Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/panonski

Marketing

Fenomen (ne)namjernog pokazivanja grudi

Vidim jutros vijest kako je umalo Britney pokazala svoje prposne grudi publici u Oberhausenu (da, da isti onaj Oberhausen gdje nasi mladi nogometasi igraju EP) na koncertu. Nedavno je i Janet Jackson ucinila korak vise i svoju, slobodno mogu reci neuglednu dojku, pokazala milijunima koji su taj dan gledali americki superbowl.
Taj trend kod nas nije nepoznat. Cak sta vise, Minea je Hrvatima uredno svoje grudi pokazivala u dva tri navrata. Na Netu cak postoje i fun club stranice posvecene tom dogadjaju, tako da barem na tom polju ne zaostajemo za naprednim zapadom.

E sad kad sam vec naceo temu o zenskim oblinama bio bi red i da se osvrnem i na fenomen bivse hostese Bingoshowa. Dakle, zahvaljujuci ponajprije dobrom poprsju Renata je do danas dala na desetke intervjua i pojavila se na ko zna koliko naslovnica kako muskih, bome tako i zenskih casopisa. Proglasena najseksipilnijom i sta sve vec ne.
Ljudi su jednostavno opcinjeni sisama. Magicnu privlacnost prepoznali su vec poodavno i marketinski lisci, pa se na jumbo plakatima duz prometnica vide na stotine poluobnazenih zena, uglavnom zavidnih proporcija. I onda se covjek pita zasto ima toliko sudara.

I tako iako sramezljivo polako nam dolazi jos jednon ljeto, pa ce ljepotice sa velikih panoa dobiti konkurenciju u nasim mladim sugradjankama koje su iz godine u godinu sve zgodnije i sve slobodnije.

I onda budi musko u danasnjem svijetu. Stvarno nam nije lako...:))


Post je objavljen 29.05.2004. u 10:42 sati.