Komentari

crnalegija.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • ---------

    Pozdravi i pohvale!e imam jedno pitanje!! Kako to da ti tu velićaš Pavelića? On je bio debil stari moj,jedinu dobru stvar koju je napravio je to što je osnovao NDH te nas proglasio samostalnim! Ja osobno mislim da je PAVELIĆ BIO IDIOT TE GA NE VOLIM ISTO KAO I TITA I SVE OSTALO ali svaka čast na blogu!! I da se razumijemo da se nebi krivo protumačilo moji su bili Ustaše, u ratu sječali se Crne Legije pa sam i ja Ustaša!!Osobno jako podržavam teologiju i razmišljanje Ustaša naravno da sve srbe i cigane treba pobit stvarno mrzim tu naciju a stvar je u tome da i komunisti tj. partizani a ni četnici nisu donjeli ništa dobro Hrvatskoj a Ustaše ajmo reći jesu!! Zelim reć da dok je bio rat svi su se tu usrali i otišli u Njemačku i šta ja znam di dok su pravi Hrvati nekadašnje Ustaše ginuli za Hrvatsku možemo tako i Gotovinu i sve ratnike nazvat koji su bili spremni dati glavu za Hrvatsku i dok je trebalo reć ZA DOM SPREMNI svi su se ušupćili a danas takozvane velike Hrvatine poput Račana i Mesića i Sanadera se hvale kao Domobrani na staru slavu naših roditelja i prijateljai ko zna koga koji su bili PRAVI ZA DOM SPREMNI!!!! Ajde brate odličan ti je blog samo tako nastavi VJERA U BOGA I USTAŠKA SLOGA!! I Francetić i Boban su bili Heroji koji su ginuli ZAJEDNO sa vojskom NDH a ne Pavelić! Pozdrav, ZA DOM SPREMNI

    avatar

    10.06.2005. (19:18)    -   -   -   -  

  • ---------

    e imam jednu molbu! daj ak možeš ili znaš javi mi na stranicu di mogu skinut spot od Thompsona JASENOVAC I GRADIŠKA STARA isti onaj koji je na telki bio na latinici... ajd hvala...

    avatar

    10.06.2005. (19:34)    -   -   -   -  

  • Yerko

    E, ja isto to tražim. Odi na www.crnalegija.com i registriraj se na forumu.Tamo nešto stalno razglabaju o tome, ali nitko ne može naći stranicu, a netko oće valjda jednom.

    avatar

    10.06.2005. (22:35)    -   -   -   -  

  • Yerko

    To gore si super rekao, Pavelić je htio Hrvatsku i imao ju je tih par godina, ali mi smeta što je nakon rata, kad su Hrvati ginuli bez ikakve pravde, pobjegao u inozemstvo, trebao je ostati do kraja, pa makar i poginuo.

    avatar

    10.06.2005. (22:38)    -   -   -   -  

  • price o malim i velikim ljudima

    Stvarno je bio veliki covjek i treba mu odati pocast.

    avatar

    10.06.2005. (23:15)    -   -   -   -  

  • Crna legija

    Ne znam di je taj spot nit me zanima di je, jer je u tom spotu četnik po imenu denis latin, prikazao ustaše kao životinje, kao koljače i ubojice.

    avatar

    11.06.2005. (18:10)    -   -   -   -  

  • BlueSpeed

    sve pohvale i pozdravi!

    avatar

    12.06.2005. (14:17)    -   -   -   -  

  • ---------

    Pozdrav Ustašo!! Eimam jednu molbu!! Ocito vidim da si Ustaša da to želiš bit ako to tvojin isu bili,jel znas kak se kaze VJERA U BOGA I USTAŠKA SLOGA!!(ide u poglavika svoga za pravo!) e ajd odi na stranicu male alice i ipsuj mu sve zovi lik psuje Boga,Isusa,Tuđmana a veliča komunizam i tita!! tog lika cu nac ubit cu ga pa makar trebao Rukavinu za trazit,ali daj odi tam i pokazi mu ko smo mi! BOG I HRVATI

    avatar

    12.06.2005. (20:57)    -   -   -   -  

  • Yerko

    E, a kako se zove taj blog od tog malog alice, pa da mu i ja malo izdjelim!!!

    avatar

    12.06.2005. (22:55)    -   -   -   -  

  • ssss

    ..Treba nam više ljudi poput tebe , stari. B0g i Hrvati

    avatar

    14.06.2005. (00:50)    -   -   -   -  

  • Hrvati!

    Da vidio sam tvoj,blog još prije i predobar je,..daj mi sam javi ak znaš kak da stavim video spot ili bar mjuzu na blog?..Ono kad uđeš da se odma čuje di se došlo:)! ...Znaš di mogu skinut spot jasenovca?..Pozdrav , Vjera u B0Ga i Hrvatska sloga!

    avatar

    17.06.2005. (00:59)    -   -   -   -  

  • CRNI SOKOLOVI

    Hvala na podrški! Za dom spremni!!!

    avatar

    17.06.2005. (10:01)    -   -   -   -  

  • JA

    Za dom spremni!!! Pozdrav!

    avatar

    20.06.2005. (18:09)    -   -   -   -  

  • bubalo

    ovaj mile budak izgleda ko mile martić

    avatar

    23.06.2005. (11:29)    -   -   -   -  

  • Inferno

    Najveći neprijatelji Hrvatske su redom židovi, srbi, romi, internacionalisti, tzv. "humanisti" i sve ostale rase i narodi koji svoju zarazu šire kao prerijska vatra. Svima koji spadaju u ove skupine, mi Hrvati poručujemo da ih mrzimo iz dna duše. Vi nama možete govoriti da smo blesavi, ali nas ima i uvijek će nas biti. Ne možete pobijeći od nas, jer mi ćemo svim neprijateljima Hrvatske vječno biti za vratom. Možete nas podcijeniti. Podcijenili ste i Hitlera pa je napravio nezapamćeni dar-mar. Naš jedini cilj je očistiti Hrvatsku od smeća. Mi hoćemo da u Hrvatskoj teće samo Hrvatska krv. U domovinskom ratu smo ostali nedorečeni; naime nismo pobili dovoljno srba

    avatar

    04.09.2005. (00:41)    -   -   -   -  

  • Ustase, picke najvece, pusili ste po smrdljivim picketinama uvek! Mogli ste jedino da se borite 1995. godine kada vas je bilo 100 na jednoga. Da vas nisu branili Ameri , nestali bi jos 1991. godine.

    avatar

    04.09.2005. (21:59)    -   -   -   -  

  • vieko maksimilian

    osvrnuo bi se na komentar prvog korisnika ovog bloga. Dr Ante Pavelić nije pobjegao radi svoje koristi,nego je u Madridu osnovao Hrvatski Oslobodilački Pokret,temelj današnjeg HOS-a koji su djelovali i u Domovinskom ratu,stoga ne pričaj nebuloze kad ne znaš. A ovaj zadnji korisnik je anoniman vjerojatno jer je jak u grupi,kad je mnogo srba s njim,takvi su svi srbi,stoga braćo nemojte se provocirat na ovakve nevažne ispade. Bitno je da je Hrvatska pobijedila u oba rata,a oni se mogu tješit lažima poput velike srbije. Pouzdano znam da je njihov vođa vojislav šešelj porjeklom iz Hrvatske,tj. njegov djed i baka su se prebacili na pravoslavstvo,jer nisu mogli živjet u borbi pri stvaranju SHS potom Jugoslavije,pa su prešli na pravoslavstvo. BiH je oduvjek Hrvatska,sve do zemuna i biti će. Oj Sarajevo ispod Trebevića oj bit ćeš opet Ante Pavelića ! ZDS!

    avatar

    29.11.2009. (23:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...