Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/panonski

Marketing

Kad bogomoljka odluci da je dosta...

...bez glave ostane muski primjerak te vrste.
Bogomoljac je bice koje je u zabludi. I to velikoj. Kako u tom svijetu jos nisu culi za novine, dnevnike i internet, vijesti se sporo ili cak nikako ne sire medju njihovom populacijom. I tako jedna muska bogomoljka uleti bez razmisljanja u vezu sa zenom bogomoljkom. I sretni hodaju neko vrijeme. Kako je i medju bogomoljkama seks zabranjen prije braka to je mladom i neiskusnom i nadasve naivnom bogomoljceku zanimljivo i izazovno pokusavati doci do njene ...prije braka. Naivan i zelen nije ni svjestan u sta se uvlaci. Cijelo to vrijeme zena bogomoljka vrlo dobra zna kako ce cijela stvar zavrsiti. Ona pruza njeznost, hrani ga ljubavlju, cvrkut ce mu na uho, na sebe prepisuje zajednicku imovinu i samo jednog dana spremna doceka naseg zelenog junaka negdje na nekoj grani i poda mu se...On blesav kao i svi muskarci u tom casu ne vidi nista osim...te tako zanesen i sretan izgubi glavu, a da nije ni naslutio.

Srecom ljudi jos nisu dosli na stupanj da nam zene odrubljuju glave, mada...kad bolje razmislim vec su nam smislile i neku novu kategoriju metroseksualca, o tome se sad govori nasiroko, rijec je in kao i transparentnost prije godinu dvije.


Jedna od brojnih istrazivanja koja se provode po razno raznim institutima diljem svijeta pokazuju da za stotinjak godina MI - NJIMA vise necemo biti potrebni te cemo kao neka vrsta tehnoloskog viska ispariti sa lica zemlje.

Dakle princip je isti, sve su ostalo nijasne...




Post je objavljen 31.05.2004. u 23:14 sati.