Komentari

broduboci.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • majra

    Preljepe fotke, vrijedilo je samo zbog njih ostati zedan vode.

    avatar

    27.07.2015. (18:23)    -   -   -   -  

  • Mela

    Kao prvo i prvo vidin da san ćorava jer cili dan buljin u taj kompjutor i tek sad san vidila da imaš post. Kao drugo sve si to tako lipo opisa da mi se para da san i ja bila s vama. Kao treće jako mi se sviđa ona tvoja rič moroder i drugi put kad ih sretneš potkukaj im nogu, neće oni naše more derat. Kao četvrto toliko lipo pišeš da san se zaljubila u svaku rič. A to san već rekla. Nema veze. Kao peto slike su ti ka iz novina koje nikada ne čitan, al znan da su lipe, jer su novine skupe. Kao šesto, ajme šta san ono tila reć, ma nema veze, kao šesto drugi put ponesi demižanu vode, jer cilo vino dobro je za velike, al ne za dicu. I kao sedmo, ako za ovaj komentar ne platiš piće, onda ikvragu.

    avatar

    27.07.2015. (22:36)    -   -   -   -  

  • Bergaz

    Svaki put se divim tvom LUMIX-u... a možda iza te, meni jako (doslovce...) simpatične kvalitete ipak prvenstveno stojiš ti.
    Za tekst neću ništa reći jer sam uživao u svakom "kolokvijalnom lokalizmu" kojeg si ispalio... a nije te se moglo zaustavit'!

    avatar

    27.07.2015. (23:01)    -   -   -   -  

  • Sredovječni udovac

    čekao sam jednom na benzinskoj koja je za aute i brodice na red, ja s crvenim limenim rezervoarom za Tomos 4, a ispred mene jahtica toči i toči. Na jahti klinac s dvije cure, a na obali ponosni otac s novcanikom. On 600kn, a ja da uz rezervoar za Tomos 4 tocim i u Yaris, ne može stati 600 kn. I kaže ponosni otac: "Sad će on to sprzit, do podne!"

    avatar

    28.07.2015. (09:43)    -   -   -   -  

  • brod u boci

    @S: bez muke nema nauke ;-)
    @Mela: Stvarno, ovo je komentar za piće i po!
    @GP-ZG: Lumix radi besprijekorno u okvirima onoga što može, čuvam ga i tetošim, ima on i mana ali o njima nećemo. Ipak, možda jednog dana uspijem nabavit i pravi foto aparat :-)
    @sredovječni: Da, to mi je zanimljivo već nekoliko sezona - mislio sam da će se zbog skupog goriva smanjiti broj glisera na moru, ali dogodilo se upravo suprotno - glisera je sve više a "nestale" su male barke.

    avatar

    28.07.2015. (10:15)    -   -   -   -  

  • O-da životu!

    Odlične fotke! Toliko čiste kao da ih uživo gledam. Istina za more i pravila, sve je gore, svatko ima barku, ali nema kulture pa se izgubila draž bezbrižnog plovljenja. Meni kao navigatorice nervoza dok muža upozoravam na kamikaze oko nas.
    A da je gušt-je! :)

    avatar

    28.07.2015. (10:32)    -   -   -   -  

  • pomagač

    Najljepša mi je rečenica:Stine su poprimile vrelinu zrilega lita.Sve je u njoj rečeno.Bravo!
    Ja bi isto ponijela pancetu i ljubičastu kapulu.
    Što se tiče vreline ,više mi je dosta nje i živčanih cvrčaka.Jedva čekam RUJAN!

    avatar

    28.07.2015. (10:53)    -   -   -   -  

  • polupani loncici

    Odlicne fotke! a tekst.... kao uvijek se pitam, kako ga uspijes uvijek tako sloziti...

    avatar

    28.07.2015. (19:29)    -   -   -   -  

  • Pjaceta

    Pravo veliš, marinada - marina do marine, od mora brodica, ne vidiš mora.
    Nego, ovaj tvoj post, ja bih prije nazvala 'tri na jednog' - tri motora na jedan brod Bostona ili tri gracije na provu Broda u boci :-)))
    Ka i uvik, lipe fotografije ;-)

    avatar

    28.07.2015. (21:15)    -   -   -   -  

  • brod u boci

    @O-da životu: Istina. to je poseban gušt kad se barkom otisneš na more, već nakon sto-dvjesto metara, sve počinje izgledati drugačije. Srećom, nama ostaje more i kad se svi ovi nadobudni ljetni kapetani "iskrcaju", kako kažu pomorci.
    @pomagač; Neka lito nama traje :-)
    @polupani lončići: Kako ih uspijem tako složiti? Imam na frižideru razbacane magnetiće s raznim riječima pa se igram s njima, prevrćem, obrćem, sve dok ne dobijem nešto što mi se sviđa :-)
    @Pjaceta; Ma kako su ti od svega šta sam nabroja u oko upale baš ove tri gracije na provi ;-)

    avatar

    29.07.2015. (06:30)    -   -   -   -  

  • suncokretica

    Barka ti je za 5! Ma, za 10! Taman!
    Baš sam nedavno čula da su neki iz Vamerike dovezli neki gliser ili štovećjest koji ima 3x500 konja, da inače u Vameriki služi za utrke a ovdje za preseravanje i reče mi žena koja se vozila na njemu od Ri do Krka da uopće nije nikakav gušt, moraš imat slušalice na ušima i čvrsto se držat da ne ispadneš...da je bezveze! I da je 'prava sitnica' tankati ga :))))

    avatar

    31.07.2015. (08:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...