Komentari

malenazvijezdice.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • 14.12.2002.

    Uvođenjem Zakona i adekvatno kažnjavanje ubojica i divljaka na cesti smanjio bi se broj nevinih žrtava na cesti.
    Ponekad mi se čini da Zakon samo štiti ubojice i njima pogoduje.

    Ja osobno ne vozim, tj. bojim se vozit, ponekad mi se rugaju kako to da ne vozim, ali za mene je bolje da ne vozim, jel imam neki strah od vožnje.Čak sam i davno upisala vozački, ali ga zbog straha nikad nisam položila, i nije mi žao. Vozim se javnim prijevozom cili život, i na to sam navikla, ili pak pješačim.

    Sviječica za Stelicu i sve ostale koji su nedužno ubijeni u prometu.

    avatar

    17.11.2015. (19:08)    -   -   -   -  

  • Stelina mama

    14.12.2002.
    Hvala na dolasku i na svjećici..
    ...a zakoni su namjerno (SVI ZAKONI) pisani da idu u prilog onoga tko je nešto skrivio.. to je pod krinkom morala i brige za tog jadnog optuženog čovjeka.... pa će se tražiti apsolutno sve da ga se oslobodi krivnje.. Valjda tako imaju osjećaj da i sebe oslobađaju od krivnje.. ne znam. Žrtva je tu nebitna. Uzalud je naša borba da se to promijeni..

    avatar

    17.11.2015. (20:45)    -   -   -   -  

  • 14.12.2002.

    Draga gđo Sandra, možda, možda se jednom to sve promijeni, iako čisto sumnjam. Dovoljno je pročitati crnu kroniku, i uvijek prođu nekažnjeno ubojice, kriminalci... ili pak prođu sa minimalnom kaznom ili šta je najgore ne bude niti kažnjeni. Uvođenjem radikalnih kazni kao šta je dugotrajna kazna zatvora, doživotno oduzimanje vozačke dozvole može se nešto postići.

    Suđenja predugo traju, spisi se šalju sa jednog suda na drugi i tako u nedogled. Nitko ne pita kako je obitelji žrtava, kako oni žive, kako je njihov život zauvijek obilježen. Strašno sam emotivna i pogađa me nepravda.

    Nažalost, zbog Zakona koji štiti ubojice, obitelji žrtava su kažnjeni za cijeli život. Jako tužno.

    avatar

    17.11.2015. (21:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...