Komentari

rijama.blog.hr

Dodaj komentar (25)

Marketing


  • Cookien svijet

    gledala sam reportažu o tom festivalu na tv-u, a ni slutila nisam da si ti bila tamo :)) tko zna, možda sam te negdje ugledala u masi? organizacija stvarno na nivou, nema šta. o faithlessu imam malo bolje mišljenje nego ti, al ne bi baš pohodila njihov koncert. više su mi nekako glazba za usisavanje i slične aktivnosti. ah, da, i odvalila sam od smijeha na ovo s nickom slaughterom :)) gdje samo njega iskopa, molim te? za kraj, sretno na ispitu!!

    avatar

    31.05.2005. (06:32)    -   -   -   -  

  • freestyler

    da pozelim srecu na ispitu, zakasnio sam, jer kada ovo budes citala ispit ce biti polozena proslost... drago mi je da si uzivala... gus gus su mi bas simpa, mozda najvise od svih nabrojanih ... zavidim na direktnom prijenosu duran duran, jer zavolio sam ih nanovo opet puno jace tek kada sam ih uzivo cuo ... uzivaj i ne pretjeruj sa slavljem poslije ispita ... uzivaj ... :))))

    avatar

    31.05.2005. (07:07)    -   -   -   -  

  • Oko promatrača

    He, he, znao sam da nećeš izdržati da se ne oglasiš! Hvala na izvještaju; ja nisam mogao ići na zagrebački pandan (Groove Festival) pa mi je sada još više žao. Nego, zvuči kao da nisi imala društvo?

    avatar

    31.05.2005. (08:56)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    Da stvarno, dobro pita promatrač, pa zar si bila sama? Gdje si ti Bečići? Naime u Istri znam dva sela koja se tako zovu (ali nemaju plac). Nadam se da je ispit, usprkos svemu, dobro prošao.

    avatar

    31.05.2005. (09:40)    -   -   -   -  

  • Claire

    Frendica mi je htjela ići i baš mi je žao što nije, a i sama sam poželjela prisistvovati tom događaju...

    avatar

    31.05.2005. (10:25)    -   -   -   -  

  • Analyse This

    :drzifige:

    avatar

    31.05.2005. (10:51)    -   -   -   -  

  • brandnewgirl

    Jel prošlo dovoljno vremena da nam javiš da si položila ispit? Ajde, čekamo! A što se tiče koncerata na zatvorenom, pizdim, sigurna sam da kad kažem I-u da je i Džami na sajmu, da neće hteti da ide. Pa mislim, wtf, dal su normalni?? A šugavo Bijelo dugme je na hipodromu. Nepravda!

    avatar

    31.05.2005. (11:07)    -   -   -   -  

  • jezdi

    ja sam zapela na razmišljanju o tome kako se lip-gloss može upotrijebiti kao oružje. i da znaš da mi ne ide. što možeš napraviti, natrackati nekoga do smrti?! prekomično...

    avatar

    31.05.2005. (11:18)    -   -   -   -  

  • tita

    no, jesi položila??? ;D, sjetila sam se kako se lip-gloss može upotrijebiti kao oružje - biološko, sva moja šminka obično stoji par godina, a bar sam je jednom koristila i unijela unutra nešto svojih bakterija i sad zamisli kolike milijarde bakterija samo čekaju da ih netko oslobodi i da nekoga zagade ;D

    avatar

    31.05.2005. (12:02)    -   -   -   -  

  • ..::Domaćički shit-lit::..

    @Cookie: meni Faithless nisu totalno mrski (postoje neke novije stvari za koje čak priznajem da su dobre) ali mi nisu baš ni na vrhu playliste :) A Nick Slaughter? Pa ko se njega ne bi setio na spomen "raskopčane havajske košulje" :)) @Freestyler: i meni su Gus Gus simpa i već sam ih gledala uživo tako da eto, nije da sam baš totalno zakazala time što sam poslušala svoje napaćene noge :) @promatrač: pa naravno da sam imala društvo, to kod mene goes without saying :) @RockRoll: Bečići su mesto na crnogorskom primorju, pored Budve. Inače mesto je poznato po porodičnom turizmu predvođenom ocem porodice u šorcu i potkošulji :) @claire: to znači da dolaziš na EXIT?

    avatar

    31.05.2005. (12:38)    -   -   -   -  

  • ..::Domaćički shit-lit::..

    @brandnew: stvarno ne znam koji im je k sa tim zatvorenim prostorima. Napolju je 40-fuckin-degrees a oni nas negde trpaju kao sardine?! No, Kraftwerk je na Tašmajdanu ... eto, bar nešto da se čovek malo proveseli. @Jezdimir, laprdava: njihova ideja je bila da će ljudi upotrebiti svoja labella, lip glossove, karmine, maskare i ostalo da gađaju izvođače. Možete li zamisliti mentalni sklop kome je to palo na pamet?

    avatar

    31.05.2005. (12:42)    -   -   -   -  

  • ..::Domaćički shit-lit::..

    @svi: što se tiče ispita, u pitanju je bio Engleski (pismeni deo) tako da svakolikoj publici ostavljam da pogodi da li sam prošla ili ne ... :DD

    avatar

    31.05.2005. (12:43)    -   -   -   -  

  • brandnewgirl

    E pa nije fer. Mi ovde strepimo, ja se usput pitam dal' si stvarno luda da pišeš blog par sati pred ispit, a ono rutinska stvar :)) Šalim se naravno, svaka čast u svakom slučaju!

    avatar

    31.05.2005. (12:52)    -   -   -   -  

  • marisi

    Ja i Guzijola cemo uskoro nasim pojavama ukrasit koncert Snoop Doggy Dogga. Iskreno se nadam da nam nitko nece oduzet sjajila za usta.

    avatar

    31.05.2005. (13:39)    -   -   -   -  

  • Happy child

    Vec znam da si polozila ispit kad vidim onaj :DD na kraju tvog komentara. Nego jeli stvarno bilo cura u plasticnim kupacim kostimima ili se zezas?

    avatar

    31.05.2005. (13:49)    -   -   -   -  

  • urlanje.blogspot.com

    Zamisli naslov u crnoj kronici: "Pomahnitala beogradska studentica napala sjajilom za usne lidera Faithlessa."

    avatar

    31.05.2005. (14:25)    -   -   -   -  

  • druga zena i po

    Stovane kolege postovaoci lika i dela Domacice iz pakla: s tugom u srcu vas obavestavam da nas draga Domacica po drugi put obmanjuje svojim ispitnim tegobama - onaj prvi ispit koji se pominjao par blogova pre je ustvari bio kolokvijum, ovaj drugi je engleski ... a mi se svi lomatamo i drzimo fige, strepimo se i vajkamo kako to ona ide u provod i jos pise blog 6 sati pred ispit. C, c, c... Dakle, draga Domacice, da ne bude ko u onoj basni sa vukom i selom (ili kako li vec ide) od sada kukaj samo za prave ispite a ne za ovu buraniju, inace ce :drzifige: izgubiti na delotvornosti!

    avatar

    31.05.2005. (17:53)    -   -   -   -  

  • Slobs u Iraku

    Thievery Corporation su Ameri. I to iz glavnog grada.

    avatar

    31.05.2005. (17:58)    -   -   -   -  

  • ..::Domaćički shit-lit::..

    da, osnova Thievery su ova dva amera, ali mislim da je pevačica francuskinja jer a) peva na francuskom b) ima francuski akcenat kada priča engleski .. no dobro, my mistake, hvala na informaciji :)

    avatar

    31.05.2005. (18:13)    -   -   -   -  

  • ..::Domaćički shit-lit::..

    druga žena i po: ti nisi završila moj fakultet tako da te molim da moj diplomatsko-politički ispit iz engleskog ne upoređuješ sa ostalima jer je kudikamo ozbiljniji :D Drugo, ja sam uvek zahvalna za držanje figa makoliko se vama povod za njih činio sitan i besmislen :D

    avatar

    31.05.2005. (18:15)    -   -   -   -  

  • druga zena i po

    vidi je! nije da mene mrzi da :drzifige: nego sta cemo da radimo sa jos ozbiljnijim ispitima od diplomatsko-politickog engleskog - sta onda da radimo i kako da te bodrimo? :-)

    avatar

    31.05.2005. (19:22)    -   -   -   -  

  • ostap bender

    ja sam jednom jednog malog napao crvenim lakom za nokte. mislim, umochenom chetkicom i krenuo ka njegovim nokticima. dobar dan.

    avatar

    31.05.2005. (19:48)    -   -   -   -  

  • MARKOMANIA

    ispunjena kvota sa obezbedjenjem:) ne znam koji mozak je smislio premestanje u halu umesto kalemegdana.. treba mu odati priznanje za glupost godine..

    avatar

    01.06.2005. (11:29)    -   -   -   -  

  • trill

    Sad sam se zamislila nad samom sobom, na koliko sam koncerata ja išla i nikada nisam doživjela pipkanje od strane čuvara ni policajaca, pa čak ni od policajki...Uvijek na ulazu bi mi samo mahnuli da prođem i pipkali sve druge osim mene. Nije da mi fali to pipkanje, ali nije ni zgodno da me se zaobilazi samo tako :PPP . Šalu na stranu, ovo sa sjajilom za usne me je šokiralo, pa oni nisu normalni, čak i da ga baciš svom snagom na izvođače (a zašto bi bacala svoje sjajilo) šta mu može biti...paranoci su svuda oko nas...strah me je njih ;))) a jel da da si prošla engleski, jel da da da? :)))

    avatar

    01.06.2005. (12:17)    -   -   -   -  

  • dnevnik živčanog mede

    tko je toliko lud da gađa izvođače loreal sjajilom?? labelom možda,vjerojatno, ma pa da; ali loreal, pa to previše košta :)))

    avatar

    02.06.2005. (12:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...