Komentari

skrpun.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • lion queen

    Koliko je meni poznato, Kolinda je nedavno obišla Jasenovac. Žena se očito i prije sjetila koliko čovjek može biti nečovjek i odala poštu žrtvama Jasenovca. Nije čekala dok to vama drugima odredi neki datum u životu.

    avatar

    26.04.2015. (11:44)    -   -   -   -  

  • škrpun

    lion queen.................Predsjednica je zato da stane pred narod i uputi riječi sućuti i osude. Ona je ta koja mora biti na čelu a ne dolaziti inkognito ali uz pratnju kamera. Predsjednica, kužiš.

    avatar

    26.04.2015. (12:35)    -   -   -   -  

  • lion queen

    Predsjednk/ca jedne države nikuda ne ide inkognito, već uvijek ide da se zna kuda i zašto ide. To što ti to pogrešno i zlonamjerno interpretiraš to je tvoj, a ne njen problem. Njoj ne trebaju ničije instrukcije kada i kuda treba ići. Ona je otišla zato jer je imala potrebu otići tamo. A budući da joj to ne možete spočitnuti, tražite dlaku u jajetu. Smiješno. Kao djeca u vrtiću.

    avatar

    26.04.2015. (13:18)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    Ne diraj u precjednicu : ona ionako ima službenih ovlasti malo, ali zato razloga za osobnu promidžbu------------jako puno!
    To, što je obišla Jasenovac " na svoju ruku, s kamerama" apsolutno ne znači ništa onima, koji poštuju jasenovačku tragediju.

    PS: nije mi jasno zašto @lionica uzima sebi pravo arbitraže bez ikakve osnove, osim----------stranačke?

    avatar

    26.04.2015. (13:27)    -   -   -   -  

  • škrpun

    lion queen....................Spusti se na zemlju. To što je ona napravila
    isto je kao da dođe na vjenčanje u četvrtak a zakazano za nedjelju. Promisli malo, digla je vojni helikopter iz Splita doći u Križevce na stranački dernek a ne može doći u Jasenovac 26-og. 26 a ne 23 ili 24.

    avatar

    26.04.2015. (15:23)    -   -   -   -  

  • Weteran

    Bolje da nije danas došla. Ona rulja tamo je izviždala Branka Lustiga samo zato jer je bio njen izaslanik. Što bi se tek dogodilo da je ona bila? Sve bi bilo usmjereno na ono što je ona rekla i što nije rekla. Ovako se netko možda i sjeti onih što su bježali iz Jasenovca.

    avatar

    26.04.2015. (15:53)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    pa što ima Lustig biti nečiji izaslanik. Zvižduk je nekulturan ma kome bio upućen. Ali zvižduk je rekao tko je trebao biti ovdje sada. Zar je sad opet Milanović kriv?

    avatar

    26.04.2015. (16:00)    -   -   -   -  

  • lion queen

    Pa bila je ovdje i sada. I to prije nego što su drugi bili ovdje i sada. Preduhitrila ih je. I nitko nikada neće moći reći da nije bila, kad jeste bila. Upravo je prestrašno što si usporedio jasenovačke žrtve s nečijim vjenčanjem. Prestrašno. Iskoristio si žrtve Jasenovca za politiziranje. Mislim da bi te trebalo biti sram toga što si napisao.

    avatar

    26.04.2015. (18:33)    -   -   -   -  

  • škrpun

    lion queen................Ti si vrlo zločesta žena.

    avatar

    26.04.2015. (20:43)    -   -   -   -  

  • lion queen

    uopće nisam. samo ne trpim nepravdu u nijednom obliku. a ovdje hoćete napakostiti jednoj sasvim solidnoj, poštenoj i dobroj ženi. kužiš, ili ti treba crtati?

    avatar

    26.04.2015. (23:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...