno koja se našla večeras na blogu....
Napisao sam zadnji post i sav sretan razmišljam kako ću neko vrijeme provesti na naslovnici (fresh listi) pa da ljudi vide i link na moj blog... ali, eto ti vraga... gledam i ne vjerujem... trljam oči, stavljam naočale, skidam ih, brišem... ponovo stavljam na nos... razljućen bacam ih u kut sobe i plačem... plačem i ja... moj blog neviđenom brzinom klizi prema dnu liste i samo što ne izleti van.... oh ne, oborit ću rekord u kratkoći provedenoj na naslovnici... mislim si!
Pa što je ovo... pošast... epidemija.. širi se brzinom svjetlosti... gdje su epidemiolozi, zašto ne reagiraju, zašto ne izoliraju sve te ostale blogove i spase moj od klizanja.... ZAŠTO? O BLOŽE ŠTO SAM TI SKRIVIO?
Pokušavam otkriti uzrok tom ubrzanom nicanju novih blogova... mislim si, pa nije valjda počeo rat pa da svi izvještavaju!!! Odlučan sam u otkrivanju virusa, otvaram sve postove u zadnja 24 sata.... AHA! Tu smo dakle... otkriven je uzročnik! ŠKOLA! Završila je škola, danas im je bio zadnji dan i svi školarci odlučili su to sa dvije, tri rečenice objaviti na svojim blogovima... jadaju se... tuguju... rastaju se od prijatelja, otkrivaju nam tajnu kako im je to bilo najljepše doba u njihovom životu... malo su si i popili.. išli su svi zajedno u sandwich barove, slušali su glazbu u školi, satovi su im bili skraćeni.... drugi pak opet svi sretni jer su se riješili te dugogodišnje napasti..
Eh, dragi školarci, da samo znate što vas još čeka u životu.. kakve vam još brige a i slatke stvari slijede nakon toga... nakon svakog stupnja školovanja govorit ćete da vam je onaj prethodni bio najbolji dio u životu.. za par godina zaboravit ćete prezimena ljudima iz srednje, a onima iz osnovne zaboravit ćete i imena....
NE tugovati... ne tjerati moj blog s Fresh liste.... sve će biti u redu.. uživajte dok možete... dok traje.. svijet ide dalje, nije ovo kraj!


Post je objavljen 18.06.2005. u 00:00 sati.