Komentari

stanisaj.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • KemoTerapija

    Dobro pamtim Jašu. Imam dvije-tri njegove knjige s posvetama. Pamtim onu njegovu sjajnu rubriku u NIN-u prije milijun godina. Ova je priča dobra, to s ulicom Ante Pavelića, ali nekad je smišljao puno bolje priče. Nije valjda da je i njega uhvatila Brane Crnčevića viroza! Ili, ne daj Bože - ciroza! Ako ga bilo gdje sretnete, pozdravite ga. Recite mu da ga je pozdravio Kemoterapija iz Zagreba. Adamov prijatelj. I recite mu da je Racković ljetos umro. Upravo kad se spremao sa ženom na more, na njenu Korčulu. Otišao čovjek prije puta prekontrolirati je li sve s automobilo u redu i umro.

    avatar

    30.10.2004. (03:58)    -   -   -   -  

  • Lud Ud

    nesagledivo žalosno, nakon ovako divnih anegdota, osim Keme, sunca mog, ne nalazim niti jedan komentar. ooooooooooo legendo i D. Radovićev prijatelju, topli pozdrav iz ul. Ante i Pave Ličanina 13

    avatar

    30.10.2004. (09:16)    -   -   -   -  

  • KemoTerapija

    Nije Jaša bio Radovićev prijatelj. Duško je drugovao s drugim momcima. Jaša nije bio taj rang, premda je dobar pjesnik i pisac podlistka. Kako čovjek stari, moj Čoroje, onda se okrene svome životu i počne pričati ono što on vidi, a ne ono što je bilo. A Jaša se, znam, sigurno ne sjeća većeg dijela svoga života.

    avatar

    30.10.2004. (19:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...