Komentari

rijama.blog.hr

Dodaj komentar (24)

Marketing


  • oda jagodi

    Micael je prekvalitetan!! a i post ti je savršen... struja misli kakvu već dugo nisam susrela!!! blair je svinjče, srbi i englezi možda ipak imaju malo više toga zajedničkog!!! a, pošte... ne posječujem ih!!! prestala sam i pisma slat!!! City Express i fina :)))

    avatar

    08.05.2005. (23:47)    -   -   -   -  

  • Happy child

    Draga Domacice, u pravu si, i ovdje je postanki biznis teze nazadan samo srecom da nam je se Bog smilovao i dao nam online banking i sve te zafrkancije. Zivio online banking!

    avatar

    08.05.2005. (23:54)    -   -   -   -  

  • Joda

    I pređašnji postovi su bili odlični, ali me je ovaj naveo da se oglasim... potpuno te razumem... ako nešto mrzim to su šalterske službe, a pošta je no1!!!! Samo nastavi sa ovako dobrim temema, veliki pozdrav!

    avatar

    09.05.2005. (09:12)    -   -   -   -  

  • Oko promatrača

    Vidim da smo svi unisoni oko ovoga. Meni je online banking sačuvao veliki broj živčanih stanica, a povremeno preuzimanje preporučenih pošiljki ipak nije toliko traumatično. Međutim, zaprepastio sam se kada sam saznao da ovdje poštanski službenici za svoj ispodprosječni rad dobivaju iznadprosječnu plaću - oko 660 eura!

    avatar

    09.05.2005. (09:45)    -   -   -   -  

  • brandnewgirl

    Jel smem k'o mali pametnjaković da spomenem online banking? Draga, promeni banku, izvadi kartice, ako ih već nemaš i ZAUVEK zaboravi na reči nervoza u pošti! Ja iz istog razloga više ne šaljem ni novogodišnje unicefove(!) čestitke. Kad se dovedu u red, i ja ću da postanem malo humanija.

    avatar

    09.05.2005. (10:50)    -   -   -   -  

  • brandnewgirl

    Btw, zaboravih. Dok sam čitala post, padale su mi razne pošte na pamet u centru, misleći da baš NJIH opisuješ. A onda sam shvatila da su sve takve, i da baš nipočemu ne mogu da skapiram o kojoj pričaš :(

    avatar

    09.05.2005. (10:52)    -   -   -   -  

  • urlanje.blogspot.com

    Online banking ima svojih mana (moraš sama upisivati brojeve i double-checkati jesu li točni), ali je daleeeeeko bolji od čekanja u redu.

    avatar

    09.05.2005. (13:16)    -   -   -   -  

  • marisi

    Nase poste mozda jesu shit, al bar nikad ne trebamo cekat 30 minuta. Najgori red koji sam ikad dozivjela u posti je bio u nekoj brazilskoj pripizdini gdje su svi salteri radili, red nije bio velik, sluzbenici nisu odlazili popravit maskaru ili podgrijat grah, al sam ipak cekala oko 40tak minuta. Zasto? Zato jer su sluzbenici sve radili PEDANTNO i sporo. Primjerice, ljepili su markice na kuvertu pod pravim kutom i preciznoscu koja je potrebna da se napravi svicarski sat. POPIZDILA sam.

    avatar

    09.05.2005. (14:57)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    Domaćico moja draga (i to iskreno i s ponosom mogu reći: draga), ti si moj idol. što je posebno čudno jer ja nemam idole. Pod time mislim i na iznesenu problematiku (u što bih uključio i službenike u: bankama, policiji, poreznoj upravi, socijalnom, općini, ...) i na način na koji je ona iznesena. Bravo! samo jedna stvar: tip sa slike je bezveze.

    avatar

    09.05.2005. (17:17)    -   -   -   -  

  • Cookien svijet

    izgleda da i mi imamo nešto zajedničko s englezima, jer je situacija s poštama kod nas u dlaku ista. ja sam im čak htjela doskočit, pa sam jednom prilikom otišla u ht centar platit račun. i čekala u redu nevjerojatnih dvadeset (!) minuta sa samo jednim tipom ispred sebe, jer se isti nadugačko i naširoko raspitivao o prednostima dsl-a u odnosu na standardnu vezu, pod uvjetom da on misli samo čitat novine na netu. katastrofa. i onda se pitaju zašto stalno kasnimo s plaćanjem računa. zato što je svako plaćanje računa traumatsko iskustvo s trajnim posljedicama, eto zašto!

    avatar

    09.05.2005. (17:33)    -   -   -   -  

  • Minibar

    e-bankarstvo oslobodilo me je ptt prokletstva. u tu umobolnicu navratim samo ako primam neki paket, što i nije tako često.

    avatar

    09.05.2005. (18:08)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    To me podsjeca na cekanje u redu na posti Knezija (Zg): jedino sto mi je prolazilo glavom su bile rijeci 'strpljen - spasen'. Uh.

    avatar

    09.05.2005. (18:49)    -   -   -   -  

  • TITOV BLOG

    Pionircina Morrissey - to majka vise ne radja!

    avatar

    09.05.2005. (22:45)    -   -   -   -  

  • freestyler

    ili imam živce debele kao užad prekooceanskog broda ili je nešto pogrešno u mom poimanju vremena ili mi se takve stvari ne događaju, ali razumijem one koji imaju nesreću da nalete na nešto slično, što reći ... više sreće drugi puta...:)))

    avatar

    09.05.2005. (22:46)    -   -   -   -  

  • MARKOMANIA

    sve je to lepo, ali nam nisi objasnila zasto i britanci (pored tebe) mrze postu? odakle ti ideja da nas poredis sa britancima? zar nije lakse da si odmah pocela pricu o posti? tekst bi bio kraci, i postedela bi nas onih dosadnih (citaj glupavih) poredjenja>? i ja sam dobro upoznat sa ekspeditivnoscu rada nasih administrativnih radnika. to sam osetio na svojoj kozi kad god sam zeleo da: a)registrujem auto b)produzim licnu kartu c)overim knjizicu d)podignem vozacku. radnice na salterima su zasticene kao beli medvedi, a tako se i ponasaju.. posebno iritirajuceg izgleda je jedna upadljiva gospodja sa ogromnim mladezom na desnom obrazu. ona radi u beloj kuci, i uvek upadnem u njenu smenu. i uvek jede kajsije, makar bila i zima. i uvek dugo cekam. i uvek mi kaze da mi jos nesto fali. mrzim je!

    avatar

    09.05.2005. (23:16)    -   -   -   -  

  • ..::Domaćički shit-lit::..

    @pametnjakovići sa pričama o online bankingu :) uvidela sam sve prednosti istog i danas nazvala banku da sa njima prožuborim koju o tome. Razgovor završen u atmnosferi razumevanja i optimizma tako da se uskoro prebacujem na sledeći civilizacijski nivo :) @RockRoll: tip sa slike, moliću lepo, nije bezveze! :domaćin otima tastaturu i poziva Rocka na piće: @Druže Tito: wow, vidim da vam je muzički ukus umnogome avanzovao od "onih" dana :) No dobro, one izlete sa narodnjačkim pevačicama ću vam oprostiti samo zato što je, na vrhuncu vaše vlasti, Morrissey bio tek zajapureni omladinac! Nadam se da ćete ga zvati da peva na nekom vašem sledećem rođendanu? :) @Marko: komparacije između Royal Mail i PTT su bile namenjene onima koji sporadično gledaju i neke strane vesti, npr BBC ili večito omražene SkyNews. Da gledaš, znao bi zašto je komparacija na mestu. To da li je ona glupa ili ne je već subjektivno pitanje, ja mislim da nije a, ako tebi jeste, pa, niko te ne tera da čitaš sve, n'est-ce pas? Mladež na šalterskoj službenici mi je poznata kategorija tako da se saosećam!

    avatar

    09.05.2005. (23:39)    -   -   -   -  

  • dedarobber

    Danas sam bio u Bg-u i sreća u pošte nisam svraćao!! O istoriji Britanaca i Nas Borislav Pekić je napisao ,po mom mišljenju,najbolju istorijsku knjigu na srpskom jeziku"SENTIMENTALNA POVEST BRITANSKOG CARSTVA". Njegovim doživljajima sa poštom,koji su slični tovojim,je posvećeno dosta prostora u knjizi pisama koje je iz Bg-a slao ženi u London.BTW pijemo mi pivo i sve živo ,a BANKE su mnogo gore od pošte ,a i ima ih više!!!

    avatar

    09.05.2005. (23:57)    -   -   -   -  

  • trill

    Puno puta sam bila u sličnoj situaciji i na pošti i u zapu i u domu zdravlja...kad konačno dođem na red, službenica koja je visoko uzdignutog nosa gleda u monitor kao u neku čudnu neshvatljivu stvar s druge planete. Jednom sam i pitala službenicu da joj pomognem jer joj restart nije uspjevao, ali je rekla "ne, nitko nezaposlen kod nas ne smije doći s ove strane pulta" i pravila se kao da me ne vidi dok nije došao tehničar i napravio upravo ono što sam i ja željela ... samo ugasio komp, pa ga opet upalio...

    avatar

    10.05.2005. (13:47)    -   -   -   -  

  • Svijet u Ludilu

    Nemojte sluzbenike i sluzbenice krivit, one su samo pod stresom :p

    avatar

    10.05.2005. (23:50)    -   -   -   -  

  • Oko promatrača

    And now something completely different: Beograđani, večeras svi u Dom omladine! U goste vam dolazi Blues Explosion, kraljevi garage rocka iz NYC! Dugo smo ih čekali, ali isplatilo se - sinoć su u Zagrebu bili sjajni! Ja sam preporučio, a vi (v)idite!

    avatar

    11.05.2005. (09:09)    -   -   -   -  

  • jezdi

    hahaha, razvalilo me ono da joj je Solitaire blokirao kompjuter :))) bogme, ti dođeš kao prava balkanska Carrie Bradshaw, samo bolja ;)

    avatar

    11.05.2005. (10:21)    -   -   -   -  

  • MARKOMANIA

    trebala si da napomenes to za bbc, samo sam hteo dobronamerno da te kritikujem, a ti se tako "uzrujala"..

    avatar

    11.05.2005. (15:10)    -   -   -   -  

  • ostap bender

    golubovi su bili bolji. malo pricaju, nisu brkati i sisati u isto vreme, ne zatvaraju ti shalter pred nosem. i bukvalno lete da ti zavrse posao.

    avatar

    11.05.2005. (22:13)    -   -   -   -  

  • rabljeni političar

    Kako bi mi dobro došao državni posao. Mozak na paši, razmišljaš samo o kraju radnog vremena, imaš sve.

    avatar

    13.05.2005. (14:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...