Komentari

navijachajduka.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Žungul

    Vrlo poučan tekst.
    Moram priznati da nisam znao da su ti transferi tako komplicirani,ali Ante je to kao i sve do sada pomno ispratio i analizirao.
    Raspodjela je čini se podosta nepovoljna za Hajduk ali to donekle i razumijem,jer ne možemo platiti igrače koje dovodimo i onda im moramo dati procenat prilikom odlazaka.....ali...
    zašto procente dajemo igračima poniklim u našoj školi?!? Da li zato šta im sa 21,22. istekne prvi ugovor,u obnovljenom im nemamo šta ponuditi,pa onda i njima dajemo procente ?!?
    Kakogod....transferi su nam podosta niski i nepovoljni,i kad još dajemo po 3-40%,to je katastrofa!
    Šta se tiče konkretno Kalinića (mada držim da je Ante taj nprimjer da čisto slučajnim odabirom primjera),drži da je cifra od 4 milijuna poprilično visoka i držim nerealno previsoka za Kalinića.Naravno da se nebih bunio da dobijemo i 44 a ne 4 miljuna...ali,držim da je to netočna informacija.
    On ne vrijedi toliko.....miljun da dobijemo...puna šaka brade.
    Mene pak izludjuje kad čijem da se za nedokazanog Šimunovića daje 6 milijuna + dodatni bonusi,dok u isto vrijeme za kapetana Hajduka Milovića,dokazanog igrača pominju neki anonimni klubovi i cifra od 200-300 tisuća!!!!!
    Pa Milović je za klasu bolji od Šimunovića.Ovaj je možda perspektivniji ali dati toliko za nedokazanog igrača,u odnosu na iskusnog i dobrog Milovića mi je nerealno...6-8 milijuna...napram 200-300 tisuća....strašno!!!
    Ili za Milića dobijemo 500 tisuća!!!!
    Pa zar nije Milić bolji nogometaš od Šimunovića?????
    Svojedobno je objavljeno da su Pletikosa iSrna pošli u Šahrjor za 2 miljuna eura...OBOJICA....obojica za ukupno 2 miljuna...u isto vrijeme Vukić iz Partizana u isti taj Šahtjor za...6 miljuna eura!!!!
    3 puta Vukić skuplji od 2 najbolja nogometaša Hajduka i dvije zvijezde nogometne reprezentacije...i igrača koji su napravili 3 puta bolju karijeru od tog Vukića!!!!
    TO SU ZBILJA NEKE VELIKE,VELIKE NELOGIČNOSTI!!!
    Po meni...Kalinić nije ni za zeru bolji vratar od Šilje Blaževića...Šilju smo dali za nula kuna!!!!....a ovaj ka vrijedi 4 miljuna?!?...daj Bože....ali meni se prije čini da je to samo laž kao i ona za Sušića u Inter za 5 miljuna....
    Bojim se da se ovaj ne priključi onoj družini od poklonjena 31-nog nogometaša....
    HŽV!

    avatar

    10.01.2016. (00:06)    -   -   -   -  

  • Žungul

    Pozdrav Ante!!!!
    Interesira me tvoj osvrt na poslednje dogadjaje u našem Hajduku:
    -zašto nas se lagalo da postoje igrači koji nisu na prodaju (Vlašić i Balić.)Da smo odbili prije pola godine 4-5 milijuna Valensije za Balića,da je on igrač od 10 miljuna,pa transparent "No Balić-no party"...a na koncu je otišao za 3 miljuna...i to u rate!!!!!
    -Da li to znači da je i ova priča o odbijnju 8 miljuna za Vlašića,laž?
    -Tako nas se lagalo i za Tomasova,Milića,Maloču,Maglicu,Vukovića,itd.itd.
    -Zašto smo rasrodali zlatnu Vukasovu generaciju kadeta koja je bila najblisavija budućnost Hajduka,i to sve za po pola do 3 miljuna?
    -ZAŠTO STALNO PRIČAMO O EKSTRATALENTIRANIM IGRAČIMA,KOJI SERIJSKI PROPADAJU U HAJDUKU,PA IH ONDA DAJEMO MUKTE ILI PRODAJEMO ZA SITNI NOVAC U ANONIMNE KLUBOVE,A PRI TOME IH SVE PLJUCAMO KAKO SU NIKAKVI,KAKO SU IM ĆAĆE MEGALOMANI,NADEBLJALI SE ITD ITD.
    Hvala!!!!
    HŽV!

    avatar

    03.02.2016. (21:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...