Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • dnevnikJR

    Tvoji postovi me svaki put razvedre:-) Iako moram priznati da su mi pomalo smjesne sve te silne tehnike...Pa danasnje zene su izuzetno pametne i osobito onim malo zrelijima tesko je prodat neku pricu, ako same ne odluce progutat bilo koju zato jer im se hoce...Mislim da su postavke skroz lose u tim prirucnicima..Najvaznije je od svega da decki porade na svom.samopouzdanju, umjesto da biflaju napamet neke metode...Zene vole alfa muzjake, ali ne u smislu misica i fizicke spreme, nego u glavi...Muskarac koji nije zadovoljan sam sa sobom tesko ce ulovit zensku...Decki, umjesto misica bildajte malo i samopouzdanje...mislim (iz zenskog kuta gledista, naravno) da je to bolji put od tih prirucnika o uletima:-)

    avatar

    16.05.2015. (15:26)    -   -   -   -  

  • Karlie B

    Slažem se s tobom da je ovdje riječ o prije svega društveno neprilagođenim ljudima. Pa sam zdravi razum ti kaže da ne možeš prić drugoj osobi na ulici (koja je uostalom vjerojatno zauzeta i na putu prema negdje) i počet je ispitivat o privatnim stvarima, a kamo li joj još izložit svoju osobnu financijsku situaciju. Konačni dojam ne može biti ništa drugo nego CREEPY

    avatar

    16.05.2015. (19:46)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @dnevnik jedne razvedenice: sve je to lijepo ali takvu priču (samo budi svoj, ne budi mišićav nego pametan...) prodaje svaka žena. Ako muškarac želi biti uspješan, mora obratiti pozornost na to što žene rade, a ne što govore. A to nažalost daje znatno drugačiju sliku svijeta.

    @Karlie B: osobno ne volim riječ "creepy" jer je isto kao "silovanje" i "zlostavljanje" izgubila svoj originalni smisao (kao nešto instinktivno odvratno/prijeteće) i počela biti korištena za apsolutno svaku prigodu u kojoj se ženi nešto nije svidjelo. Ali naravno, ova situacija je stvarno na granici toga.

    avatar

    17.05.2015. (12:47)    -   -   -   -  

  • dnevnikJR

    @Igniss- nije stvar u pameti, nego samopouzdanju, prihvacanju samog sebe..Kako ocekivat da ces se svidjeti nekoj zenskoj ako se ne svidas sam sebi? Samo u tom grmu lezi zec...zato pred ogledalo i vjezbat samopouzdanje, ucinit nesto za svoj izgled, outfit... E da, preporuka deckima, naucite cagat..time jacate samopouzdanje, a curke vole decke koji plesu...Ima tona nacina,,,ali..treba se malo potrudit,,malo radit na sebi,,,Sve uvijek ide iznutra, a ovi neki vanjski cimbenici,,uvjezbavat ulete i sl.su slaba vajda...time se podcjenjuje zenska pronicljivost, a ti je igra na losu kartu

    avatar

    17.05.2015. (13:53)    -   -   -   -  

  • dnevnikJR

    @Igniss- nije stvar u pameti, nego samopouzdanju, prihvacanju samog sebe..Kako ocekivat da ces se svidjeti nekoj zenskoj ako se ne svidas sam sebi? Samo u tom grmu lezi zec...zato pred ogledalo i vjezbat samopouzdanje, ucinit nesto za svoj izgled, outfit... E da, preporuka deckima, naucite cagat..time jacate samopouzdanje, a curke vole decke koji plesu...Ima tona nacina,,,ali..treba se malo potrudit,,malo radit na sebi,,,Sve uvijek ide iznutra, a ovi neki vanjski cimbenici,,uvjezbavat ulete i sl.su slaba vajda...time se podcjenjuje zenska pronicljivost, a to je igra na losu kartu..(Ovo govorim cisto iz zenskog - mog - kuta gledanja)

    avatar

    17.05.2015. (13:56)    -   -   -   -  

  • dnevnikJR

    Sorry, ne znam zasto se komentar poduplao.

    avatar

    17.05.2015. (14:53)    -   -   -   -  

  • Pero Djetlić

    @dnevnik jedne razvedenice - dobro Igniss kaže...pustimo priče što žene pričaju, gledajmo što rade...dakle...s kojim se to tipovima ševe, s kojim hodaju za koje se udaju...za kakvima sline :))...koga doživljavaju za frajere...a sve pričaju potpuno drugu priču :)

    Da, naravno da je samopouzdanje bitno...ali daj mi razvedenice pojasni...kako i na koji način se to jača samopouzdanje..
    Za povećanje mišićne mase znamo formule...ponavljanja, serije...:))

    avatar

    17.05.2015. (16:01)    -   -   -   -  

  • Vuk

    @dnevnik jedne razvedenice

    1) Slazem se s tobom da bi bilo najbolje da muskaraac ima puno samopouzdanja i da ima takve kvalitete koje ga automatski cine privlacnim zenama. Ali, sta ako je on, takav kakav je, neprivlacan zenama i nema kod njih uspjeha?
    U tom slucaju savjeti koje daje Igniss, knjiga koju je napisao, te razni drugi blogovi sa slicnom tematikom su odlican korak u pravom smjeru: muskarac tu moze nauciti puno toga u cilju povecanja svoje privlacnosti.
    Za pocetak je sasvim dovoljno da muskarac radi po principu “fake it ‘till you make it” tj. da se pretvara da je cool, samopoouzdan tip bez obzira sto to (jos!) nije. Kako bude imao vise uspjeha u stvarnom zivotu, tako ce razina stvarnog samopouzdanja sve vise rasti i jednog dana ce on doista postati samopouzdan i vise nece biti potrebe za pretvaranjem.


    2) Kao sto su vec napisali Igniss i Pero Djetlic:
    Muskarac nikada ne smije slusati sta zene govore sto se tice ljubavno-seksualnih tema, vec iskljucivo treba promatrati sto zene rade: s kakvim muskarcima ljubuju, na kakve muskarce se pale i uzbudjuju, za koje muskarce se zele vezati, a za koje se uspiju vezati, kako ti brakovi zavrsavaju itd.
    Sve drugo je apsolutno nevazno.


    3) Zene apsolutno nisu nesto nadprosjecno pronicljive. To su moderne bajke.

    Muskarci, zato sto ne poznaju zene, su spremni pripisati im takve nadnaravne osobine u sferi musko-zenskih veza zbog dva razloga:

    a) I muskarci i zene su posve jednostavni za shvatiti ako covjek ima pravu šemu/nacrt za citanje, s tim da svaki spol ima svoj nacrt. Muskarci grijese u tome sto zenske postupke i motivacije nastoje protumaciti sa muskog stajalista, i normalno da im se zene tada cine nedokucivima, nejasnima, pravim enigmama. Pa kako i ne bi kad citaju krive šeme?

    b) Muskarci takodjer rade gresku sto svim zenama pristupaju jednako. Ne moze se jednoj djevojci od 21 godine pristupiti jednako kao djevojci od 28 ili kao prema zeni od 35. Svaka dob zene zahtjeva poseban pristup, i tko to ne zna, taj ce grijesiti.

    Ali, onaj tko zna ove stvari pod a i b, taj ne samo da nece smatrati da su zene pronicljive, vec ce mu zene biti posve predvidljive u svojim motivacijama i postupcima. Naravno, ovo ne obuhvaca apsoluno sve zene ovog svijeta (iznimke postoje), ali obuhvaca dovoljno velki broj zena tj. vecinu, tako da se bez ikakvih problema mogu raditi generalizacije.

    avatar

    17.05.2015. (16:37)    -   -   -   -  

  • dnevnikJR

    @Pero Djetlic- pa napisala sam,,,malo pripazite na izgled, malo na outfit,druzite se, izaberite aktivnosti u kojima ste okruzeni zenama...Problem je sto vecina muskaraca gotovo uopce ne drzi do svog izgleda,,,odjece,,Npr. Kad izademo van nalazimo pregrst dotjeranih zena i tu i tamo kojeg dotjeranog muskarca...pritom ne mislim da muskarac mora biti zalizan, upicanjen, ali ono malo stila, frizura, kaj ja znam...opci dojam popraviti..pa ako se zene mogu satima uredivati prije izlaska pa daj si vi posvetite bar 15 min....
    @Vuk- da nas za promjenu ipak malo vise slusate-dozivljavate mozda bi ipak bili mali uspjesniji:-) Kaj se tice teme mozemo ju podvuc pod ono da li je prvo bila kokos ili jaje...U isti kontekst mozemo staviti da li jacanjem samopouzdanja postizete vise uspjeha kod cura ili teorijom velikih brojeva (uletima za koje sam.uvjerena da su u vecini fail) jacate svoje samopouzdanje..Ja sam gotovo sigurna da je prvi put bolji.,,mozda nesto duzi i trazi vise ulaganja u sebe, ali sigurno postize bolje rezultate..Kako god sretno vam bilo...uz jos jedan savjet..a da u cijelu pricu ukljucite malo i srce?? Recke su recke, ali kvalitetan ljubavni odnos je ipak bingo..

    avatar

    17.05.2015. (18:09)    -   -   -   -  

  • Vuk

    @dnevnik jednr razvedenice

    1) Onaj tko zeli postati bolji u nekoj aktivnosti treba potraziti ucitelja koji je u tome dobar. Ovaj savjet vrijedi bez obzira radi li se o ucenju sviranja nekog muzickog instrumenta, novog jezika ili pristupa zenama.
    Slusati sto zena prica dok muskarac s njom razgovara – da.
    Slusati te onda poslusati zenske savjete s ciljem boljeg uspjeha kod zena – ne, jer osim nekih rijetkih iznimki ti su savjeti bezvrijedni i pogresni..


    2) Samopouzdanje vs veliki broj uleta
    Ako jos jednom pazljivo procitas komentar vidjet ces da sam istaknuo vaznost samopouzdanja, s tim da se to samopouzdanje moze graditi metodom: “fake it till you make it” + stvarni uspjesi sto dovodi do pozitivne uzrocno-posljedicne veze koja ce rezultirati stvarnim samopouzdanjem.
    Ne zagovaram sumanuti robotski ulet velikom broju djevojaka. Doduse, ni to nije posve lose jer ce muskarac nauciti da zensko odbijanje nije smak svijeta i malo ce ocvrsnuti.


    3) Zar sam ja igdje spomenuo “lupanje recki”?
    Zar sam rekao da ne treba ukljuciti srce?
    Sve smo to vec odavno bili obradili u komentarima na ovom blogu, a i Igniss u postovima.

    avatar

    17.05.2015. (19:02)    -   -   -   -  

  • Zoni

    nije stvar u pameti, nego samopouzdanju, prihvacanju samog sebe..Kako ocekivat da ces se svidjeti nekoj zenskoj ako se ne svidas sam sebi? Samo u tom grmu lezi zec...zato pred ogledalo i vjezbat samopouzdanje, ucinit nesto za svoj izgled, outfit... E da, preporuka deckima, naucite cagat..time jacate samopouzdanje, a curke vole decke koji plesu...Ima tona nacina,,,ali..treba se malo potrudit,,malo radit na sebi,,,Sve uvijek ide iznutra, a ovi neki vanjski cimbenici,,uvjezbavat ulete i sl.su slaba vajda...time se podcjenjuje zenska pronicljivost, a ti je igra na losu kartu

    ,malo pripazite na izgled, malo na outfit,druzite se, izaberite aktivnosti u kojima ste okruzeni zenama...Problem je sto vecina muskaraca gotovo uopce ne drzi do svog izgleda,,,odjece,,Npr. Kad izademo van nalazimo pregrst dotjeranih zena i tu i tamo kojeg dotjeranog muskarca...pritom ne mislim da muskarac mora biti zalizan, upicanjen, ali ono malo stila, frizura, kaj ja znam...opci dojam popraviti..pa ako se zene mogu satima uredivati prije izlaska pa daj si vi posvetite bar 15 min....


    Čini mi se da nisi svjesna, ali ti cijelo vrijeme spominješ dosta toga što čini Igru.
    Nije igra skup klišeja i predložaka za upadanje ženama. Ona je puno više.
    I ne znam otkud su se pojavile recke. Iako, istina je kako je Igra muškarcu najbolja opcija i za lupanje recki i za imanje veze.

    avatar

    17.05.2015. (19:52)    -   -   -   -  

  • Pero Djetlić

    hahahahahha...pa razvedenice...dobro ti kaže Zoni...
    uostalom...gdje ti to živiš...muškarci...barem generacija rođena od 1980 i koja živi u gradovima...uglavnom...itekako drži do svog izgleda....većina koju poznajem drži do izgleda više nego ja...a ja ...btw...iako sam ćelav idem kod frizera jednom, a nekad i dvaput tjedno na izbrijavanje glave...u teretanu idem 3,4 puta tjedno...trčim vani 1 do 2...s robom ne znam gdje ću...svako malo ....prolistam story i ostalu žutu štampu i portale jedino iz razloga da vidim što frajeri diljem svijeta (glumci, sportaši) nose...pa to kupim u Zari ili HM.. za svoj budžet...usput .imam barem 5,6 majica R&L...TH...i ostalo...košulja da ne govorim...svaki dan gledam je li mi viri koja dlaka iz nosa...ili da mi nisu nokti crni...

    Mislim da se većina frajera i u Korenici,...i u Donjoj Špičkovini danas tako ponaša...
    A tek prošeći zagebom, splitom, rijekom, osijekom, dubrovnikom, zadrom...pa ćeš vidjeti...o čemu pričaš razvedenice :)))

    avatar

    18.05.2015. (00:30)    -   -   -   -  

  • Moss

    Pero Djetlić

    Ja kad danas vidim te muskarce koji su usminkani to je katastrofa vise ne mogu prepoznati gay ili straight muskarca.. sva sreca pa jos uvijek ima zena koje imaju potrebu za "pravim" muskarcima sa tipicnim manama koje krase muski rod a ne da zajedno koriste istu torbu za sminkanje.. Sva sreca pa jos uvijek ima dosta riba u moru. A zenske danas svemu daju naziv creepy cim nije po njihovom ukusu

    Igniss kako bi ti prisao recimo ovakvoj zeni kakav bi ti bio pristup?
    http://image.dnevnik.hr/media/images/original/May2015/61077199.jpg
    Za ove iza zenske sto se nadziru su recimo "prosjecne" i mnogi muskarci bi se usudili prici. Ali ovoj plavusi dam ruku u vatru da nebi prislo barem 85% frajer :)

    avatar

    18.05.2015. (01:36)    -   -   -   -  

  • Pero Djetlić

    Ma Moss pusti te sa fen frizurama i uskim hlačama...to je nešto drugo...
    ali što misliš da se recimo zdravko mamić ili igor štimac ne uređuju...sad će me svi populjuvati, čim sam spomenuo njih dvojicu...ali sam namjerno htio dati slikoviti primjer...jer su zaista seljačine...ali itekako i macho tipovi...i vjeruj da im malo koja žena može odoljeti...ili ajmo na mafiju...Nikica jelavić...ili Zefo...što misliš da se ne uređuju...a za ovu četvoricu sigurno nitko neće reći da su isfeminizirani...a vjeruj da bi im dala svako od 16 do 56 :))...i to u rasponu od smetlarke do sveučilišne profesorice :)

    avatar

    18.05.2015. (23:34)    -   -   -   -  

  • Tzar

    TITO alpha - PAVELIĆ beta :D igra spašava živote!

    avatar

    25.05.2015. (16:42)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Dobro, svašta su nasrali i nagađali, ali osnovna misao je točna... da bi čovjek bio seksualno uspješan treba biti šarmantni psihopat, a ne autistični psihopat.

    Novi post:
    Debeo struk, tužan penis

    avatar

    26.05.2015. (21:43)    -   -   -   -  

  • drip

    odličan tekst, dobro mi je došlo da vidim neke stvari koje sam krivo procjenio.... hvala na osvrtu

    avatar

    28.05.2015. (21:13)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Novi post: Destruktivne posljedice prisilnog celibata po ljudsku psihu

    avatar

    10.07.2015. (16:00)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Novi post: Munjeviti uspon i pad Tindera kao online dating alata

    avatar

    23.07.2015. (11:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...