Komentari

skrpun.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Sjedokosi

    lako tebi, ti ne moraš Savskom u grad, a bogami ni na Gornji grad. Neke mi stvari nisu jasne koliko god ih bilo, ostalih je još više. Skriveni su negdje. Ovdje se u postovima javno poziva na rat. A koja je to pravna država.

    avatar

    29.05.2015. (15:17)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    ja nekako nakon dva pozitivna kvartala, očekujem i treći pozitivni (zbog turističke sezone), pa će se onda lakše disati. nije puno, doista, ali čovjeka veseli.

    avatar

    29.05.2015. (15:20)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    Ja vjerujem ovoj Vladi i ovoj državi!

    avatar

    29.05.2015. (18:52)    -   -   -   -  

  • tiana

    Htjela sam napisati šaljiv komentar, iako vjerojatno nije vrijeme tome. Nije licemjerstvo (s moje strane), ali istinski uvijek volim pročitati ili tek ponekad prošvrljati tvojim blogom. Razumno, ljudski (ponekad sa ubačenim humorističnim detaljima, na mjestu i vremenu prikladno određenom).
    Ali, da ne odustanem od svojih riječi komentara, na tvoj naslov: "Ja hoću biti predsjednica! Šetam, putujem, wellnes mi ne bio nedostupan, kozmetičarka i frizerka još i manje (dapače, one bi mene tražile). Sve mi otvoreno i dozvoljeno, kada i gdje želim. A moje obveze i odgovornost, ništa. Dakle, ja hoću biti predsjednica!"

    avatar

    29.05.2015. (20:10)    -   -   -   -  

  • Neverin

    ja sam protiv njihovog pokušaja privatizacije autocesta i zdravstva... to mi nikako ne ide u glavu i radi toga mislim da su kompromitirani. SDP-ovci su umiveniji od HDZ-a ali i tu ti treba veza ako se želiš zaposliti i sasma iste mehanizme ponašanja imaju Milanović i Karamarko u vlastitim strankama. Nadam se Živom Zidu i MOST-u kao promjeni koju vidim u Italiji zahvaljujući Pokretu 5 Zvijezda

    @Mirche, ti si stvarno moron. Pa jel tebi jasno da te nitko ne tijera u tvom ucvalom životu da ikoga čitaš na ovom blogu?

    avatar

    30.05.2015. (21:27)    -   -   -   -  

  • Gorkić Taradi

    Stoji sve što si napisao, osim mog doživljaja ove vlade kao skupine ljudi koja na svoj način maže oči. Jasno i glasno, dok se ne sreže administracija, i smanji broj općina i sličnih, ukinu županije, neće biti napretka.
    A smanjivanjem administarcije automatskiu će se smanjiti i broj plaćenih glasača.

    avatar

    31.05.2015. (13:16)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Nisi trebao stavljati navodnike. Svi su oni invalidi, no kod nekih se to vidi a kod nekih ne. Zašto? Jer im je invalidnost u glavi.

    @Annaboni
    Vidi se da si mlađa od mene. Ja više ne vjerujem NIKOME, ili kako se to pežorativno kaže: ni Bogu ni Vragu.

    avatar

    31.05.2015. (16:37)    -   -   -   -  

  • U Balkanskoj Banani

    Ja sam pobornik prosvjeda. Ako postanu nasilni još bolje. Pa jeste vidjeli kako se prosvjeduje u Grčkoj, Španjolskoj, Francuskoj? Mirnim prosvjedom se ne postiže ništa. Mi smo prefin i prekulturan narod, očito nismo još naučili kako se to radi. Ili to jednostavno nije za nas. I zato nas svi gu.., a trebali bi još i više kad im dopuštamo.

    avatar

    31.05.2015. (22:55)    -   -   -   -  

  • Za Andreu

    ŠKRPUN,prči se o svom trošku.
    Nabi se na ovog i osatni na njemu.

    avatar

    09.06.2015. (06:14)    -   -   -   -  

  • Za Andreu

    Annaboni,nabi se na ovog ...
    Andrea ga za tebe odredila.

    avatar

    09.06.2015. (06:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...