Komentari

uradisam.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • tija

    Ajme super je cili vesel nekako !

    avatar

    04.06.2005. (12:41)    -   -   -   -  

  • Uradi sam

    hvala!a baš sam se pobojala da je malo prešaren :-))...ipak je ljeto!

    avatar

    04.06.2005. (14:14)    -   -   -   -  

  • linadora

    ma baš je super, ko bombončić :)

    avatar

    06.06.2005. (02:04)    -   -   -   -  

  • gimmie

    Bok! Ja također izrađujem nakit od fimo mase i perlica, a kakva je to DAS masa? Pozdrav

    avatar

    11.06.2005. (21:47)    -   -   -   -  

  • Uradi sam

    Bok Afro girl! Das masa ti je nešto poput glinamola (tj.skoro isto ali se zove das masa :-)). imaš ju za kupiti u svim trgovinama u kojima se prodaje fimo masa. a za više inf. pogledaj site od chemaca sa strane- tu imaš svašta o svemu :-))) pa i o DAS masi.

    avatar

    13.06.2005. (09:21)    -   -   -   -  

  • Bokic. Ova das masa me odusevljava.Da li ima negdje na netu kako se to tocno radi sa njom, mislim bojanje i lakiranje - kakve boje i kakav lak i cijeli postupak.Gdje se moze kupiti u blizini Varazdina i koliko dode. Znas kunice su uvijek vazne.

    avatar

    22.06.2005. (11:38)    -   -   -   -  

  • Uradi sam

    Ja sam postupak sa DAS masom otkrila sama-kad se ona osuši (na zraku) može se bojati sa svim i svačim-eto-ja sam bojala vodenim bojama (jer mi je to bilo pri ruci) a lakirala lakom za lakiranje fimo mase. Što se tiče pobliže svega i nekih trikova-imaš svašta na linku sa strane-chemaco kao što sam već spomenula. Tu ima puuuno ideja što se može sa DAS masom...treba samo malo "istraživati". Ne znam gdje bi to bilo u Varaždinu ali bi trebalo biti za kupiti u trgovini gdje se prodaju te điđamiđe za izradu nakita i ostalih "uradisam" stvarčica. Pozdrav!

    avatar

    22.06.2005. (12:00)    -   -   -   -  

  • Karla

    Super je ogrlica, a baš me zanima i ta DAS masa, inače i ja izrađujem nakit, samo još nisam stavila slike na blog. Tvoj je super.... pozdrav

    avatar

    29.06.2005. (13:20)    -   -   -   -  

  • PaM

    hej hej.. nije me dugo ovdi bilo.. i ja sam otvorila napokon nešto sa svojim uratcima.. odi na moj blog pa sastrane imaš slikicu i link na blog jewels.. stavila sam brdo slikica.. kiss

    avatar

    27.08.2005. (12:09)    -   -   -   -  

  • Forgettin's cheap in Mexico

    ovo je stvarno super:) super efekt s bojama mozes dobiti i ako masu prelijes temperama, onda ne bude jednolika boja:) netko je pitao za varazdin, gdje ima.. knjizara se zove baltazar, i na gajevoj je kak se ide prema starom gradu:)

    avatar

    04.09.2005. (12:46)    -   -   -   -  

  • ivana

    Danas sam prvi put naišla na ovu stranicu. Počela sam sinoć prtljati s das masom, pa sam potražila savjet kako ona radi. Tako sam došla do vas. Ja radim nakit ali od žice i perli, pa bi nešto novo. Pokušat ću sa Dasom i Sculpey masom. Ne znam da li ste ikada kupovali repromaterijal kod www.perla-nakit.hr ali oni su daleko najpovoljniji.

    avatar

    06.09.2005. (11:03)    -   -   -   -  

  • -{}~||Boys dont CRY||~{}-

    svaka chast ... ali zna se da mene nitko nebi nagovorio da to krenem raditi lol

    avatar

    06.09.2005. (14:15)    -   -   -   -  

  • Uradi sam

    Ivana hvala na prepuoruci!Stvarno je super!Ja sam se malo uljenila:-)))Moram se aktivirati pa će biti nešto... Još malo pa ću sređivati stan pa se nadam da ću ga napuniti kojekakvim "uradisam" sitnicama...

    avatar

    06.09.2005. (14:52)    -   -   -   -  

  • PaM

    hej.. linkala sam te na svom blogu s nakitom.. sad ima da se pokreneš.. hehehehe.. im waitin for something new.. kiss

    avatar

    15.09.2005. (17:47)    -   -   -   -  

  • Uradi sam

    joj,opasna si!Imam u glavi brdo ideja samo da dodjem do love za materijal! Bit ce nesto...

    avatar

    15.09.2005. (18:34)    -   -   -   -  

  • ¤tiNka¤

    hm...Gdje si nestala? Daj, daj... a baš je bilo zanimljivo... ah, valjda ćeš se vratit... do tada, lijep pozdrav! :)

    avatar

    13.11.2005. (21:58)    -   -   -   -  

  • Nada

    Nakit i sav repromaterijal za izradu nakita, naci cete u www.perla-nakit.hr Slucajno sam naisla ovdje.Vidim poznata imena. Ako zelite uzivati u lijepom nakitu, navratite u Radionicu snova.hr

    avatar

    04.02.2006. (20:13)    -   -   -   -  

  • ziepzigj Home Page

    Hi, Uradisam
    Herpes does tongue on appear Barrie foxx hallie jamie and Stencils letter small print to Courtyard with pictures of homes Free tech play for deck Set crystal coaster silver and Watch phantom online danny episodes And arm shoulder upper pain Build own septic your system Tarn-x jewelery cleaner for diamonds 12 fiberglass electric ft boats Personal letters cover resume training Covering format singapore visa letter Interior shutters to how make Horeb mount relay life for Porch plans victorian free swing Itunes w registration card credit Skirt templet poodle for poodle Pipes in glass beach myrtle To wix cross reference fram Filters get how yoville to Niece birthday for poem first Florida train to auto amtrak Gods bible the greek in For display name symbols blood Rash like palms to blister Crochet/ patterns vintage doll knit Key arma gold for cd Furniture sale for used henredon Replay ds rayquaza cheat action Cute quotes your about girlfriend Watchers s and weight logan Online free st moviesanother cinderella Log corner for mantles fireplaces Prescriba medicare part d rx Maryam with translations surah recite Vaginal bladder infection pain with Singers picture ethiopian orthodox group Feeling sweating cold vomiting nausea Exterminate free code activation it State california information tax refund Outlet skechers las store vegas From google myspace links remove [LINK=http://review.bgb.linux-site.net/wevavedendd.html"

    avatar

    20.08.2009. (05:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...