Komentari

knjigoljub.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • Branko Stojković - ŠTIT

    KOVANJE ANTI-HRVATSKE UROTE (2)

    Ja sam protiv toga da se bilo kome zabrani dolazak negdje ili ulazak u zgradu,.., ili instituciju, ali bi Dragi Hedlu, poručio da nije dobro došao u Bjelovar, u narodnu knjižnicu "Petar Preradović", 01. srpnja 2015., na promociju svoje knjige.Nije kriv Drago Hedl poznati mrzitelj Hrvatske i još poznatiji veličatelj Srbije i Jugoslavije, nego su krivi urednici koji mu omoguće prostor u novinama i još mu za to plaćaju!

    Pročitao sam novinske naslove i članke, koje su napisali: Dragan Grozdanić, Vladimir Jurišić, Filip Šikljan, Tomislav Jakić, Milan Janjić, Zoran Daskalović, Nenad Jovanović, Miloš Vasić, Mirna Jasić, Boris Postikov, Tatjana Tagirov i Dragana Bošnjak. Pa, to je užas koliko u toj "smjesi" ima laži i ne realnoga mišljenja... Tko plača ta "piskarala" da odvode pažnju ljudi, dok sve gore propada hrvatska ekonomija i gospodarstvo.

    Fenomenalna "srpska manjina" digla se je na zadnje noge i dižu "prašinu", a do jučer većina njih bili su financirani sa platnih spiskova saveza komunista Jugoslavije. Oni i njihova djeca ne mogu se pomiriti s time da Hrvatska, će postati kad-tada nezavisna i samostalna. U ustavu Republike Hrvatske, piše: da svi građani su pred zakonom jednaki i čine Hrvatsku. Što se onda posebno mora odvajati novac za "neke" manjine?!

    Da je kojim slučajem Amerikanac ili Francuz radi kao Stjepan Mesić i Vesna Pusić, sudilo bi im se za izdaju nacionalnih interesa i suradnju sa agresorom. A oni i kao novinar Drago Hedl, ostat će tako isfrustrirani, i opsjednuti osvetom prema Branimiru Glavašu i Veljku Mariću, i drugim braniteljima, pa makar to značilo pljuvanje po svojoj zemlji u kojoj žive! Bivši predsjednik Ivo Josipović, je odlikovao Hedla, i njemu slične novinare...

    Vidi se iz priloženog sa kojom idejom su oni vođeni; kažu da domovinu Hrvatsku su stvorili anti-fašisti i Josip Broz Tito. To je prvi falcificirani dokument koji govori da 70. godina živimo pod njihovom rukom. Crkvu su upregnuli u svoja kola i kupili su svećenstvo za "Judine srebrene škude". Zato proces oslobođenja za Hrvatski narod nikako, još ne može početi... Radi se na tome da što manje pravih Hrvata ima. Ne treba zaboraviti da Rimokatolička crkva nas je nekoliko puta izdala - savez; Papa i Tito.

    -------------------------------------------------
    Branko Stojković
    ---------------------------------------
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    28. lipanj 2015.
    BJELOVAR, 43000
    brankostojkovic152@yahoo.com
    Članaka; 2641.
    ++++++++++++++++++++++
    095/814-8-290 (Štit)

    avatar

    28.06.2015. (15:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...