Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • annaboni

    iz izlišne i skupe procedure , nota bene, da bi sad nacija očekivala mesijansko riješenje vlastite nemoći

    avatar

    22.11.2015. (11:55)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Možda bi rješenje krize bilo da instaliramo kao premijera personalnu uniju Bore Dežulovića i Viktora Ivančića, obzirom na silnu pamet kojom rqspolažu, sve do odgovore na kojekakve probleme koje su do sada ponudili i inače dugogodišnje iskustvo u generalisanju poslije bitke, uspjeh bi bio zagarantiran.

    avatar

    22.11.2015. (12:03)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    freshcrap, nemoj mi reći da si im zavidan na silnoj pameti kojom osobno ne raspolažeš? nitko ne bi pogodio.

    avatar

    22.11.2015. (12:31)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Ne Modesti moja ljepota nadoknađuje očiti manjak intelekta, zato i svratim ovdje do tebe po nove spoznaje, fascinantna je pozitivnost kojom odiše ovaj tvoj blog, vjerojatno to proizlazi iz tvoje osobnosti

    avatar

    22.11.2015. (13:04)    -   -   -   -  

  • samohranamajka

    Ccc, Mod, eto, ne uklapaš se u pozitivne vibre :)))... Loše emitiraš :))))...
    Čuj, ovako laički, pokušat ću proniknuti u izjavu o kojoj piše Ivančić. (Mislim, trebalo mi je da dva puta pročitam tekst da se uvjerim da je to doista izjavio Božo.).

    Eto, ja mislim da je Božu frka i da situacija u kojoj se nalazi doista jest izvanredno stanje, jer, ako se sjetimo prijetnji u Francuskoj, kao meta terorizma tagiran je upravo predsjednik Francuske. A ta sitna i nebitna razlika između nacionalnosti i državljanstva, pa tu smo lekciju javno već odslušali. Kao što je i navada u onih koji ne žele učiti jer su zapravo škole već završili, za očekivati je da će se prvi neki ozbiljniji prosvjed u RH održati na način da će se jajima gađati neka pogrešna meta, kao što je to bio slučaj u Turskoj (to je ona zemlja iz koje uvozimo sapunice) gdje su opravdano revoltirani prosvjednici protiv ruske intervencije jajima gađali nizozemski konzulat umjesto nasuprot smještenog ruskog. Preslikano na našu trajno izvanrednu situaciju, prošla baba s jajima (nagađali se tokom godina SDP-ovi i HDZ-ovi), pa je zapravo skroz čisti teren da Most pokaže svoje umijeće. Zbunite zavjesu, ja sam se spustio.

    Ovaj puta, Mod, jaje je bačeno na tvoj blog. Sram te bilo i stid.

    A Ivančić i Dežulović, e pa tko do sada nije prihvatio ne pišu po diktatu, nikad ni neće. Upravo zato nam stručnjaci bježe van: da vidim, jel ti desnica na srcu, dva prsta u zraku, zvijezda na čelu, srp i čekić u ruci... I onda dobiješ lijepi bezideološki srednjak...

    avatar

    22.11.2015. (13:31)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    uprav` tako mamo, radio valovi mi nisu dovoljno kolindirani, trep-trep, pravo me stid :0)))

    avatar

    22.11.2015. (14:03)    -   -   -   -  

  • lion queen

    po količini filozofije izbačenoj na jedan citat od tri retka rečenice misli prepisane s jednog mog nedavnog posta, ispada da je samohrana majka zapravo zakamuflirani pero u šaci.. tipičan primjer kako puno pričati, a ništa suvislo ne reći.

    avatar

    22.11.2015. (14:03)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    lol. za razliku od evo tebe kao kraljevskog primjera suvislosti, LQ?

    avatar

    22.11.2015. (14:14)    -   -   -   -  

  • lion queen

    pa suvislo je to što sam ja odavno napisala da su se članovi vlade trebali birati putem javnog natječaja, ako je mostaš zbilja imao namjeru zaposliti stručnjake, a ne postavljati stručnjake, ili ih tražiti od stranaka s kojima pregovara. onda su o tome pisali ovi tvoji likovi, koje spominješ, a samohrana mater o tome ispalila cijelu filozofsku misao novijeg postkomunističkog primitivnog kapitalizma.. i što tu ima biti nesuvislo ili suvislo? hoćeš i ti malo filozofirati, ili ti je sada jasnije?!

    avatar

    22.11.2015. (14:24)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    odavno je jasno da si šizika LQ, no ne znam odakle ti samo ideja da bih takav histerični bahatluk ovdje trebala tolerirati? izvoli snjest.
    prvo optužuješ samohranu da je pero u šaci i da je prepisala misli s jednog tvog nedavnog posta (mda, sigurna sam da mama revno prati tvoj neskriveni genij) i da puno priča a ništa suvislo ne kaže, a zatim veliš da je "samohrana mater o tome ispalila cijelu filozofsku misao novijeg postkomunističkog primitivnog kapitalizma."
    ergo, izjavljuješ da je "filozofska misao novijeg postkomunističkog primitivnog kapitalizma" zapravo tvoja misao koja ne kaže suvislo ništa (jer mama ne govoreći navodno ništa suvislo navodno prepisuje misli s jednog tvog nedavnog posta). ge-ni-jalno. ne zaboravi zatražiti tantijeme.

    avatar

    22.11.2015. (14:57)    -   -   -   -  

  • samohranamajka

    Hoćemo lion queen za precjednicu! (Jel' to dovoljno sažeto, smislom i slovima?)

    Mod, ma, ova kritika ne ide mene zapravo. To ti je još jedan mućak bačen na krivu adresu zbog nepoznavanja zastava. Ona zapravo spočitava Viktoru Ivančiću što joj je kopirao temu i prijedloge, no, za tako nešto reć' autoru teksta treba angažirati cijeli sanitetski odred da pokupi ono što bi, ako bi, u virtuali ostalo od LQ-ine partijske kritike :)...

    Premda je Ivančić na primjeru građanke (kako dobro! Preciznije, semantički čisto!) zorno prikazao kako se razvojem kognitivnih sposobnosti, učenjem i uz malo poznavanja lokalne scene (tipa koja je čija zastava) može sasvim dobro broditi po bespućima nerazumijevanja.

    Kad vidim ovakve komentare (s. mater - to je ono, sad me u jaja, to kao kad je Raspudić, vodeći intelektualac, u javnosti se pohvalio kako je svojedobno u nekim mlađim danima Dežuloviću prodao šaku u facu, to mu je bio jedan od žešćih argumenata u obrani, a čega drugoga doli vlastite osobnosti), uopće me ne čudi da se cijela Europa ponaša upravo onako kako je ISIL predvidio u svojoj strategiji: malo nacije, malo vjere, strogog minimalizma (crno-bijela zastava) i eto ti dobitne kombinacije. LQ, ti još nisi promovirana u hürem? Kaj, veliš, ni u haremu ni stručnost ni radno iskustvo (mislim na širenje sumalgice) baš nitko ne batali... Ccc...

    avatar

    22.11.2015. (20:39)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    pa da, još šaka paranoje i po običaju s el kjuićima rezultat: ludilo brale, malo žešće.

    avatar

    22.11.2015. (22:58)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    U nekm sam turbulencijama, privatno, poslovno, pa mi je čak uspio promaći ovaj Ivančićev članak. Došao sam zahvaliti što si ispravila tu nepravdu.
    A inače, vidim da si i dalje pod opsadom čavoglavih ujedenih za srce, dakle sve je u najboljem redu, kako i treba biti.

    avatar

    23.11.2015. (01:03)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    ej pero, bok :0) nema na čemu i drž` se! Ivančić redovito precizno i maestralno, pa bi zaista bila šteta propustiti.

    avatar

    23.11.2015. (10:22)    -   -   -   -  

  • lion queen

    da, samohrana je odmah shvatila.. ti si malo otupjela, otkad te nema ovdje :)

    avatar

    24.11.2015. (20:06)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    svi se dakle slažemo da je samohrana odmah shvatila da optužuješ ništa manje nego Viktora Ivančića da ti je popalio "misli".
    (mislim, ideja da te mama prati je dovoljno urnebesna, ali tvoja optužba da te glavom i bradom revno prate Dežulović i Ivančić... pa... lq, nema riječi koja bi taj urnebes nad urnebesima mogla opisati. a još urnebesnije da ti to potpuno ozbiljno. i još potvrđuješ. lijepo rekoh, ge-ni-jalno.)

    avatar

    24.11.2015. (21:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...