Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • alkion

    Oprosti staroj komunjari na nepoznavanju Biblije, tko vodi magarca? ..:)))

    avatar

    01.10.2015. (21:18)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Ako se ne varam Arhanđeo.

    avatar

    01.10.2015. (21:24)    -   -   -   -  

  • lion queen

    ne mogu vjerovat da su nevjernici postali veći vjernici od pape. ccccccc tko bi rekao da ću na modestinom blogu zateći Majku Božju u pozitivnoj ulozi.. e, za ovo se jutros zbilja trebalo probuditi :))) modesti, kad je zakazana krizma?

    avatar

    01.10.2015. (21:26)    -   -   -   -  

  • alkion

    Evo zašto volim Šeldona iz Teorije velikog praska... čovjek teško prepoznaje sarkazam...

    avatar

    01.10.2015. (21:33)    -   -   -   -  

  • samohranamajka

    Krasna slika...

    avatar

    01.10.2015. (21:44)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Ne mogu ti opisati koliko mi je milo što si postala objektivnija i što si odustala od selektivnog pristupa uvijek jednoj te istoj temi, u stvari ja nisam ni vjerovao da jedna dama koja se tako kulturno izražava, i ne etiketira sve koji možda misle drugačije od nje može biti zlonamjerna.

    avatar

    01.10.2015. (22:34)    -   -   -   -  

  • alkion

    lion Queen & FreshCaYg :

    Sarkazam (grč. - sarkasmós; sarkazein = gristi usne od bijesa, sarx = meso) je zlobna, ljuta, zajedljiva, oštra i gorka poruga ("koja grize u meso"); pojačana ironija. To je oštra, pakosna poruga, jaka ironija, obično zasnovana na paradoksu. Polazište joj je negativan stav prema onomu kojem je upućena.

    Ksenofobija označava strah ili anksioznost prema strancima ili nepoznatom, etimološki riječi dolazi od grčkih riječi ‚ (ksenos), što znači stranac i (fobos) - strah. Pojam se rabi (koristi, upotrebljava) za opisivanje straha ili mržnje prema stranicima ili prema ljudima drugačijim od samoga sebe. Na primjer, rasizam se ponekad može opisati kao oblik ksenofobije.

    MOD:

    šizi je upućeno, naravno, Semperko je bio jasan do bola. Htio sam još pridodati da je Šeldon, za razliku, ipak inteligentan (barem u seriji), ali mi nježna kultura i "plava" krv nisu dozvolili toliku količinu i takav oblik komentara. Ne znam tebi, al' meni je nevjerojatno, pa čak pomalo i iritantno: pojedincima, čak i kad im nacrtaš i zorno obojaš, ne dopire do malih sivih stanica. Šta je moguće da postoje i neki koji su rođeni bez njih (malih sivih )?
    (Za neupućene, zadnje pitanje je ironija)

    avatar

    02.10.2015. (13:10)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    ju, čim mi ovakva arbitrarna veličina dade svoju ocjenu objektivnosti i selektivnosti (o tko zna već čemu, poznato je samo nesuvislom FreshCaYg njemu), odmah mirnije spavam!

    avatar

    02.10.2015. (13:11)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    semper, što to nije pripadnik terorističke organizacije? ;0)
    alkion, ostade pomalo nejasno, jel` to onda voliš sempera ili našu dežurnu šizu? ;0) p.s. i ja pratim Sheldona i opičenu ekipu TVP.
    mamo, jap, i višesmisleno, lijepa slika ružnog pojma.

    avatar

    02.10.2015. (13:11)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @alkion2, znam da si o šizi, ali se kao i ti malo zezah, nisam odolila ;0) što se ovih bez malih sivih stanica tiče, ma znaš već onu o granicama svemira i granicama ljudske gluposti. ne jednom sam se upitala odakle samo izviru sve te munjare, uskraćenici, likovi s dijagnozom i evidentno podkapacitirani likovi, to je naprosto nepresušno vrelo. nažalost.

    p.s. evo nas nešto i komentari zezaju, malo brkaju redoslijed pa malo ubacuju viškove znakova, na blogosferi nikad dosadno ;0)

    avatar

    02.10.2015. (13:19)    -   -   -   -  

  • alkion

    Ali pazi tek donjeg lika! Još da ti je ponudio deku da te pokrije da ne nazebeš? Briga za ljude na prvom mjestu!!!!!!!!!!!!!!!! uvijek i zanavijek:)))

    avatar

    02.10.2015. (13:27)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Ja vidjeh da alkion priča o sarkazmu, pa rekoh ajd da i ja malo probam, znam ja da nije to još dovoljno dobro, jebe me oprostite na izrazu ovaj google, pa ne mogu nać sve te definicije ovako neuk, zato mi je neopisivo drago što sam susreo vas dvoje vrhunskih intelektualaca, evo i sad su mi okice širom otvorene, :))

    avatar

    02.10.2015. (14:43)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @alkion
    1:0 za tebe. I oprosti što sam toliko glup da ne shvatih tvoju ironiju u pitanju pa te želih, ja sa malo sive mase, podučiti.

    avatar

    03.10.2015. (09:08)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @alkion, ou jea, ubi ga silno milosrđe.
    ma jok FreshCrap, majstore, nitko nije ni pomislio da ti to nisi ozbiljno. alaj si pametan, nema ti premca.

    avatar

    03.10.2015. (12:58)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @semper, već je pojašnjeno, alkion nije referirao na tebe. ali inače zajebancija za 5, sve u tonu.

    avatar

    03.10.2015. (12:58)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    2:0 za @alkiona.
    Prvo me prešao nazvavši me Semperko (tek sam kasnije shvatio da je to skraćeno Semper contra) što je mene odmah ponukalo da pomislim kako me za..., onda uvalio kukavičje jaje za koje sam mislio da je podmetnuto meni i da na kraju ne bi reagirao na moj pomalo ironičan komentar. Svaka mu čast i čest. Već dugo me ovako nije netko provozao.

    Usput, navratih po prvi puta na njegov blog i bi mi drago na koji način poziva na komentiranje: Da ne dođe do prijatelj drag...Stih iz predivne pjesme I.G.Kovačića Moj grob kojeg je maestralno uglazbio, nažalost, nedavno preminuli Arsen. Vjerujem da ću ga odsada češće posjećivati. Ne znam doduše hoću li nakon ove 'lekcije' baš i ostavljati komentare :-)!

    avatar

    03.10.2015. (20:03)    -   -   -   -  

  • alkion

    semper contra :

    Kažu da ako neki vic (ovdje sarkazam na ksenofobiju) nije smiješan (ne izazove željenu reakciju) onda ga govornik ne zna ispričati ili vica niti nema...Nakon tvog prvog maestralnog odgovora na moje prvo pitanje bejah presretan da mi je VIC (sarkazam) perfektan. Svo daljnje moje komentiranje se odnosilo na gore dvoje imenovanih (ili barem o njima).
    Kaj se pak dotikavle tvog rezultatovanja, ne bih to ipak bodovao. Ja se samo dobro zabavljam.
    Što se mog bloga tiče bio je vrlo pretenciozno zamišljen, ali sam nažalost izgubio i volju i preveliki interes. Sad se blogom bavim kad naletim na interesantnu temu i ako iz toga mogu što novo naučiti ili ostavim komentar ako me neko ili nečije mišljenje zaintrigira.
    Na mom blogu su svi Blogeri dobro došli i svakojaka mišljenja i diskusije su dozvoljene. Reagiram i po potrebi brišem isključivo nekulturne komentare i komentare koji vrijeđaju ili napadaju osobnost drugih komentatora.

    avatar

    03.10.2015. (20:33)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    ma ja se to malo divim sam sebi, osjećam se nevoljeno pomalo, u ovom vašem okruženju prepunom ljubavi i razumijevanja pa se kako se ono kaže, jel samozadovoljavam

    avatar

    04.10.2015. (11:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...