Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • jelen

    Budalama ne smiješ reći da su budale da im ne povrijediš osjećaje. Svaka budala ima svoje veselje i slijedom te dogme na svijetu sve pomalo ne preostaje drugo osim budala i njihovih veselja. Bogme smo na zavidne evolucijske grane dospjeli :-D
    Sjećam se još dok su mi kao malom tumačili da svaka budala slobodno ima svoje veselje da mi to nije nikako imalo smisla, nikada. Ako mene ne zanimaju budale i njihova veselja zašto ja ne smijem imati pravo na život u svijetu gjde nema upliva budala? Sve je međuzavisno, ako neka budala želi nositi u ruksaku neki radioaktivni otpad jer mu je to fora, kul ili izraz bunta to mu društvo neće dopustiti da ne ozrači sebe i druge. Ali sve krivo usmjerene misli za kojima slijede krivo usmjerena djela su radioaktivne i kancerogene (na jedan metaforički način), ne treba se dakle zavaravati da ćemo nekim čudom ostati neokrznuti u svijetu kojim posvuda struje budalaštine tako što ćemo se zakukuljiti u nekakvu mikro nišu svojih privatnih interesa. Nažalost danas se ide baš prema tome modelu da se stvori mase inertnih i nemoćnih, a istovremeno silno prpošnih u "idealu" "osobnog puta", "nesputanosti" i kakvih sve već jeftinih doskočica.

    avatar

    11.08.2015. (16:52)    -   -   -   -  

  • Tzar

    slažem se

    avatar

    11.08.2015. (19:55)    -   -   -   -  

  • Vuk

    Dobar post.

    Moram priznati da ne znam postoji li vise uopce ista u musko-zenskim odnosima sto me moze iznenaditi. Tako da je ova situacija u kojoj zena daje $9M da izbavi svog zarucnika (zaglavio zbog 8000 vrecica heroina!) iz zatvora ne nimalo ne cudi. Kao sto me niti ne cudi Roissyjev komentar da bi bijelkinja dala tek $4M za svog zarucnika, a Azijatkinja tek $200.

    Crna rasa u Americi se moze promatrati kao "kanarinac u rudniku", to jest, nagovjestaj vremena koja dolaze. Kad je 1965. izasao Moynihanov Izvjestaj o stanju crnacke obitelji u Americi zvona za uzbunu su se oglasavala na sav glas jer je 25% crne djece bilo radjano van braka. A sada, 50 godina kasnije, taj postotak u cijeloj Americi je oko 50% kad se uzmu u obzir sva novorodjena djeca bez ozbira na rasu, a ako se gleda samo crna rasa onda je taj postotak 72%. Prema tome, crnci prednjace u rastakanju tradicionalnih m-z odnosa, a bijelci i Azijati malo kasne.

    PS
    Ova zena ima 26 godina i majka je cetvero djece. Da li su sva ta djeca od istog oca? Retoricko pitanje.

    avatar

    12.08.2015. (19:36)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @jelen meden: vrhunski opisano! Savršeno si sažeo moderni način života...

    @Vuk: dobrodošao natrag i ti :) To o broju djece nisam uopće primijetio, ali svakako si u pravu!

    Novi post: Silovanje s pristankom

    avatar

    24.08.2015. (22:13)    -   -   -   -  

  • Pogled izvana

    Dečki, nemojte tak! Razmislite malo kolike su milijune muškarci uludo potrošili na ženske, da ih pridobiju, da ih poševe, da ih ožene, a one su ih u znak zahvalnosti opljačkale, prevarile, izvrgle ruglu cijelog svijeta kao budale ... Eto nam pravde, ovdje je jedna žena spiskala svoju lovu na frajera koji će joj vratiti na isti način kao što su to vratile bezbrojne žene svojim (blesavim) dobročiniteljima!

    avatar

    17.09.2015. (03:44)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Novi post: Stvarno? "Hrvatska treba primiti migrante"

    avatar

    17.09.2015. (14:01)    -   -   -   -  

  • Igniss

    7 najčešćih laži koje mediji šire o izbjegličkoj krizi

    avatar

    20.09.2015. (20:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...