Komentari

uspjeh.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • moja lektu(i)ra

    :))))

    avatar

    16.04.2005. (00:30)    -   -   -   -  

  • D.S.O.

    :)

    avatar

    17.04.2005. (22:34)    -   -   -   -  

  • akvarel

    Odlično! Ovo nam može biti životni vodič!

    avatar

    19.04.2005. (11:50)    -   -   -   -  

  • }--{ToMmY}--{

    : D

    avatar

    19.04.2005. (21:40)    -   -   -   -  

  • Suncani Krug

    he...he

    avatar

    19.04.2005. (23:35)    -   -   -   -  

  • Dnevnik Rođene Zavodnice

    Mogu najiskrenije reči samo jedno: HVALA na uloženom trudu za napisati ovaj blog. Pročitala sam jako puno knjiga o tome; Jedan minut za sebe, Uspjeh i dosta su mi pomogle u načinu razmišljanja i duhovnog razvoja koji su se vidno očitovali u poslu. Na ovom blogu sam također našla jako puno korisnih savjeta, i ako je bude moguče, nadam se da će ih biti još.

    avatar

    26.04.2005. (21:32)    -   -   -   -  

  • Funny_things

    posjeti moj blog,hvala

    avatar

    28.04.2005. (11:13)    -   -   -   -  

  • Funny_things

    napokon sam osmislio tematiku mog bloga,dođi na moj blog i pogledaj i svakako napiši komentar

    avatar

    28.04.2005. (15:03)    -   -   -   -  

  • blackened

    :)

    avatar

    01.05.2005. (00:52)    -   -   -   -  

  • JOY

    nećeš vjerovati, ali ja sam taj post objavio na svom blogu, s ilustracijama pa je strašno usporavalo otvaranje bloga. Moram sam ga maknuti, ali ga nisam vraćao. Nema veze, drago mi je vidjeti da su te riječi čitane!

    avatar

    04.05.2005. (14:47)    -   -   -   -  

  • Firedule GS Team

    Dali ovo znaci da je sve receno?

    avatar

    05.07.2005. (17:50)    -   -   -   -  

  • STOJ-KO-VIĆ

    Stojko
    DRŽAVA JE U RASKOLU, A VRLO JE ZANIMLJIVO – DA MNOGI HRVATI TO NE VIDE !?

    Sramotni i ništavni sistem

    Na kraju smo izronili iz jednog prizora materijalnog i moralnog uništenja i pustošenja. U Hrvatskoj živi se od danas do sutra, od izbora do izbora, tako da je po isteku zadnjih dvadeset godina dat zloćudan znak. Ovih dana u javnost izlaze jedna afera za drugom. Zagrebački istražni zatvor u Remetincu je do kraja pun s menadžerima i gospodarstvenicima… Uglavnom je privredni kriminal na djelu. Dolazak na vlast Jadranke Kosor, a pad Ive Sanadera, razbuktala se borba – da opet tobože Hrvatima i Hrvatskoj nudi se prosperitet i bolja budućnost. No, a od boljitka i mira neće biti ni u znaku zenita.

    Sređivanje hrvatskog malignog problema

    Tiranija je zatomila mnoge velike i male hrvatske umove. Podijeljena vlast u državi tako ne može opstati, nego mora propasti. A Hrvatska će umrijeti od svoje opake bolesti rak – rane – nerada i ravnodušnosti… Tako je počeo period, koji je trajao dva desetljeća i koji se prikladno može nazvati „režimom Tuđmana i Mesića“. Ova dva državnika počela su vladati zemljom manirom Kuma 1 i Kuma 2, sad dolazi i Kum 3 Ivo Josipović, koji nam je već po Mesićevom nasljeđu ispričao vic: „Da bi više volio da ga čuva njegova žena nego predsjedničko osiguranje. Činjenica je, da nasljednici vic-ma-h-eri tjeraju „šegu“ sa narodom.

    Lažni mirotvorci i moralisti

    Njih nije briga kako ljudi žive i kako svakodnevno izlaze na kraj sa bijedom i neimaštinom. Brojka nezaposlenih je sve veća. Za divno čudo Mesić i Josipović međusobno jedan prema drugome gaje duboke simpatije. HDZ-ova i SDP-ova je lozinka „što više ukradi“ i biti ćeš više poštovan. Afere koje izlaze sad van: Podravka, HEP, INA, SMS, HŽ, FIMA,.. i.t.d. Samo su međusobne borbe između njih samih. Jedni druge zatvaraju i podmeću nogu. Od toga svega hrvatski narod opet nema ništa. Korupcijski političari tuku se preko leđa naroda. Nitko neće snimiti film o Stjepanu Mesiću i otkriti njegove neke tamne strane. Pitam se: Da li će biti ikada objavljena istina o svemu što se zbivalo u desetogodišnjoj epohi predsjednika Mesića.

    Uništavanje dokaza i zataškavanje

    Zahvaljujući prešućivanju i odobravanju, tako politička klima se je razvijala u korist jačih klanova, koji su se koristili prilikom zbaciti slabijeg neistomišljenika dolje. Jedino krupno pitanje je bilo zadužiti „domovinu“ i osobno bogaćenje i uspjeh… Kao i uostalom – tako je Mesić započeo svoju karijeru sa ratom 1991. godine. Sad je vrijeme da se skine tabu – oznaka sa svega onoga što su do jučer mogli da rade „nedodirljivi“ i sad je sasvim jasno – tko je Stjepan Mesić, taj bivši Vrhovni komandant JNA. Ovo sve ne postoji u jednoj tradicionalnoj i normalnoj zemlji demokracije, kao što to postoji ovdje u Hrvatskoj. Mesić je preradio pravni sistem po svome klišeju. Zna on što Balkanski Hrvati vole. Od građana do malo građana i dud-e-ka tanka je nit. Teško nama Hrvatima i u ovom marionetskom režimu od Jadranke Kosor. Eto, 2010. godina biti će nam najjalovija godina, to nam je najavila i poručila politička demagoška elita. Samo što nam nisu rekli uživajte
    b j e d ni ci i !

    U Bjelovaru, 22. siječanj 2010.
    C R O A T I A
    HRVATSKI POKRET ŠTIT
    Branko Stojković

    brankostojkovic152@yahoo.com
    095/814-82-90, 091/797-65-56

    http://istinazanarod.blog.hr
    http://mesomeso.blog.hr

    avatar

    22.01.2010. (18:44)    -   -   -   -  

  • ŠTIT, Stojković FACEBOOK

    HRVATSKA SELJAČKA STRANKA JE PREVARA - TKO SADA ŠTITI NAŠEG SELJAKA?


    PREMIJERKA JADRANKA KOSOR I MINISTAR POLJOPRIVREDE PETAR ČOBANKOVIĆ, UVJERAVAJU SEBE I JAVNOST - DA SE ONI NE BOJE PROSVJEDA SELJAKA.

    Ozbiljni državni udar je na pomilu. Vlast u Zagrebu je preplašena mogućnošću da bi se seljački prosvjedi i štrajkovi mogli pretvoriti u masovni narodni bunt, te da bi se moglo izroditi u neredu i nasilno svrgavanje vlasti u Republici Hrvatskoj. Očito je, da bi moglo doći do pada vlade i do prije vremenih iubora. Več deveti dan traju seljački prosvjedi, koji su s traktorima blokirali ceste i neke državne granice. Iz te činjenice, mogli bi doći do ozbiljnih posljedica i nesagledivih šteta. Osim toga fali samo jedna mala "iskra" i da ne bukne plamen; tj. požar. Eto, i to ti je novi predsjednik Ivo Josipović, koji na sve to kaže: "Nema novca!" što znači da seljaci nemaju što očekivati.

    Pitam se: Kako nije sramJadranku Kosor i Petra Čobankovića, da tobože brane hrvatske nacionalne interese, a oni su nas zadužili na milijarde eura. Največa seljačka kriza je u Slavoniji, a to bi moglo dovesti do političkog ocjepljenja. U silosima "Đakovštine" pokradena je seljačka pšenica, a o istragi i dalje se šuti. Počelo je odbrojavanje za posljednju birokratsko-policijsku tvrđavu, koja ugnjezdila se je u hrvatskom društvu. Opijeni vlašću političari ne žele sagledati probleme hrvatskog čovjeka. Sada se skida tabu-oznaka sa svega onoga što do jučer se šutilo. Od zloupotrebe vlasti, pljački, ratnog profiterstva,.., nerada i siromaštva...

    Stoga na djelu je kronika opisana na stotine načina: Obmana, falsifikat, izolacija, laži,.., zabrana, restrikcija i sličnih formi uskračivanja prava i sloboda jednoj kompleksnoj ljudskoj zajednici, odnosno Hrvatima. Došlo je vrijeme da se sad "uspješno" ukloni stara garda, koja je upropastila jedan cijeli narod. Do sada, ovo je bila zloupotreba milijuna građana i njihovih usmenih žalbi, a to su bili prosvjedi na cestama i propalim poduzečima. Razvoj tragičnih događanja pokazuju, da seljaci su stjerani u kut, jer došli su u vrlo tešku situaciju. Sve se je to desilo zbog jedne potpuno krive i bezdušne političke eksploatacije sela. Ministar Čobanković se je okomio na seljake, on im se posprdava i ismijava.

    S "propadnutim selima" mi ćemo ići u EU? Hrvatska uvozi hranu i čisti tuđa skladišta. Naši seljaci su primoreni da se bune. Koliko je surov otkup seljačkih proizvoda, vidi se na primjeru, kad seljaci proljevaju mlijeko i bacaju krumpir i papriku... A sve je Vlada RH, njima obećala, a sad se čude ministri zašto seljaci prosvjeduju i zašto se ovo dešava u državi. Seljake je izdala (njihova) Hrvatska Seljačka stranka (HSS). Izdali su ih i Savezi seljačkih udruga, čiji je predsjedsjednici Željko Mavrović i Ivan Kolar iz Virija. Seljaci nisu mogli ništa drugo očekivati od: BOžidara Pankrotića, Damira Bjsa, Josipa Friščića, Miroslava Čačije i Stanka Grčića,.., tobože nekih lažnih seljačkih lidera. Koji sjede u parlamentu i koaliciji su sa vodečim HDZ-ovcima i to preko leđa seljaka i radnika...

    BJELOVAR / CROATIA
    07. OŽUJAK 2010.
    Branko Stojković
    095/814-82-90, 091/797-65-56
    brankostojkovic152@yahoo.com
    HRVATSKI POKRET ŠTIT
    http://istinazanarod.blog.hr
    http://mesomeso.blog.hr
    http://bjelovarskik lan.blog.hr
    BRANKO STOJKOVIĆ - Facebook

    avatar

    07.03.2010. (16:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...