Komentari

matijevici.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Big Wonder

    Auuuu, pa početkom 60-ih nije bilo ni trećina sadašnjih građevina. Nije bilo magistrale, transverzale, mosta u Opuzenu sve jad i pustoš a kada bi u jesen došle poplave to su bile prave kataklizme sve dok mrska nenarodna vlast na čelu s Narodnim herojem Stankom Parmaćom nije krenula odlučno u meljoraciju i eto ti u 10 godina samo u Opuzenu i Slivnu 2000 novosagrađenih kuća više nego u cijeloj dotadašnjoj povijesti. Otvorio se PIK i eto ti 2000 novih radnih mjesta, gigant Razvitak, Luka Ploče, Luka Metković, Neretvanski partizan, Beton, PPK Opuzen......... svatko je imao posao i sigurnost. A onda dođe nova demokratska vlast na čelu s F.T. i 200 odabranih i... kao da je bomba pala. Sve nestade preko noći u pepelu i dimu. Nekako mi se čini da bi ljudi radije vratili mrsku nenarodnu vlast a ovu demokratsku uputili u Lepoglavu i Remetinec.

    avatar

    02.08.2015. (15:28)    -   -   -   -  

  • Neretvanin

    Ovakve karte iz zraka bile su idealne za jugoslavensko vazduhoplovstvo u bombariranju ciljeva u Hrvatskoj za vrijeme domovinskog rata. Nikakav drugi razlog za ovo I ovako snimanje ne postoji. Nered je I dan danas u zemlisnim knjigama naj bolji dokaz za moju gornju tvrdnju. Zato, stop laznoj propagandi.

    avatar

    04.08.2015. (09:02)    -   -   -   -  

  • Neretva

    Svaka vojska radi svoje karte radi planiranja obrane države.
    Dakle SVAKA država,a ne samo JNA.
    I Hrvatska je izradila svoje vojne karte.
    Za komentiranje svrhe kartiranja treba bolje poznavati vojnu materiju

    avatar

    06.08.2015. (02:34)    -   -   -   -  

  • sorošenko

    Ovaj prvi komentar mora da je financirao Pupovac,toliko je dirljiv,urednik je bio jasan čemu teži,ne briši taj komentar ni pod cijenu časti i slave,jer mi smo bez srba izgubljeni i lutamo bespućima povijesti.

    avatar

    06.08.2015. (06:56)    -   -   -   -  

  • Neretva

    Bilo je jasno i čemu teži drugi komentar, al ne vidim problem, nit se treba brisati dok je u skladu s temom i ne vrijeđa nikog

    avatar

    06.08.2015. (12:54)    -   -   -   -  

  • Neretvanin

    Big Wonder je bez I malo sumnje jasan I to mu se mora priznatii. U zadnja dva dana proslavljen je da Oluje u Zagrebu I Kninu. Moze li Big Wonder nama nepismenima objasniti, cija se je ono vojska pojavia na mimohodu u Zagrebu I kakva joj je svrha? Cudno mi je da Big Wonder nije napisao koliko je samo tenkova imala njegova voljena Juga I kakvu ulogu su na kraju odigrali?

    avatar

    06.08.2015. (13:36)    -   -   -   -  

  • Pitam se pitam!

    Može li itko na ovome svijetu shvatiti smisao "teksta" kojeg potpisuje Neretvanin??????

    avatar

    06.08.2015. (20:32)    -   -   -   -  

  • Neretvanin

    Pitas se ti Bodo puno toga sto nemozs shvatiti. Ti kao prvo nemozes shvatiti da netko protestira kada ti I tvoja braca pljujete po Hrvatskoj I njenom narodu. Ti ces na koncu shvatiti neke stvari, jer neces imati izbora

    avatar

    07.08.2015. (08:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...