Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • lion queen

    a eto, nas je prethodno opljačkalo, pa nas nitko neće, svi bježe glavom bez obzira.. ne bi ni ušli u hrvatsku, da ne moraju preko nje prijeći... tako da ništa od tvog sna o sekularnosti... možda da su jugoslavenski komunisti inscenirali malo manje pljačke, možda bi danas bilo drukčije... štaš?!

    avatar

    23.09.2015. (21:24)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    sekularizam u Europi i svijetu živi već treće stoljeće, valjda si prespavala satove povijesti ili nemaš pojma o pojmu. a zaista ne znam što bi bilo s izbjeglicama i njihovim kretanjima da nas HDZ (čije članstvo, istini za volju, većinom čine bivši komunisti) nije opljačkao "pretvorbom i privatizacijom".

    avatar

    23.09.2015. (22:14)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Sekularizam je religija kao i sve druge, sve ideologije kad tad postanu nasilne samo je pitanje trenutka

    avatar

    23.09.2015. (22:30)    -   -   -   -  

  • lion queen

    @ modesti, čak i mala beba zna da su pretvorbu i privatizaciju smislili direktorski umovi iz doba jugoslavije.. a tko je mogao biti direktor u doba jugoslavije??? uvaženi član saveza komunista te iste jugoslavije!!! hdz i ostalo su samo posljedice te mračne koncepcije začete još u jugoslaviji... dakle, nemoj prosipati demagogiju.. a što se tiče sekularnosti, vidjet ćeš ti sekularnosti u europi, kad se ovi što upravo u nju ulaze udomaće... svi će europljani uskoro umjesto zurke nositi burke. i neka. mene to ionako ne tangira jer ja vjerujem u Boga ili Alaha, svejedno, jedan je Bog, pa mi burka neće biti problem... ali tebi će badava biti sve tvoje lekcije iz povijesti... bolje se ti uhvati učenja Kurana napamet, jer kako sada stvari stoje, trebat će ti.

    avatar

    23.09.2015. (22:31)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    FreshCaYg, alaj si pametan, nema ti premca.
    lion queen hadezeovko, lucidna si sebi unatoč. koja hrpa urnebesnog sranja. ali samo naprijed, stavi burku.

    avatar

    24.09.2015. (09:59)    -   -   -   -  

  • samohranamajka

    'mene to ionako ne tangira jer ja vjerujem u Boga ili Alaha, svejedno, jedan je Bog, pa mi burka neće biti problem...'... Pa ovo je fakat urnebesno, a vidi šutnje ostalih, L.Q. već samo zbog ovoga zaslužuje mjesto glavne hanume, tj. kraljice majke, dobro je znati da je prestrojavanje među katolkinjama već potiho u tijeku :-)))

    avatar

    25.09.2015. (20:23)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    vidiš ti to mamo, pišancija samo takva, el qjuica će da bidne Hurem i gotovo, ona je već spremna ko zapeta puška.

    avatar

    25.09.2015. (21:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...