Komentari

skrpun.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Annaboni

    Pa znaš li ti čovičeBožji, da je Tito Slovenac a ne hrvat rodom i da njegov govor nikad nije bija hrvacki nego neka mišavina od slovenskog pa šta će nam ako nije čisti Hrvat neka stoji tamo u Kolumbiji jerbo su rekli da je Kolumbijac , pa sad Slovenac a mi oćemu lipu našu pročišćenu od svih ostataka narodnosti koja bila da bila.
    Ako meni ne viruješ pitaj Denisa Kuljiša on sve zna, sve je iskopa ka Vice Vukojević u svoje vrime dok je kopa jame

    avatar

    27.05.2015. (00:15)    -   -   -   -  

  • tiana

    Da si malo "stariji" a ja malo "mlađa" ne znam kako ali zaljubila bih se u tebe, jednostavno toliko na kvadrat koliko u ovom trenutku si mi udahnio osmijeha na lice u ovim ranim noćnim satima. Znala sam još onih davnih dana da ima neka kvaka u onim skrivenim lijesovima, kamenim gromadama i skupštinskim i diplomatskim pregovorima tipa: vratit ćemo vam ga, ne trebate, ali šteta razbijenog granita i skupih zlatnih slova i etc. i etc.
    I sada što nego istinski reći: I Hrvatska jima svoju sretnu zvijezdu i trenutak sreće, dan rođenja u kojem je svojim altruističnim, domoljubnim i sve-ljudsko ljubljenim plačem obznanio dolazak na svijet dijete-čovjek koji zna kada i gdje prisloniti svoju ruku-lumen svjetske ekonomije i "gandijevski" velikan Hrvatske, jedan i jedini (kako si ti dobro ispisao) ali ja kažem General-Maršal Karamarko.

    p.s. hvala ti od srca za osmijeh koji si mi podario postom u ovim satima, ali moram i zahvaliti jer će mi se zbog ovih riječi povećati statistički gledano broj komentatora kao posjetitelja kod mene.

    avatar

    27.05.2015. (00:58)    -   -   -   -  

  • Euro

    Kako se zvala Jugoslavija poslije Tita?
    Titanik.

    avatar

    27.05.2015. (08:15)    -   -   -   -  

  • Weteran

    Nije Broz živ, mrtav je, ali njegovi sljedbenici naveliko jašu. Žalosno je da moramo rušiti kipove kako bi mogli očistiti prašinu u glavama nekih ljudi. Al što ćeš...mora se. Možda neki jednog dana bar sami sebi priznaju da je Broz bio diktator i da njegov put nije put kojim moramo ići.

    Previše se nadam.

    avatar

    27.05.2015. (08:28)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @weteran, bome takvo priznanje barbarizma u glavama desničara se često ne čita. Inače su uvijek one kukavične izjave o pozdravima iz opere ili težnji tisučljetne hrvatske slobode kroz Jasenovac ... a što bi rekao Ljubo Češić-Rojs pa budi muško i priznaj "pederčina sam". S toga bravo za tebe!

    eto kakva klika domoljuba pretendira presaditi mentalni sklop svima. A žale se na diktatora pa ne znaš tko tu koga jebe.

    Zato me ponekad golica pomisao da se Primorsko-goranska i Istarska županija ocijepe od ovih barbarskih predjela u kojima u njihovim glavicama uz zločin dolazi i vrhnje.

    Nula posto kritičkog razmišljanja, samo površne emocije simboličkog ekspresionizma.

    Otužne li ljubavi prema domovini. Neka ti Bog oprosti na gluposti, Nadam se da čovjek na zapadu Hrvatske - neće.

    Pa se vi na istoku pitajte zašto vam je ekonomija slaba strana. Neobrazovanost, podobnost, nepotizam, glasanje za isprobane veleizdajice i eto imaš homofobnu hrvatsku kojoj je antifašizam srtrašan, a veličanje ubojica iz prošlosti (Pavelić) i sadašnjosti (Glavaš) ima prođu.

    Ne generaliziram. Svaka čast normalnim ljudima koji funkcioniraju u tavkoj sredini gdje se interesi kriminalne skupine provlače kroh hrvatskvo. Ne bi im bio u koži.

    avatar

    27.05.2015. (12:16)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    @neverin---------tebi, kad bih mogla, i kad bi me čuo otpjevala bih " Uzalud vam trud svirači"

    avatar

    27.05.2015. (16:14)    -   -   -   -  

  • Neverin

    ne bi rekao da je uzaludno Annaboni. Takvima treba dati do znanja da postoji oprečno i demokratično pravo drugačijeg razmišljanja unatoč najavama njihovih čistki.

    Oni koji su se opredjelili za zločin ne mogu biti relevantni moralni uzor i to im se treba dati do znanja u bilo kojem trenutku, na bilo kojem mjestu.

    avatar

    27.05.2015. (17:54)    -   -   -   -  

  • malo ti malo ja

    Ne razumin zašto ne puste čovika neka počiva u miru, više im
    smeta on mrtav nego sve lopuže što nas oderaše, žive. Kako
    bi nam sad dobro doša' jedan diktator, jer, 'ko je vidijo na ovim
    prostorima vladat mažuć narod "perom po guzici". Ljubomorni
    su, ja ti kažem i na njega mrtva, iako nisam toliko "zaprašenog mozga"
    da nisam vidila i ne vidim kako ni'ko pod nebeskom kapom
    pa ni Tito nije savršen. Čuvaj me Bože od dana današnjeg, amen:))

    avatar

    27.05.2015. (21:06)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    odrasli smo u njegovo doba i bilo nam je lijepo, tada

    avatar

    28.05.2015. (07:18)    -   -   -   -  

  • Weteran

    @Neverein

    Moj komentar se nije odnosio samo na glave tzv. "desničara" već i na glave tzv. "ljevičara". Sve ti je to ista komunistička banda odrasla u komunističkom sistemu i koja se čudi demokraciji kao puran glisti. Istok, Zapad, sjever, jug....nema ti tu razlike kad govorimo o tuđem mišljenju. Svi bi vi Brozovim putem i zatvarali bi sve na Gole Otoke, Lepoglave, streljali po kratkom postupku i bacali u jame. I to je glavni problem. Zato i dižete Broza i Pavelića u nebesa i na pijedestale nacionalnih heroja, mada su obojica najobičniji kriminalci.

    Kao što sam rekao, Broz je mrtav. Živi su njegovi sljedbenici, ovce koje su ga slijedile i dok je bio živ i koje ga u njegovim razmišljanjima slijede i danas. Kako objasniti činjenicu da ga slave ili kukaju kad njegova bista izleti iz ureda, a i poluinteligentnim individuama je jasno da je Broz odgovoran za čistke nakon rata, masovna ubijanja, da je za njih znao i da je gušio bilo kakav oblik demokracije, ne samo u Hrvatskoj, nego u čitavom "regionu"? Je li moguće da Hrvatska koja želi biti demokratska država, kao svoj "svijetli" primjer želi uzeti put i način kojim je išao jedan notorni diktator? Što to govori o današnjoj Hrvatskoj?
    Kažu ljudi, "gradio je tvornice i škole, širio bratstvo i jedinstvo, bilo nam je dobro..." i slično. Možda je nekima bilo i dobro, ali što je s onima koje je Broz poubijao? Što je s njegovim najbližim suradnicima, sa nekim prvoborcima koje je Broz smaknuo ili zatvorio na Gole Otoke na "preodgoj"? Je li i njima bilo dobro? I nije taj lik sa svojim režimom ubijao i zatvarao samo "desničare", "nacionaliste", "ustaše", već i "ljevičare", "jugoslovene" i "partizane".

    Zato, dok ne očistimo prašinu iz glava "ljevičara" i "desničara" koji postupaju po istim komunističkim obrascima zatiranja suprotnog mišljenja i klanja onih koji to isto mišljenje pokazuju, nama nema sreće. Broz je trenutno veći problem od Pavelića. Jer Broz je u institucijama i mainstream medijima, Pavelić nije. Kad Broza maknemo iz institucija moramo paziti da nam Pavelić ne uleti.
    Zato, metlu u ruke i čistimo prašinu iz praznih glava "ljevičara", "antifašista" i "desničara", "nacionalista".

    avatar

    28.05.2015. (09:51)    -   -   -   -  

  • Mesić und Arsch

    Neverin,zaveži napokon gubicu,to sam ti davno pisao,nemaš pojma niočemu.Znadeš samo antihrvatski,protitoistčki i to ti je sve.
    Jebi se o svom trošku.

    avatar

    29.05.2015. (07:12)    -   -   -   -  

  • Mesić und Arsch

    Škrpune,i guzici mi milo dođe kad ti postove čitam.
    Skoro što nije zaplakala.

    avatar

    29.05.2015. (07:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...