Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (37)

Marketing


  • K

    Kad čitam komentare tih bijelih vitezova, hvata me jeza od tolike mržnje i frustracije koja isijava iz njih.

    Ali nisu oni i njihove provale toliko zanimljivi, koliko činjenica da se o ovome raspravlja u britanskom parlamentu(!). To nije za zanemariti, izgleda da muškosfera polako ulazi u fazu "čačkanja mečke". Sve dosad je Roosh bio ispod radara jer su njegove aktivnosti bile ograničene na online svijet, koji je uvijek bio sigurno utočište za one koji razmišljaju drugačije. E sad, s onim prošlogodišnjim nizom predavanja u Kanadi i Europi Roosh je počeo ugrožavati jednu bitnu stvar - monopol elitnih struktura i njihovih korisnih SJW-budala na širenje ispravnih stavova u javnosti. To je već ozbiljan "grijeh", i to mijenja stvari.

    Jesu li naši mediji ikada izvještavali o Rooshu?

    avatar

    04.02.2016. (12:28)    -   -   -   -  

  • jelen

    Isti mediji koji pozivaju na linč Roosha i njegovih prijatelja zbog očito satiričnog članka potpuno ignoriraju tisuće stvarnih slučajeva oružane pljačke, seksualnog napastovanja i silovanja u Njemačkoj i Švedskoj. To nije slučajno.
    -bogme nije. Licemjerje je jedna gadna stvar, al cinično spletkarenje u svrhu političkih agendi to je još jedan razred gadosti sam za sebe

    Ako ne možete vjerovati medijima da pošteno izvjeste o najobičnijem mirnom piću nekolicine ljudi, kako im možete vjerovati u vezi geopolitike, izbora ili bilo koje važne teme?
    -nikako.

    Da se o tome Rooshu zaista raspravlja u britanskom parlamentu to mi je van svake pameti, ne bi me više ništa trebalo iznenađivati al opet ne mogu povjerovati da je tako nešto moguće dok u isto vrijeme Britanija izgleda ovako: https://www.youtube.com/watch?v=hWkheDufAdU
    ili ovako: https://www.youtube.com/watch?v=4uLM3wlYuWw
    Europu bi mogla spasiti još samo ozbiljna perestrojka, ali puno previše je faktora protiv. Polako propadanje (koje više i nije baš tako polako).

    avatar

    04.02.2016. (13:46)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @jelen: točno tako - tamo u parlamentu se zgražaju nad Rooshom, a Rotherham i slične skandale koju predstavljaju realnu "kulturu silovanja" potpuno ignoriraju, To nije samo naivno, već i izrazito zlonamjerno. Najluđe je kako za "porast stope silovanja od 41%" pokušavaju okriviti Return of Kings.

    Churchill se okreće u grobu.

    @K: mene nije lako šokirati, ali i mene je zaprepastila razina krvoločnosti koja izvire iz tih ljudi.

    Naši mediji su vrlo površno izvjestili o Rooshu kada je izdao "Bang Croatia", pretežno u neutralnom tonu. Kako nema sastanka u Zagrebu vjerojatno nisu smatrali previše popularnim uhvatiti se te teme, ali ne sumnjam da će prije ili poslije doći na red, pogotovo kod najrogonjskijih novina kao što su Jutarnji i Večernji list.

    U Srbiji je Blic izdao izrazito ratoboran i agresivan članak pod naslovom "Pobornici silovanja organiziraju skup u Beogradu". Za Sloveniju ne znam, povirio sam Delo i sl. ali nisam primijetio ništa.

    avatar

    04.02.2016. (13:53)    -   -   -   -  

  • Zoni

    Mi o vuku...
    http://www.jutarnji.hr/najpoznatiji-zenomrzac-na-svijetu-u-subotu-o rganizira-skupove-u-43-zemlje-svijeta-pobornici-legalizacije-silovanja-okup it-ce-se-i-u-beogradu-/1513754/

    avatar

    04.02.2016. (14:30)    -   -   -   -  

  • Vuk

    Tiranija i okrutnost politicke korektnosti.

    avatar

    04.02.2016. (16:45)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Moj komentar na Facebooku
    Moj komentar na Jutarnjem

    avatar

    04.02.2016. (16:59)    -   -   -   -  

  • Kretzy's [r]evolution

    Podrška. Iako VRLO rijetko nalazim shodnim komentirati članke...ovaj put sam morao reagirati na članak u Jutarnjem listu. Teror SJW-a i "bijelih vitezova"postaje neizdrživ.

    avatar

    04.02.2016. (17:36)    -   -   -   -  

  • Igniss

    A postat će samo još gore... za godinu-dvije ćemo se možda prisjećati ovog trenutka kao "iznimno mirnog i sigurnog razdoblja"

    avatar

    04.02.2016. (17:54)    -   -   -   -  

  • Malik Tintilinić

    Brate Ignisse! :)
    Jaoooo...sad sam pročitao komentare na jutarnjem....nevjerojatno koliko glupih muškaraca...nevjerojatno...a ljudi nisu svjesni da bi tvoj blog trebao biti dio spolnog odgoja u osnovnim i srednjim školama...i da bi ga pod obavezno trebali čitati svi mladići i djevojke..

    Ali, iskreno....nemoj ti puno švrljati po Jutarnjem i komentirati...i navlačiti trollove ovamo...da gamad nekako ne blokira ovu oazu slobodnog i zdravog uma...
    A Roosh će se već nekako snaći bez nas...mi Hrvati moramo igrati mačekovsku igru...ispod stola dok veliki ratuju:)

    avatar

    04.02.2016. (22:35)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    Mediji su lutkarska predstava,
    ali svime upravlja netko sasvim drugi,
    netko kome uopće nije do igre i predstave ;)

    P.S. Tko bira što gleda,
    u velikoj je prednosti pred onima koji vjeruju da sudjeluju.

    avatar

    05.02.2016. (01:31)    -   -   -   -  

  • alfabetić

    Ženama su muškarci dali prava. Nastavi li se ovo ludilo, one će bez tih prava koje su dobile ostati. Samo je pitanje za koliko vremena će se to dogoditi?

    avatar

    06.02.2016. (16:14)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Ovim tempom za 5-10 godina. Houllebecq je u svojoj knjizi "Submission" detaljno opisao proces.

    avatar

    06.02.2016. (18:32)    -   -   -   -  

  • zelimpisati

    Postovani gospodine Igniss,
    citam ovaj blog vec dugo i potpuno se slazem sa tvojim stavovima i sadrzajem bloga. Nisam komentirao dosada nista. Jednostavno sam uzivao u citanju, a inace nisam covjek koji ce nekoj temi redovito dodavati svoj sol i papar. Ipak, kako se nosis sa napadima na tebe kao osobu? Tvoje pisanje izaziva bijes predstavnika bagre kojoj je jedina profesija zgrazanje, zatim i politicki korektni slabici se brzo priklone dominantnome misljenju. To najbolje vidim u Njemackoj gdje zivim...

    Pogledaj samo napade na sebe na Facebooku i na jutarnjem listu nakon tvojih komentara. Nevjerojatno da neki ne znaju niti sta je satira... Bojim se da ce tvoji komentari na tako masovnim socijalnim mrezama privuci na ovaj stvarno kvalitetni blog masu trolova... U komentarima je i na ovom blogu bilo napada na tebe, a i na najkvalitetnijeg komentatora, Vuka. Mislim da ti to ne treba. Tvoje pisanje pomaze mnogim muskarcima da realnije sagledaju svijet koji ih okruzuje i razmisle o svojim odnosima sa zenama. Ovaj blog u gomili besmislica i gluposti koje nas okruzuju stvarno podize kvalitetu zivota muskarcima i pomaze im bolje zastititi vlastite interese. Sa velikom vecinom stvari napisanih na ovom blogu razumnim ljudima lako se sloziti.

    avatar

    06.02.2016. (23:56)    -   -   -   -  

  • Bruno Villa Castelli

    Zapadni svijet je potpuno poludio i vec dugo radi na vlastitom unistenju.
    Nabrojati sve apsurde tzv. demokratskih zemalja je nemoguce. Ne znam dokle ce ovakvo neizdrzivo stanje trajati, ali rezultat svega biti ce katastrofalan. Bagra rodjena za zgrazanje sastoji se od politicke ljevice, novog nacizma koji se zove feminizam, parazita koji nista ne rade osim sto se javno zgrazaju,homoseksualnog lobija i politicki korektnih jadnika koji samo slijede nametnuto misljenje.

    avatar

    07.02.2016. (00:18)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @Želimpisati: hvala na podršci i pozitivnim komentarima, pogotovo mi je drago vidjeti da imam čitatelje diljem svijeta. Nisi prvi koji se brine o tome da će moji komentari na društvenim mrežama dovući ovamo još trollova, no moram reći da je to pretjerana briga.

    Kao prvo, na blogu već puno postova zaredom vlada potpuni mir, nema čak ni benignih (clueless) trollova, a kamoli ovih najluđih i fanatičnih. To nije zato što sam obrisao nekoga već zato što ih jednostavno nema - ipak sam (relativno) mala riba.

    Kao drugo, čak i ako ih bude ti trollovi se mogu samo pjeniti i sramotiti sami sebe (dok podižu moj promet i search page rank), a ako pretjeraju će ionako biti izbrisani. Ne mogu nikome nauditi. Ovo je ipak "safe space" nad kojim imam kontrolu.

    Kao treće, nije baš točno da privlačim bijes trollova time što komentiram osjetljive teme po Jutarnjem, Facebooku i sl. Radi se o ljudima koji su poput bijesnih pasa i mrzit će te jednostavno zato što postojiš ili zato što im je netko rekao da te mrze, a ne zato što si im rekao X ili Y. To najbolje možeš vidjeti u činjenici da su mi prve prijetnje nasiljem počele pristizati još prije 4 godine povodom vrlo mlakog posta u kojemu sam se oprezno usudio sugerirati da nije dobra ideja oženiti poznatu preljubnicu čije je jedino postignuće u životu pornić.

    Drugim riječima, haters gonna hate.

    Svejedno, s obzirom na moj manjak vremena i izglednu apokalipsu u Europi, mogu se složiti da ne vrijedi trošiti vrijeme na komentiranje uokolo, već je bolje samo pisati postove i knjige i raditi na sebi i svojoj financijskoj nezavisnosti. Upravo radim na drugoj knjizi koja stiže uskoro.

    A kako se ja osobno nosim sa svime time - mentalno treba imati sklop "ako ti nije zabavno, nešto radiš pogrešno". A fizički i financijski, naravno svim silama slijedim primjer Vuce (cijeli video je fenomenalan, ali ako ti se ne da gledati cijeli video, dio na koji mislim je između 3:33 i 4:10...)

    @Bruno Villa Castelli: moja skromna procjena je da će ako do 2017. godine ne bude korjenitih promjena doći ili do kalifata ili do građanskog rata.

    avatar

    07.02.2016. (11:29)    -   -   -   -  

  • Bruno V. C.

    Igniss, spomenuo si knjigu. Ne znam kad cu posjetiti Hrvatsku, naime zivim u BRD , ali zelio bih je kupiti. Procitao sam veliki dio bloga i moje zivotno iskustvo potvrdjuje vecinu ovdje napisanog...
    Dakle , gdje se moze kupiti ili naruciti tvoja knjiga?

    avatar

    07.02.2016. (11:45)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Hvala ti puno! Uvijek mi je drago čuti tako nešto :)

    Link je tamo na samom vrhu bloga, iznad najnovijeg posta,a vodi na webshop Webknjižare u kojemu možeš pogledati više o knjizi i izvršiti narudžbu.
    (ako si iz BRD, očekujem da bi ti poštarina trebala biti 50 kn, a plaćanje je moguće ili karticom ili uplatom preko banke)

    avatar

    07.02.2016. (12:48)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Novi post: Rođeni za zgražanje 6B: Roosh uzvraća udarac

    avatar

    07.02.2016. (19:45)    -   -   -   -  

  • Malik Tintilinić

    @ Igniss : "Svejedno, s obzirom na moj manjak vremena i izglednu apokalipsu u Europi, mogu se složiti da ne vrijedi trošiti vrijeme na komentiranje uokolo, već je bolje samo pisati postove i knjige i raditi na sebi i svojoj financijskoj nezavisnosti. Upravo radim na drugoj knjizi koja stiže uskoro."...to je to...stvarno je šteta da trošiš vrijeme i energiju na idiote...

    Btw...vidim da dobro razumiješ geopolitiku...tvoja prognoza razvoja događaja u Europi u slijedećih par godina? :)

    avatar

    07.02.2016. (22:33)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Novi post: Cure koje vole kretene 11: Zatvorska čuvarica pobjegla s osuđenim silovateljem

    avatar

    10.02.2016. (21:59)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @Malik Tintilinić: ceteris paribus, ili građanski rat ili prvo kalifat pa onda građanski rat negdje krajem 2017. godine.

    avatar

    10.02.2016. (22:00)    -   -   -   -  

  • Malik Tintilinić

    A jbg sad...u mogućnost građanskog rata ne vjerujem....jer od 1950-tih godina prošlog stoljeća ljudi na Zapadu žive nevjerojatno ugodne i konforne živote...tako da mislim da je teško očekivati oružanu pobunu masa...natjerati nekoga da ostavi svoj tablet, da se uprlja, izgrebe, gladuje.... ili da slupa negdje taj tablet...

    Sudionik sam našeg rata..kad je zaista naš narod bio ugrožen...jasno se znalo tko je agresor...a opet su se ljudi vrlo nerado uključivali, masovno dezertirali...i uglavnom se kukavički držali (Srbi su bili još i gori, jer su bili svijesni da su agesori)...inače grozim se od brojke 500 000 osoba koje imaju nekakav braniteljski status...jer je u svakom gradu zahvaćenom ratom bilo tek par stotina pravih dragovoljaca....koji nisu lako odstupali, na koje si se mogao osloniti i u krajnjoj liniji koji su bili sposobni pucati u "živu silu"...većina ostalih je samo drhtala i držala glavu među koljenima.

    E, sad...kalifat je svakako moguć...ako se nastavi (kako ti kažeš) priljev od preko milijun Arapa godišnje samo u Njemačku...

    S druge strane...bez obzira što nisam simpatizer američke politike, ipak smatram da će na vrijeme skužiti da moraju riješiti stvar (kao što je bilo sa WW2)...jer ukoliko nestane Europa...nestati će i Amerika...vjerujem da to svi vide...iako mi trenutna igra nije jasna...osim naravno sisanja nafte

    avatar

    11.02.2016. (17:29)    -   -   -   -  

  • Zoni

    @Malik Tintilinić Zašto misliš da će SAD nestati ako nestane Europa?
    Što se tiče građanskog rata u Europi, ne tvrdim da će se dogoditi krajem 2017. (ili uopće), ali ako se dogodi to neće biti rat kao Domovinski. Ratovalo bi se u urbanim središtima i eventualno okolici, ne po cijeloj Europi. To je naravno samo moje predviđanje, nisam stručnjak.

    avatar

    12.02.2016. (00:49)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @Malik: hvala na izvrsnom uvidu u rat, potpuno si u pravu. Nesumnjivo moderne ugodnosti (tableti i sl. kako kažeš) drastično omekšavaju potencijalne borce i njihovu motivaciju, a k tome naravno postoji i drastičan gubitak patriotizma (Heartiste je nedavno imao izvrstan članak o povezanosti stopa pretilosti i nestajanju patriotizma, isto vrijedi za stope samohranog majčinstva, stope promiskuiteta, feminizma, stope korupcije... ljudi se nemaju za što boriti) koji još više uništava motivaciju.

    Ali znači li to da neće biti oružanog otpora? Mislim da ne znači. Pa i ISIS-ovci sa zapada su živjeli meke živote prepune blagostanja i tableta pa su ipak otišli u glad i opasnost zbog par besmislica. Jednom kada je povjerenje u vladajuće strukture izgubljeno, potrebno je samo par iskri da u ljudima probudi razne strasti za koje nisu ni znali da postoje.

    Što se Amerike tiče, moguće je da se radi u dugoročnoj igri izolacije i uništenja Rusije s konačnim ciljem A) ekonomskog i političkog preuzimanja vlasti u Rusiji i B) neutraliziranja njihovog nuklearnog arsenala (bilo na način da ih se okruži stotinama tisuća raketa za presretanje, bilo da ih se toliko ekonomski uništi da više ne mogu održavati značajan arsenal, bilo na neke podmuklije načine) .

    Naravno, vrijedi činjenica da bi takva strategija bila od koristi samo nekolicini utjecajnih i/ili fanatičnih globalista (pretežno baziranih u SAD-u i Europi), a narod diljem svijeta bi pri tome jako propatio. Ali kako smo već vidjeli, živimo u svijetu u kojemu se rade vojne invazije u nevine države samo kako bi neki tamo Raytheon i Lockheed mogli ostvariti 20% više profita.

    Bilo kako bilo, uvijek moramo imati na umu razliku između naroda i elite, pogotovo one elite koja nije vezana za određenu geografsku lokaciju.

    Ali, da se vratimo na temu Europe, europski problemi su izazvani isključivo samom Europom. Migrantska kriza postoji zato što je Europa sama omogućava i potiče, a ne zato što je to izazvao SAD, Turska, Saudijska Arabija ili netko drugi. Većina migranata nemaju nikakve veze ni s ratom ni s izbjeglištvom, i dolaze samo zato što se ovdje nude milijarde eura na dar. Europa bi kada bi htjela već sutra mogla prekinuti cijelu stvar. Ali neće, jer je zaražena globalističkim virusom.

    Globalisti se u pravilu boje nacionalizma i snažnih obiteljskih i nacionalnih struktura. Za njih je puno povoljnije imati razjedinjeno društvo s velikom nejednakošću i sukobima između velikog broja demografskih skupina, jer je takvo društvo puno lakše kontrolirati i neprimjetno iz njega crpiti bogatstvo za sebe.

    avatar

    12.02.2016. (12:24)    -   -   -   -  

  • Malik Tintilinić

    Moja je teorija da Amerika ipak neće dopustiti da se raspadne Europa...Europa kakvu poznajemo...sa visokim standardom, infrastrukturom...Mislim da ipak dobar dio tehnoloških inovacija još uvijek dolazi iz evropskih zemalja (Njemačke)...te se zatim razrađuju u bogatoj Americi....uostalom, gdje bi Amerikanci putovali, ako ne po starom kontinentu...
    Napr...ove godine...i pored očajne gospodarske situacije..imati ćemo najbolju sezonu ever...jer normalno je da će dosta bogatih zapadnjaka odustati od putovanja u Magreb, Egipat, Tursku...to su ogromna tržišta i veliki brojevi... dosta toga će doći kod nas...

    Da se opet vratim na naš rat....Domovinski...koliko nam je pomogla blizina zapada...naravno da je nama sve to djelovalo strašno i da smo imali velike žrtve....ali da smo bili zemljopisno smješteni negdje istočnije...bilo bi deseterostruko gore...Da, naravno da je zapad dopustio Miloševiću agresiju... morao ju je brzo i dovršiti....ali isto tako ga je i zaustavio....napr...od 12.mjeseca 1991 gotovo da nije bilo napadajnog djelovanja JNA...pogledajmo samo BiH...koja je samo nešto istočnija zemlja od Hrvatske...i samim time manje bitna za zapad...koliko se više krvoprolića i gadosti događalo nego kod nas....

    A sama Europa danas je slijepac...uglavnom se drži zakona kao pijan plota...sva ova prava koja dobivaju izbjeglice predviđena su za koju tisuću ljudi godišnje...a ne za milijune...ali da Amerika (što nesumnjivo može) zaustavi rat na Bliskom istoku naravno da ne bi bilo izbjeglica, posebno ne ovoliko...a ukoliko se ovo dopusti i nastavi ...normalno da će se dogoditi isto što se dogodilo i Zapadnom rimskom carstvu....

    avatar

    12.02.2016. (20:16)    -   -   -   -  

učitavam...