Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aahrvatske

Marketing

MUŠKARAC U OGLEDALU

MUŠKARAC U OGLEDALU



Kada u borbi za ostvarenje svojih ciljeva postigneš ono što želiš i kada drugima izgledaš poput kralja, samo otiđi do ogledala, pogledaj se i vidi što ti t a j m u š k a r a c ima za reći.

Jer sada tu nisu u pitanju tvoj otac, majka ili supruga i ne moraš proći njihov sud. Momak čiji sud je tebi najznačajniji u životu je onaj koji u tebe zuri iz ogledala.

Neki ljudi mogu misliti da si prisan i neposredan prijatelj i mogu te nazivati krasnim momkom, ali osoba iz ogledala reći će ti da si niko i ništa – ukoliko ju ne možeš pogledati ravno u oči.

On je druškan kojemu treba ugoditi, nastranu svi ostali, jer on je s tobom načisto. Ukoliko ti je muškarac iz ogledala prijatelj ti si prošao svoju najtežu i najopasniju provjeru.

Čitav život možeš zavaravati cijeli svijet kako bi te tapšali i podržavali, ali budeš li zavaravao m u š k a r c a u o g l e d a l u ono što će te na kraju slijedovati biti će suze i čemer.




******************

Udruga Anonimni Alkoholičari nema mišljenje ni o kakvom kontroverznom pitanju, ne želi sudjelovati u prijeporima, ne podržava nikakve ciljeve niti im se protivi




******************

Anonimni alkoholičari imaju samo jedan cilj :
pomoći bolesnom alkoholičaru da se oporavi, ukoliko on to želi.




BUDI OTVORENA DUHA


Post je objavljen 31.01.2005. u 22:42 sati.